Orta malı..Herkes bi makas alıp gidiyo..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Orta malı..Herkes bi makas alıp gidiyo..
Bundan sonrası BİST te dikkatli olunmalı... 150 binler tepe olabilir...
Borsalarin zamanı tum dunyada bitiyor gibi...
Amerika'da 10 yillik tahvil faizlerinin seviyesi 1.54'e geldi...
Para dolara geri döndü, zar zor 7.00 te düşen dolar 7 günde 7.55 e geri geldi...
Bu rezil hisseye girmeyi düşünenler ekstra dikkatli olmalı, borsa düştü mü, bu 2 kati düşer...
Bir de adamlar düşerken de kazanacaklar açığa satış ile, o yüzden benden 1 onlardan 1000 gider falan zannetmeyin...
ABD de piyasalar bozuldu dolar 7.50 uzerimde vadeliler asagida Yarin bi -5% daha yapariz. Mıctik iyice
Bovespa yesil enseyi karartma hocam
Shanghai borsası artıya geçti + 0.23 %
Hang Seng de artı da yeşil 0.02 %
https://m.bloomberght.com/borsa/dunya-borsalari
Mıçması için sebebe ihtiyacı yok, her türlü o işi yapıyo lanet..
Şerefsiz Merril 5 dk da 5 k tan 40 kota çıkıyor , hemen akabinde -45 K a geçiyor. Sınırsız lot ve işlem, bizim dandikler de bunun değirmenine su taşıyo.
Bugün de tahtanızın a... k...m diyo robothttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e97154eb63.jpg
Kap Geldi İcerigini Goremiyorum. Ayrintili Gorebilen Ortaklar var mi
Geçenlerde gübre altın faaliyeti yapan şirketini ayırdı. Bizimkilerin mahkeme süreci nedir bilmiyorum (bilen varsa paylaşırsa sevinirim) ama devlet baba koza grubu ile gübrenin altın işi yapan şirketini birleştirirse şaşırmam.
Arkadaşlar bu şirkete neden faaliyet kazandırmıyor bu kayyım? Hakikaten rezillik yahu kozaa da ipekde kozalın yancısı sadece.Kozalın payından nemalanıyorlar.
kargalar çökmüş bizim ipek kızın üstüne
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=IPEKE
Böyle rezil bir tahta görmedim.. Acıkcılar shortcular parayı vurdu...
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defalarca yazdık millet sıraya girdiği sürece spek de sırayla,,, neyse...
Momentum heyecan son gelen rezerv haberleriyle bu kadar azalmisken bile bu kâğıt her gun 10 milyon lot ustu hacim yapıyorsa çok fazla bir şey beklemeyeceksin, spegin keyfi gelene kadar....
Rezerv acıklanmadan ve bilanço gelmeden hisseyi yukarı cekip milleti mallandırdılar sonra 2 veri de olumsuz gelince sert asagı bastılar. Burada insider trading vakası yasanmıştır.. Tahtacılar bu durumu bilip içerden bilgi alarak yapmadılar mı şimdi.
Daha once de söylediğim gibi bilmemeleri mümkün değil, bu kağıtlarda tam bir çete var devamlı önceden her bilgiyi haber alan, bu çete senelerdir 3-5 gün millete havuç uzatıp devamında basıyor sopayı...
Bunlar sadece KY yi değil fonları bile düzenli olarak opuyorlar, zaten sadece KY ile bu sistemi donduremezler...
Ama zavallı piyasa, yılda 10-15 gun hariç, sirf likidite yüzünden bütün yıl bu çetenin avı olmaya devam ediyor...
Bu hafta ipekde hareket bekliyorum borsad sert düşüşler olmazsa tabi herkese bol kazNçlar
13 üstü duruyor görüntü tuzak olabilir.. Eger mal dagıtıyorlarsa bugun yarın 13 altı gelebilir
Böyle sahipsiz şirketleri kottan çıkarmak lazım.. Yoksa yatırım diye gelen çok kişinin canını yakarlar
17,50 den 12,86 yaa.. Bu arada Bist 1000 puan düşmüş ortalama, ipeke yuzde 30 duşmuş... Böyle bist50 şirketi mi olur, vur kac tahtası olmuş...
Aklımdan geçenleri yazmışsınız... 17.50'den 12.86'ya gelme süresi yaklaşık 3-4 hafta...
Ama öte yandan şu anki fiyatı Mayıs 2020 ile aynı seviyede... Neredeyse 1 senedir süründürüyor...
Dediğim gibi 3 gün çıkar 3 ay yatır hissesi...
Ama bugün 2 gün ard arda yükselse yine bir ton adam atlamayacak mı... Tabii ki atlayacak...
Burada belki bilen arkadaşlar vardır. İnvestng diye bir yer var , adamlar manüpilasyon yapanlarla organize hareket ediyorlar. Sistem tamamen hisseyi kötüleme ve insanları uzak tutma üzerine kurulu. Hisse ile ilgili olumlu yazıları anında siliyorlar. Aklı başında yorum yapanların üyeliklerini iptal ediyorlar. Bilin ve ona göre hareket edin diyerek sadece bir uyarı yapmak istedim.
Borsa düşmeden bist50 şirketinin böyle amansız düşmesi, insanın aklına sorular getiriyor.. Kayyım, bıyıklı yabancı, bankof, fetö herneyse işlemlerin incelenmesi gerekir... LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.50 den 12.79 a soluksuz düşmüş hissede bunlar hisseyi kötülüyor algısı yaratmak....
Hisseden milleti uzak tutmuslarsa iyi yapmışlar, hisse 17.50 den buraya 5 TL düştü nerdeyse kabaca %30... Millete iyilik yapmışlar uzak tutmak isterken bu mantığa göre...
Hisseyi her durumda yağlayanlar acaba 17.50 den hisseyi mi pazarladilar KY ye diye düşünen yok... Yağlayan hep iyidir, uyaran hep kötüdür...
Spek de hep yağlayanlara ve pazarlayanlara ihtiyaç duyar mali yukarıdan boşaltırken, ne garip de mi....
Hep aynı boş terane...
Artık tepki de vermiyor, düştüğü yerde yığılıp kalıp sonra daha da aşağı gidiyor.. Gerçekten çok yazık... Devletin kontrolündeki hisselerden uzak durmak lazımdı, hata yaptık saplandık.. Dandik spec hisseleri bu hareketleri yapmıyor.
Gün içerisindeki kademe sayısına bak, 60 kademe, o da şimdilik, sabah 12.80 an itibariyle 12.21...
Gelip bu kağıdı yok öyle güzel böyle güzel diye güzelliyorlar ya çok komik oluyor...
1 ay içinde 17.50'den 12.20'ye...
İşin ilginci de borsa 150 bin ile 157 bin arasında 7 binlik alanda iniyor çıkıyor bu süreçte, demek ki es kaza borsa 120 bine düşse bu kağıt 5'lere 6'lara düşecek...
12,85 - 12.20... 65 kademe.. Bist50 diye aldık ama rezil etti.. Açığa satış ta bu bıyıklı yabancının, tahtacının işine geldi.. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizde benim anlatmaya çalıştığım şekilde yazmışsınız. Ben hissenin iyiliğinden veya kötülüğünden bahsetmiyorum. Sizinde bahsettiğiniz bu çete tahtayı kontrol ettiği gibi , insanların bilgi alışverişinde bulunduğu platformlara da etki etmeye çalışarak , kendince hiçbir şeyi şansa bırakmamaya çalışıyor. Bahsettiğiniz bu çetenin gücü kozala pek yetmiyor , kozaa da kısmen etkililer , lakin bana öyle geliyor ki en güçlü oldukları yer ipeke ve bunu da ellerinden kaçırmamak için her türlü şekilde manipülasyon yapıyorlar. Yine bende oluşan intibaa bu çete ile kozaa gurubu yönetimi ve devlet yetkilileri arasında hissenin kontrolü noktasında bir mücadele söz konusu. Son dönemde pekte damdan düşer gibi kozalın reklam vermeye başlamasını da bu mücadelenin bir sonucu olarak düşünebilirsiniz. Velhasıl bana göre çok çetin bir savaşın ortasında bulunuyoruz. Filler tepişirken çimenlerin ezildiğini düşünürsek , şu an küçük yatırımcı olan bizlere de aynen olan budur.
Bu anlattıklarım hiçbir şekilde bir bilgiye dayanmıyor. Sadece bana ait olan hissiyattır. Okuyanların etkilenmesini istemem.
Tavsiyem tvf ve tmsf ile alakalı şirketlerin hepsinden uzak durmanız, çok para bırakırsınız. Çünkü bu şirketlerin çok kocası var. Ky ye sıra gelmez
Kayyım, tmsf, varlık fonu, fetö derken bir de merkez bankası baskanı krizi çıktı.... Kamu ve kamuyla ilişkili şirketlerden uzak durmanın baska bir örnegi. Muhtemelen içerideki çete 1 ay önceden böyle bir seyin kokusunu aldı da 17,50 den basmaya basladılar..
Bakalım yukarı basacaklar mı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post5261204
IPEKE nereye kadar düşer diye sormuştum.
Kabus gibi 1 aydır 17.50 dan sürekli düşüyordu.
Fiyatı 12-13 lerde iken 1 hafta önce DENİZKİRAZ grafikte en iyi alım yeri olarak 10.14 demişti.
Gerçekten de 10.14 den döndü.
Grafikler çok güzel çalıştı.
Gönül isterdi ki 1 hafta önce 12-13 fiyatlarından satıp 10 lardan alınabilse.
Belki ara ara bakmak isteyen olursa ORTAYA KARIŞIK II sayfa 219
Sanki Merkez Bankası krizi Dolara krizi hep bahanesi.
Borsada kuçük yatırımcıya ekmek yok.
İstedikleri yere indiriyorlar istedikleri yere çıkarıyorlar.
Bir daha 17.50 gösterirler mi?
Son 1-2 ayda bistin en çok düşen hissesi.. Umarım buralar dip olur
Buralarda alima başlıyorum, portföy cesitlemesi yapıyorum,bu fiyattan 3te1ini,11.25 den 3te1ini,11.00dan3te1ini alıp bekliyecem, 8 hisseden portföy düzenlemesi yapıyorum,asla yatırım tavsiyesi değildir.
artık alım yerinin bile altına geldi parçalı alımlara devam
Bezdirme yerlerinde , uzun süre bezdirir , toplamadan kaldırmaz , sürekli hevesi kursağında bırakır, moral bozar.
Stress testi yapacak.
Hazır olunuz.
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.haberturk.com/bestepe-de...019791-ekonomi
Yeni teşvikler gelebilir madencilikle ilgili, bir de şu iç içe geçmiş şirketler birleştirilirse (ipeke-kozaa) iyi olur.
Yatırım Tavsiyesi Değildir... Öngörüdür sadece...