Kuşluda satılacak muhabbetleri var bilgisi olan varmı
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kuşluda satılacak muhabbetleri var bilgisi olan varmı
https://halkweb.com.tr/demiroren-day...ime-satiliyor/
Değerli Arkadaşlar;
https://halkweb.com.tr/demiroren-day...ime-satiliyor/
Basında çıkan bu haber sonrasında HURGZ 0.73'den 0.83'e geldi. Ortalık bu haberle çalkalanıyor, Hurriyet'ten konuyla ilgili bir açıklama yok.
Eğer bu haber yalan ise, hissee üzerinde bariz spekülasyon ile küçük yatırımcı mal pazarlama operasyonuna çekilmeye çalışılmaktadır. Eğer bu haber doğru ise, yine birileri operasyona başlamış demektir.
İster doğru olsun, ister yalan, hem SPK, hem de Hurriyet Yönetiminin bu haberlerlere müdahale etmesi gerekmez mi? Bariz bir şekilde hisse fiyatıyla oynandığı açık. Her zaman olduğu gibi Küçük Yatırımcı oyuna mı getiriliyor?
Bu konuda Hürriyet Yönetimine yazı yazdım. Hem SPK, Hem de Hürriyet'e bu konuda şikayetlerinizi dile getirin. Bugün İş yatırım'dan saat 10.49 itibariyel 3.269.460 lot 0.809 TL ortalamayla mal alındı. Alanı satanı belli, SPK'nın bu konuda inceleme yapması gerekmez mi? Ben üzerime düşeni yapıyorum, oyuna gelmek istemiyorsanız lütfen sizler de müracatlarınızı yapın.
Eyvallah,
Şirket Yatırımcı İlişkileri ile de görüştüm, şirkette böyle bir satış gelişmesi olmadığını, zaten böyle bir olay olsa haliyle KAP'a açıklama yapılırdı dedi.
Zaten buraya yazıyı yazınca, İş Yatırımdan satışa geçildi, 3.2 Milyon lottan 1.4 Milyona indi alışları.
Yav ne operasyonu kağıt diğer senetlerin yarısı kadar dipten tepki verdi okadar.
O söylenti ciddi olsa dün bugün alım fırsatı vermeden 1in üstüne atardı.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne operasyonu mu ? 2-3 kademeye takla atanlar operasyonu. Bu tahtada dönen namussuzluk nadir yerde görünür.
Hürriyet: Son günlerde basında yer alan Şirketimiz de dahil olmak üzere Demirören Medya Grubu'nun el değiştireceğine ilişkin iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Hürriyet: Son günlerde basında yer alan Şirketimiz de dahil olmak üzere Demirören Medya Grubu'nun el değiştireceğine ilişkin iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.
Ne diyeceklerdi tamam satıyoruz mu dıceklerdı..
Değerli dostlar eski bir dgzte ve hurgz yatırımcısı olarak son durumu merak ettim. Geçen yıl dgzte de yüzümüz gülerken hurgz da üzülmüştük. Benim ağırlık dgzte oldugu için hurgz ları da zararina satıp çıkmiştım.
Hurgz için dava açan arkadaşlar vardı özellikle sayın strateji çok önem veriyordu bu dava işine.
Son durumu merak ettim davalar ne durumda ilerleme var mi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkeme bugünmüydü arkadaşlar bilgisi olan varmı
Sayın balıkadam;
HURGZ için dava açanların davası tek bir dairede toplamışlardı, oradan da karar çıktı, toplu başvuruyu menfaat birliği yok diyerek reddeden bu daire açılan davada SPK'nın almış olduğu muafiyet kararını haklı buldu, mahkemeye başvuran küçük yatırımcıları da haksız buldu. Açıkca bu kararı bekliyorduk, şimdi bölge idare mahkemesine bu karara itiraz ederek yeniden başvuracağız. 1 seneye az bir zaman kala idare mahkemesi bu kararı verdi şimdi sıra bölge idare mahkemesinde. Bakalım orada neyle karşılacağız.
Değerli Hürriyet Paydaşları,
Bu kadar yazdık çizdik, topu topu 5 kişi mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme'nin gerekçeli kararını da gördük şimdi.
Diyor ki Borca Batık olmak durumu ile Finansal güçlük içinde olma durumları birbirinden ayrıymış, Hürriyet de finansal güçlük içindeymiş ve fon girişine muhtaçmış. Mahkeme bilirkişi bile atamaya gerek duymadan, Hürriyet'in zarar etmesini ve nakit akış sıkıntısını dikkate alarak SPK'nın Demirören'in 40 Milyon TL sermaye artımı koşuluyla verdiği muafiyeti haklı buluyor. Üstelik mahkememiz bilirkişiye bile ihtiyaç duymadan bu kararı veriyor.
Ne hikmetse SPK'nın kendi uzmanınının çağrı yapılmalı demesine ve bizim ana savunmamız olan madem finansal güçlük durumu var öyleyse Demirören Medya Hürriyet'in 189 Milyon Lirasını neden borç almıştır hususune ise hiç değinmiyor. Demirören Medya bu 189 milyon TL'yi ödemesi gerekirken bu borcu ödemeyip 40 milyon TL tahsisli sermaye artışına gidiyor ve muafiyeti haklı oluyor. Bölge idareye başvuru için 30 gün süre tanındı. 1 senemiz geçti nerdeyse, bakalım burda neler olacak?
https://i.hizliresim.com/DOPMkz.png
Hürriyet: şirketimiz de dahil olmak üzere demirören medya grubu'nun bir enerji grubu tarafından devralınacağına ve/veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulacağına ilişkin iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır
hürriyet: Medya grubumuzun devralınmasına ve/veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulmasına yönelik bu tür kasıtlı ve asılsız iddialara kamuoyunun ve yatırımcılarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur
Patron socar ile ilgili dedikodulara hemen yalanlama gönderdi...
Yeteri kadar mal toplayamadı galiba,anında yalanlama geldiğine göre..
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Sağolmasın, patron çok dürüstlük timsali olduğundan anında yanlış anlamının önüne geçmiş. Tez zamanda topunuz birden babanızın yanına gidersiniz inşallah sevgili Demirören şükelası
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davadan da kazığı yedik hissedaşlar, son umutta tükendi maalesef.. Mahkeme var diyorduk, o da yalanmış. Adamlar hisse finansal zorluk içindeymiş diyor, buna dair bilimsel bir kanıt yok. Biz dedik oldu, organize işler...
bundan 1 sene once yazdiklarimi dikatte alsaydiniz
:rtfm:
yok hep sansur yedik :p
bence bu daha iyi gunleriniz endeks 150 bini de gorse- bu hurgz 1,0 ustunu zor gorur.
yazin bir yere
Dohol, ihlas olabilir
Daha ne istiyorsunuz bakın milli piyangoyuda almışlar adamlar çalışıyor y t değildir
Ne iğrenç insanlarsınız demirler yahu...
şu tabloya bak...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
migdemizi bulandırdı artık bu hisse ve yapılanlar ama arkalarındakilerinde bu oyunda payı var onlarda belli zaten topunuzun...an...
Ne yaptınız sayın STRATEJİ. Bölge idare mahkemesine başvuru yaptınız mı? Bence peşini bırakmayın.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vietnam bataklıgından daha beter bu pislik...
İşe siyaseti karıştırmayın diyorsunuz ama:
-Türkiye demokraside 110. sırada.
-Türkiye "özgür olmayan ülkeler" kategorisinde.
Yüksek Mahkemelere eş, dost akraba atanıyor.
AIHM, Anayasa Mahkemesi'nin etkin bir hukuk yolu olup olmadığını tartışıyor.
Siyaset, sermaye piyasalarının göbeğinde, eli cebinizde.
Sorumluluk bunlara oy verenlerde...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hurgz hisse dağılımı kimde ne kadar ( ziraatte rehin olan hisse adedi, hakim ortak’da ne kadar %79 civarı hatırlıyorum, yada daha detay bilen varsa) şimdi hurgz zarar ediyo ve bu demirörenin umrumda değil çünkü ona alacaksın dediler aldı, zararını iddaa gibi yerlerden çıkarır.
ortalıkta dolaşan haberlerde yok turkuaz yok socar , şimdi demirören zarar eden medyayı elinden çıkarmak istese ve geçmişte kipa örneğinde olduğu gibi düşük fiyyattan verse spk mevzuatı gereği en az %95 paya sahip olması gerekiyor ve pay sahiplerine verilcek hisse fiyatı yeni mevzuat gereği son 30 günlük hisse ortalaması (yani 0,71) alınır eğer böyle bir durum olursa.
o yüzden sorumu tekrar edeyim, böyle bir olasılık var mı, ziraatte rehin olan hisseler demirörene geçer mi, dağılım ne durumda demirören o kadar hisse toplamış olabilir mi?
Tüpçü hisse alımı yapsa kapa bildirmek zorunda değil mi arkadaş, diyelim başkaları vasıtasıyla hisse toplatsa sonuçta onu da toptan devralsa yine bildirmek zorunda , var mı böyle bir bildirim yok !!!
mevzu sadece kottan çıkarmak değil, demirörenin emenatçi olduğu varsayımıyla ilerde elinden çıkarmak istese ve konuşulduğu gibi turkuaz veya başka birine satsa şirkwt zaten zarar ediyor 0,36 cent’den aldığı hurgz 0,15 cent’den satsa yeni alan çağrı yapacak olsa zaten 0,7’li fiyatlar normal fiyatı olmaz mı?
f/k’sı 0,76’lar yani hisse ucuz teknik olarak ama hissede hareket yok. yanlış anlaşılmasın sadece beyin fırtınası yapmak için yazıyorum. bilgi sahibi olan fikir sunarsa daha iyi olur.
:wave:
Gözüme güzel göründü bu hisse bakar bakmaz elektrik aldım.
80 krş 3/10/2019 dip not olsun
Gözlerini kontrol ettir [emoji23]VKY-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkemeyle ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi arkadaşlar ?
arkadaşlar ne olcak bu hurgz hali bistte çıkmayan hisse bi hurgz kaldı.