-
Faaliyet raporundaki bu açıklamalar göre büyümek için ilave dış kaynak şart.
7- HESAP DÖNEMİ İÇERİSİNDE MEYDANA GELEN GELİŞMELER
Sermaye piyasası kurulu %50 bedelsiz hisse dağıtımı ile ilgili onayı vermis ve bedelsiz hisse dağıtımı
gerçekleştirilmiştir. Artan üretim kapasitesi nedeniyle sevkiyatta ihtiyaç duyulan 1 adet ilave kamyon
alınmıştır. Bu araçla birlikte tamamı firmamıza ait olan 10 adet sevkiyat kamyonumuz olmuştur. Otomatik
kulp punta makinamız teslim alınmış olup kullanıma başlanmıştır.
Kutu fabrikamızın yanında bulunan Şafaksan A.Ş.’ne ait 15.500 m2 arazi ve 4000 m2 kapalı alan
tesisleriyle birlikte genişleme ve yeni yatırım hedeflerimiz kapsamında satın alınmıştır. Haziran ayı
sonunda yeni alınan bina ve arazi teslim alınmıştır.
18- HESAP DÖNEMİNİN KAPANMASINDAN SONRAKİ GELİŞMELER
Düşünülen yatırımların alt yapı hazırlık çalışmaları başlatılmıştır. Mevcut üretim düzeni daha verimli hale
getirmek için yerleşim planında değişiklik çalışmalarına başlanmış bulunmaktadır.
Bu kapsamda iki kat arasında iletişim sağlanması için asansör yapımı gerçekleştirilmektedir. Asansör
yapımı bitişi sonrası kaynak hatları alt kata indirilecektir.
Yatırım programı kapsamında, yeni teşvik belgesi alınmış olup, otomatik delme ve kulp yapıştırma hattı
alımı gerçekleştirilmiştir.
Teşvik belgesi kapsamında asansör yapımı da gerçekleştirilmektedir. Ayrıca yine bu kapsamda isviçre
soudronic firmasıdan dakikada 40 adet kutu dikebilecek dikiş makinası, tozlak ve kurutma fırınıyla birlikte
hat olarak sipariş verilmiş olup, 2017 yılı sonuna kadar işletmeye gelmiş olacakdır.
Hızla gelişen Türkiye sanayisinin gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları
sunma ve şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına 30.05.2017 tarihinde
Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer adresinde yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER
Kuruluşuna finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak yetki verilmiştir
yatırım tavsiyesi değildir.
-
hala kimsecikler yok..:) 2.50 idi bi önceki yorumda bakalım ne olacak bntas..ytd
-
2.42 aldıgımızı verdik kalanlara iyi kazanclar
-
Gün sonuna bakıldığında dün satışa geçen Ata yatırım 20 Ekim'de aldığı 100.000 lotu satmış oldu.
Tekstil montanlı şekilde almaya devam ediyor. Hem de kademeye yüzbin lot yazıp gelin verin diyor.
Bugün 228.000 lot 2.980 TL maliyetle almış. Dün de 136.000 lot 3.001 ortalama ile almıştı.
Yani iki günde 364.000 lot aldı.
17 ekim'den bu yana nette 915.000 lot aldı. Bu alışla takasta % 8'e ve 5.sıraya yükseldi.
Tekstili en iyi alışla yatırım finans izliyor.
Bugünkü Ata dışındaki satıcılara bakarsak dün alan deniz, ykb mal sattı. A1 Capital ise sattığını seans sonu aldı.
Gün sonuna doğru 2.970'e kadar baskı kurulsa da 3.001 kapadı. Teknik olarak 3.090 'ları kırdığında güzel olabilir.
İlginç bir hisse ben alış/satışları yazsam da çözemedim.
yatırım tavsiyesi değildir.
-
Hak kardeşim bilgi için tesekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Şahsen bilançoyu merak ediyorum.
-
Hay Allah senden razı olsun doğan696.
Burada kendimi ıssız bir adaya düşmüş Robinson gibi hissettim.
-
Hak kardeşim sürekli yazılarını takip ediyorum.Eminimki burada sen robinson ben cuma yanlız degiliz.