bence her ikisinede ceza var fenerliler de tahrik ediyor ama ikiside beter olsun:kahkah:
Printable View
katılmıyorum size. sahaya bir sürü yabancı madde yağıyor, futbolcuların ve teknik direktörün kafasına taş geliyor ve adamlar bu ortamda bile maçı kazanmayı başarıyor. böyle bir ortamda maç mı oynanır ? sahanın ortasında sevinmeleri tahrikse bu dünyanın her ülkesinde bu şekilde. burada en büyük suçlu hakemdir. maçı çok önceden tatil edip 3-0 hükmen bitirecekti maçı. bence trabzon bir alt lige düşürülmelidir ivedi olarak. çünkü bu lige yakışmıyorlar.
Takımın suçu yok,suç yönetimde seyircide,klasik laz sipor,ruslar tarafından devşirme,osmanağa bizi kurtarmaya gelmedi diye giresuna düşman,ali şükrü davası bahane,oysa ali şükrü giresun çocuğu,sadece tirabizon milletvekiliydi ve hilafetçiydi,körmüydü gözleri bir alayda siz kursaydınızya,osman ağa 2 alay kurdu 42-47 adıda gönüllü alaydı hepside giresunluydu çepniydi,çepni demek eski deyimce oğuzların öncü kolu savaş yeteneği olan bir koldu bunu kurtuluş savaşındada yaptı %90 kısımı vatanı için şehit oldu cumhuriyetin kurulmasında çok payı vardır,haymana düşmek üzeyiydi orayı kurtardılar ordunun gücüne güç kattılar,afyonda öyleydi orada alay tamamen şehit düştü,42 haymanada 47 afyonda Atamızın önderliğinde yunan ***ini izmirde denize döktük,nereden nereye bağladın dersen çünkü özlerini biliyorum,zaten bulunduğu mevki pontus diyarıydı,yani herkese zıt bir toplumdur sadece giresuna değil,tabiki çok dürüstleride vardır onlar merttir,benim damadın biriside trabzonludur,olarda zıttır böyle toplumlarına oda ve aileside der bunların kanı bozuktur der.
Bu Ertuğrul Doğan efendinin atıp tutmasına bağırıp çağırmasına bakmayın siz Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylar hepsi danışıklı dövüş ,düzmece,senaryo,tiyatro,orta oyunu herkes rollerini çok iyi oynamıştır yani olaylar bahane Trabzonspor hisseleri satış baskıları şahane endeks öyle önemli ahım şahım düşmediği halde hisse fiyatı 1.91 den 1.39 tl'ye düşürülüyor ama ağızlarını açıp şirket yöneticilerini uyaran bir Allah'ın kulu Spk'lı yada Bist'li yönetici yok 1.90 tl'den maliyetlenen bir küçük yatırımcının kayıplarına,zararlarına,mağduriyetine bakarmısınız sonrada çıkıyor Trabzonspor başkanı dürüstlükten ,adaletten,hakkaniyetten,iyi adamlıktan,insanlıktan bahsediyor sürekli duygu sömürüsü yapıyor benim hisse maliyetim 6.75 tl Ertuğrul Doğan efendi ne olacak bu iş benim zararlarımı kim karşılayacak birde hala uğraşıyorsun hisse fiyatını 1.00 tl'ye düşürmek için bahane aramaya çünkü senin bedelliden sonraki ortalman 0.90 kuruş..Allah sizi ıslah etsin ..Asla al sat tavsiyesi değildir ben bu şahıslara hiç ama hiç güvenmediğimi tekin olmadıklarını söylüyorum çünkü benim canımı çok fena yaktılar..
:ok:aynen,bedelli paralarına çöktüler,zamanında sadri şener nasılsa bunlarda onun yolundan gidiyor,sadri yine hisseyi 30 yapıp düşürmüştü,bunlar hiç mok yapmadan düşürdü,normalde hissenin yeri 3 olmalıydı bedelli sonu,onlar ne yaptı 1.40 altına indirdi,geberik bjk bile 70 cıvarı üstelik hiç beklentisi bile yok,resmen insanın aklı duruyor,şu aralar sermaye artırımı dedikoduları var,sanırım yine bedelli peşindeler,yani hiçbir mok yapmadan yatırımcıyı tırtıklama peşindeler:notr:
1,39-1,40 tan kaç kişi cesaret edip alabildi
insan sportiflere hiç güvenemiyor yarın ne olur kimse bilemez
ama artık ibre yukarı dönmeli sadece bir his:kahkah:
Ben aldım,oturup 1 altına inmesini baklemek caiz değildir herhalde,çünkü endex onbine dayanmış fk olarak çöp fiatı sayılırdı,50 k lotum vardı,birazını 1.60 üstü okuttum maliyeti 1.50 altına indirdiğim için,eskiye oranlan düşük sayılır,sebep borsaya güvenim yok ondan,2010 sonundan beri daha yüklüce yokum borsada,zamanında daire bile satıyordum,sattığım dairelerden borsada guya iyi vurduk derken,250-300 bin arası okuttuğum daireler şimdi 3-5 milyon arası,5 daire desek şimdi 15-20 milyon,ama borsada vurduğum para 10 yok:notr:
Ikına sıkına 1.70 üstüne attı ve biraz daha okuttum,biraz daha ıkınırsa eski ineklediği seviye olan 180 bandına oturur,zaten lig bitti sayılır transfer dönemi başlıyor,temmuz sonunda vay be ne oldu şimdi ne denecek,aynen 0.85 görüp 9 olduğu gibi...ytd.
troş bu galibiyetle bir tavan çeken artıkın troş:kahkah::kahkah:
1.85 yaktı bugün,şampuanlıyı kovalıyor:evil:,adama sormazlarmı neden bu seviyelerden 1.40 yaktın diye,neyse sildik süpürdük bunun huyuna belli olmaz diye,ilginç olanı GS'ı takip etmesi,zaten ikisi vardı elimde,gs 10 üstüne attı,6 iyice bunalttıydı zaten onuda çoğunu 8 üstünden okuttuk,10 görmesi sürpriz olmadı,geberik bjk taban çekmiş tabanı 80:evil:,hangi ara bu fiata geldiki:notr: fb 94,bunlar bende hiç yoktu,en son fb bende 7 cıvarıydı 10 üstü okutmuştuk,uçtu 50 oldu,40 in ufak aldık tak 50 oldu gönderdik 150 oldu:notr:,kargasipor bende 4-5 arası vardı,onuda 6 gönderdik 50-80 oldu,valla ben bu siporlardan bir mok anlamıyorum,gs ve bunu 10-20 misli katlamışlar,neyse düşükten alan devamlı kazanır :yes:
Hisse net Forum'da hala Ana Pazar'da görünüyor...YILDIZ Pazar'a alındığı yazılıp çiziliyordu ya neyse belki de ben yanlış biliyorum..Umarım Sn.Başkan Ertuğrul Doğan ,1.40 krşluk Trabzonspor hisselerinin yerlerde sürünen itibarlarını ayağa kaldırır olması gereken hak ettiği seviyelere taşır..Yazık..ytd.
2.04 tavanda,çoğunu okuttum az kaldı elimizde,iyi yükünü çektik 1.40 cıvarından beri:halay:
Tavan bazan bozulsada alıcılar hakim tahtaya
BJK 4 Tabanda:evil:,hızlı gideni böyle öttürürler,ne işiniz var böyle hisseylen,bakın TS 1.40 gördü,dalsaydınız ona 2.15 görürdünüz,%50 fena para sayılmazdı,bjk tabanı 58.7,yine çok yüksek,bana 15 görüp 4 cıvarına inişini hatırlatıyor:he:
2.24 tavanı 2.19 şu aralar,yine ucuzdan verdik,olsun kar cebe yakışır %40 hiç fena para değil k lotlara göre,temennim çok yukarılara çıkmasından yana,bencillik yapmamak lazım,sanınırım karga sipordan kaçan buraya damlamış.
Sn.Ertuğrul Doğan Başkan ve Trabzonlular adamdır,delikanlıdır,merttir .. ytd..
söylemlerinle eylemlerin birbirini tutmuyor Ertuğrul Doğan efendi dolaysıyla zerre kadar güven vermiyorsun..143 milyon dolar yada Avro borç ödemesi yaptım diyorsun ama borç hala 4 milyar tl.bu nasıl oluyor açıklarmısın ? 2.32 tl'ye çıkar yüz milyonlarca satış yap borsa endeksi olmuş 10200 puan sen hisseyi düşür 2.00 tl'ye işin gücün dubara..ytd..
Vira bismillah sabah suyu deyip 2.16 tl yap hisseyi tabiri caizse sazanlar gelsin deyip oltayı at denize sonra hisse fiyatını 2.03 tl'ye düşür spk ve Bist seyre dalsın keyifle izlesin Ertuğrul Doğan'ın şaibeli,hileli,kirli borsa alavere,dalavereli soygunlarını,vurgunlarını bilmeyen yoktur zaten bu tiplerdende böyle şeyler beklenir..Birde Ali Koç'a ve federasyona (tff) çamur atar onları kötüler adil ,adaletli,hakkaniyetli,dürüst olmadıklarını söyler durur durmasınada peki bu saydığın önemli vasıfların neresindesin diye sormazlarmı adama bay dürüstlük abidesi sen kendi kulübünü batırdığın gibi herkes tarafından sevilen,sayılan dürüst adam Sn.Ahmet Ağaoğlu'nun da alavereli oyunlarla ayağını kaydırmışsın..Adamın dibi adam gibi adam Ali Koç Trabzonspor'a başkan olsun isterdim.Al yada sat tavsiyesi değildir herkes kendi aklına,fikrine göre işine gücüne baksın..ytd..
2 altı az üstü oyalanıp duruyor,bizde ona göre hareket ediyoruz az altı az üstü,nasıl olsa maliyet 1.50:evil:,yeni aldıklarımlan oldu 1.70...borsada 2tl cıvarı hissemi kaldı,endex olmuş 10.000 üstü,valla bedava sayılır,beklentim 2.50-3 arası,geberik beklentisi olmayan bjk bundan düşüktü fiatı,adam hisseyi füze yaptılar 5 tl olan hisse 80 yaptı,neymiş fk oranı çok düşük kalmış,sormazlarmı hisse neden o zaman 9 taban çekti fiat olarakta 34,anormal hareketler,bırak 80 olmasını,34 olması demek bunun hala 15 katı demek,peki bide GS var hissesi bir ara 10 üzerine 6 cıvarından,peşi 8,şu sıralar ıkınıyor sıkınıyor tekrar 10 olması için,adam şampiyon be,kütür kütür topta oynuyor FB arkasında nal topluyor,hisse fiatı çoktan FB'nin yarı fiatında olması lazımdı,ne devler fiatını,nede şampiyonluğu fiatlamadı:notr:,şampiyon olduktan sonra bunların huyudur,beklenti bitti diye taban serisi çeker aşağıya,garip guraba işler,FB-BJK aya çıkıyor,bu ikiside yerin altında maden bulma peşinde:notr:
Sözde Beyük Trabzonspor'un beyük başkanı efendi hazretleri lafla peynir gemisi yürümeyi daa ...Oyle ağır abiliklede yürümez bu yöneticilik başkanlık işleri bakınız Ali Koç başkanın yönettiği fenerbahçe'nin borsada işlem gören hisse fiyatına 92.500 tl senin yönettiğin Trabzonspor hisse 2.00 tl fiyatının tam yüz katı kadar bu uzak ara mesafe farkı hiç zorunuza gitmiyormu yoksa kulvarınızımı beğenmediniz yada şöyle diyelim kişilerin nazarında hangi takım itibarlı ve daha büyük görünüyor? Bırakın bu ahbap çavuş işlerini takımı bitirdiniz...Sen anladin Oniii..ytd..
Sn.Forum yönetimi ,Günaydın..Trabzonspor'un Yıldız Pazara alındığını hatırlatmak ve bilgilendirmek istedim.. Syglr.
yahu bu nasıl bir hesap böyle. birisinin fiyatı 92,5 diğerinin 2 tl. bu mu sizin iki hisseye bakış açınız. acaba geçmişteki sermaye artışlarını, bölünmelerini, incelediniz mi ? şimdi iki hisseyi ele alalım. 20 yıldır işlem görüyorlar. biri sürekli bölünmüş ve her bölündüğünde fiyatı doğal olarak küçülmüş ama diğeri daha az bölünmüş ve dolayısı ile fiyatı yüksek kalmış. şimdi fiyatı düşük olan daha mı değersiz oluyor ? Allah yolunuzu açık etsin yahu ? bu kadar da olmaz ? elmayla karpuzu bile toplasanız daha akla izana uygun olur o kadar yani. yatırım tavsiyesi değildir. lütfen biraz matematik sadece biraz matematik ve istatistik, araştırma lütfen. biraz iki hissenin geçmişini araştırın lütfen. trabzon neredeyse her sene sermaye artışı yapıp bölünmüşte bölünmüş. fener en son 2018 yılında ali koç geldiğinde bölündü. dolayısı ile fiyatı daha yüksek kaldı.
Kendi kendine gelin güveyi oluyor bol bol atıp tutuyorsun bay çok bilmiş ukalalığının saygısızlığının lüzumu yok biraz nezaketli ol dinleyeyim seni sonra da aynı nezaketle cevap vereyim ama nerede sende o alçakgönüllülük olmadığı kurduğun cümlelerde saklı..Gelelim yazdıklarımın ne anlama geldiğine..Benimde anlatmak istediğim tam olarak o yani Trabzonspor ve borsada işlem gören hisseleri çok kötü yönetiliyor sürekli bedelli açıklayıp hem küçük yatırımcılar mağdur ediliyor hem de bu spor şirketinin hisse fiyatları değersizleştirilip itibarsızlaştırılıyor kısacası şirketin içi şaibeli bir şekilde boşaltılıyor kirli emellere alet ediliyor ama Fenerbahçe yönetimi bu konuda daha profesyonel ve adaletli,adil,hilesiz,ciddi,dürüst yönetiliyor ayrıca da şirket hisselerine sahip çıkıyorlar ben bunu anlatmaya çalıştım..Semaye tavanını 10 milyar tl'ye çıkaran Trabzonspor yönetimi kimbilir daha ne bedelliler,soygunlar,vurgunlar yapacaktır küçük yatırımcı umurumuzdamı der gibi...Anlayıp dinlemeden tutarsız yorumlar yapmasanız iyi olur..ytd..
ama sizin yazdığınız yazıda iki hissenin fiyatlarını yan yana getirip karşılaştırma yapılmış gibi algılanıyor. bende böyle bir karşılaştırmanın olamayacağını anlatmaya çalıştım. yorumum kırıcı olduysa özür dilerim.
Sayın yatırım uzmanı,evet kıyaslama,karşılaştırma yapıyorum bu konuda haklısınız ama anlattığım,vurguladığım,değindiğim gibi yani Trabzonspor şirketinde yönetimin problemleri,yanlışları,arızaları hatta güven vermeyen usülsüz işleri olduğuna özellikle parmak bastım ama olabilir sizde yanlış yorumlamış değerlendirmiş olabilirsiniz bunda ne senin nede benim için darılacak ,gücenecek ,sıkıntılanacak bir durum yok ortada karşılıklı iyi niyetli olduğumuz anlaşıldıktan sonra..Özür dilemek erdemliliktir sizi anlıyorum teşekkür ederim ancak buna gerek yok kardeşim çünkü benimde çoğu zaman hatalarım oluyor nihayet insanız hatalar,yanlışlar bizim için mühim olan iyiyi ve doğruyu iyi analiz edip benimsemek yani daima hoşgörülü iyi insan olmak o yüzden siz kusura bakmayın diyorum..Selamlar..ytd.
Cüzzamlı trabzonspor hissesi alacağıma keşke 6 mayıs tarihinde 84.00 tl'den Fenerbahçe hissesi alsaymışım diye hayıflanıp dururum an itibarıyla 108.00 tl olmuş ve yatırımcısı oldukça sevindirmiş daha ne olsun..Bu benim kendi düşüncem lütfen kesinlikle al yada sat tavsiyesinde bulunmuyorum aman haaa..Herkes kendi işine baksın..ytd..
Hisse fiyatını düşür 1.90 tl'ye al oradan götür 2.01 tl'den yeni sahiplerine teslim et etik ,şık oldumu şimdi yakıştımı size..Tv'ler de bol bol ahkam kesip ağır abilik yapmakla peynir gemisi yürümüyor öyle olmuyor o işler Trabzonspor sportif Aş. şirket hisselerine sahip çıkmanız ve iş üretmeniz gelirleri artırmanız yatırımcılarınızı koruyup mağdur etmemeniz lazım ağır abilik ,babacanlık,dürüstlük,mertlik ancak öyle olur Sn. Başkan Ertuğrul Doğan kardeşim hiç kusura bakma yanlışlarını söylemem lazım..ytd..
2024 Kasım ayından önce bence Bi cacık olmaz hamsiden hele bir balık mevsimi açılsında bakalım.
bu maçla birlikte gelecek sene yine 3 ve 4. lük için bu iki güzide kulübümüz çekişir artık. eğer çok önemli transferler yapmazlarsa. 1 ve 2 de büyük ihtimalle yine aynı takımlar olur diye naçizane düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir tamamen taraftar psikolojisi ile yazıyorum. :yahoo:
Beşiktaş tavan tavan gidiyor Sn.Ertuğrul Doğan'ın Trabzonspor'u itibarı da fiyatı da yerlerde sürünüyor öyle ya at sahibine göre kişnermiş kulüp Başkanları dürüst,mert ve adam gibi adam olursa kulübün borsadaki piyasadaki itibar fiyat istikrarı ne t ve güvenilir bir liman olur yatırımcıları cezbeder saygın bir şirket hissesi olur yatırımcılarınıda sevindirir öyle asarım keserim vururum kırarım diyenlerle kulüp yönetilmez sen ali kıran baş kesenmisin be mübarek sen önce kulübünü adil adaletli hakkaniyetli insaflı vicdanlı dürüst yönet ki her yatırımcının takdirini kazan 1560 milyon dolar borç ödedim diyor kulübün borcu hala 4 ,5 milyar Tl peki kedi buradaysa et nerede yok et buradaysa kedi nerede diye sormazlarmı adama Sn.Ertuğrul Doğan efendi kulübü batıran kişisin hiç inkar etme ve hala sürekli fiyatları aşağı basıp yatırımcıların elindekini almaya çalışıyorsun ayıp günah değilmi 2 tl 'ye başka spor kulübü hissesi varmı borsada buda senin yönetiminin ifadesidir beğenmediğin Fenerbahçe'nin hisse fiyatı 110 tl Trabzonspor hisse fiyatının 60 kat fazlası buda sana kapak olsun ..ytd..
Kapak çok iyi olmuş.
Tamamda BJK'yı nereye sığdıracağız,adamlar 5 tl cıvarından 80 üstüne attı çakallarıylan,çakallar ceza yedi 18 gösterdi 14 tabanda,şimdi 39 tavanda,ne beklentisi vardıki ?,zaten ts malum iktidara yakın yalakalıkların yüzünden sürünüyor,daha doğrusu yönetim süründürüyor,bunun aynisini sadri zamanında görmüştük,30 üstüne atan hisseyi 4 cıvarına indirmişti hisseyi devamlı satarak,yani bu kulüpte yamuk bitmez,bide rezilce şampiyon olduktan sonra bütün oyuncuları sattı,sattıktan beri sürünüyor,bakalım yeni sezonda lige nasıl başlayacak:notr:
Sayın Ali Koç, Başkan , şu Trabzonspor'un piyasada dolaşan hisselerini toplasanız ve trabzonspor yönetimine el atsanız diyorum ne ga eyi olur :oleyo:nasıl olsa sizde para gani gani yapın Trabzonspor yönetimine bir şoklama azizlik ..:):yes: aynen:ok:
Not: Sayın adestim,herşey için sağ olasınız..Teşekkürler ederim..
Yıldız Pazarın spor şirketi hisselerinden Fenerbahçe sportif AŞ.hisse fiyatı bu gün 126 tl'yi gördü nede olsa itibarlı hisse yatırımcısının yüzünü güldürüyor ve Yıldız Pazarı anasının ak sütü gibi hak ediyor..Gelelim Yıldız Pazarı hak etmeyen Galatasaray'ın süt oğlanı gibi kuyruğunun altından ayrılmayan (Galatasaray hisse fiyatı 9.00 tl düşüyor sanki ona giren çıkan var zaten senin şirket hissesin fiyat yerlerde sürünüyor 2.00 tl sana ne oluyor önce itibarını kurtar yok efendim o da fazlasıyla düşüyor dostlar pazarda görsün) cüzzamlı itibarsız hisseye yıldız pazar senin neyine gerek 2.tl'lik hisse ile o kutlu itibarlı pazarı hak etmiyorsun 2.00 tl'lik hisse fiyatını 2 günlük süreç içinde %20 (0,40 kuruş kaldırıp sonra 0,40 kuruş düşüremezsin bu soygunu haftalarca tekrar tekrar alavereli ,dalavereli, hileli,kirli soygunlar yapamazsın yatırımcı vatandaşı mağdur edemezsin eğer SPK'ya rağmen bu vurgunları korkusuzca yapıyorsan bu bir itibarsızlık,kişilik,ahlak,karakter meselesidir buda kanımca şirket hisseleri itibar fiyatlamasına,değerlenmesine olumlu yada olumsuz yansımaktadır ki fenerbahçe hisselerine gayet olumlu pozitif yansıdığı görüyoruz ama cüzzamlı Trabzonspor hisselerine iyi,bilinçli,dürüst,ahlaki yönetilmediğinden doladırki nekatif ve olumsuz yansımakta dolaysıylada küçük yatırımcılar mağdur olmakta yada şöyle diyebiliriz bilinçli mağdur edilmektedirler..Sn.SPK ,o zaman kulüp adına hangi olumlu girişiminden dolayı Trabzonspor hisselerini Yıldız Pazara layık gördünüz ve aldınız.. Ayrıca borsada art niyetlice yapılan şirket hisselerindeki gün içi yada hafta içi tahterevalli hareketlerini biz küçük yatırımcılar görmemize mağdur oluşumuzu çaresizce izlememize rağmen sizler göremiyormusunuz? diye sormak geçti içimden..teşekkür ederim..ytd..Hayırlı Cumalarınız olsun..
On kademe çıkarıp gün içinde 20 kademe aşağı düşürüyor transfer parası çıkarmaya çalışıyor küçük yatırımcıların alın teri helal paralarını çalarak,soyarak,gasp ederek bu kirli şaibeli işleri vurgunları %100,%150 bedelli sermaye artırımı yaptığı günden beri tekrar ediyor..Devletin resmi kurumu SPK 'da çıkıp ne yapıyorsunuz arkadaş köpeksiz köy bulup değneksiz gezemezsiniz bu Ülke sahipsiz değildir demiyor adamlar vergi kaçırıyor kimin umurunda.. Tüysüz yetimlerin,garibanların,masumların,mazlumların haklarını çalanların Allah cümlesini ıslah etsin ve bildiği gibi yapsın... .ytd.