Helal olsun hisse taş gibi yerinde.hiç kıpırdamıyor
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Helal olsun hisse taş gibi yerinde.hiç kıpırdamıyor
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse sabır taşı.Hisse senesinden para kazanmak isteyen yatırımcı için bir imtihan .Sabreden bekleyen hem kazanacak hem de borsada kaybetmemesini öğrenecek.
Biraz çalışma yaptım: Eski koordinatör Burhan E. nin, ne ilginçtir beton şirketinde de memleketlisi müdür varmış (memleket, şehir ayrımı için değil de bağlantılar garip) Bu gibi adam yerleştirmeler ; acaba liyakat,performans gözetiliyor mu acaba? Zaten bildiğim kadarıyla şirket böyle yönetilmiş hep tüm yöneticiler bazı müdürlerin adamları. Gören görmüyor,duyan duymuyor. Müdür şirketiydi zaten, ağır aksak gitmesi bundandır diye düşündüm. Kişi başına düşen müdür sayısı kaç acaba? Daha iyi yönetilemez mi acaba?
Çimento hisseleri yerinde sayıyor.Toplu çıkış yapacaklar herhalde.Bizimkisi en son çıkar😏
bu kadar kötü hisse az bulunur.nerden bulaştık
Her doğumun bir zamanı vardır.9 aylık +10 günlük çocuk isteselerde durmaz ana karnında.
9 yıllık kağıt hiç durmaz.
Hadi bakalım bucim.
Vites küçültüp ivme kazandın.Şimdi gaza basıp diğer hisseleri geçme zamanı.Endeks de gevşiyor korkup malları veren çok olur.Bas gaza😁
Toplamaya devam, Tarman Bey iskontolu satıyor sağ olsun. Kar geçen senenin altında ama bana göre iyi, ikinci yarı 2016 dan daha iyi performans bekliyorum.