Gece 00:45 habere denk geldim geçen hafta yani gece falan dinlemiyor kap... içini ferah tut
Printable View
Malı gazlamak için iyi balon şişirdiler. Yarın vazgeçtik deyip 2.50 altına basarlarsa şaşmam. Malum burası kumarhane olmuş. Yakında inlemeler ve küfürler başlar burada. Umut ederim herkes kazançla ayrılır. Kar cebe yakışır şu an herşey iyi ama yarını bilemeyiz.
Bu satis son 15 yilin en manidar ve koklu degisiklik yaratacak satisidir nedenlerini her Turk vatandasi bilir.oyle cala kalem yapilacak bir aciklama degil bu elbet gelir yarin seanstan once gelmezse bistin dogan kagitlarini kapali tutmasi gerekmekte
Haberin doğruluğundan şüphem yok diyebilirim önceki yükseliş deki işlemler boşuna olmadığı anlaşılıyor.
4.06 tavan kapanışı. 22.02.2018
sonraki gün 4.80 kadar aldılar.
Ortak satışı oyunu ile basarak yine aldılar.
http://www.directupload.net/file/d/5...zcv5cs_png.htm
YTD
Katılmakla beraber... gizli saklı bir konu değil artık..bütün haber sitelerine dustu ve gerekli teyitler alındı...kap a da benim tahminim bu gece değil seanstan önce haber duser..ne olursa olsun beklemeye değer...zaten hisse dibinn dibindeydi...elinde malı olanlar sahip çıkmalı bence...ytd...benim sahsi fikirlerimdir...