KUTPO, bugün tavan bekliyorum,tabiki bu benim düşüncem olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
KUTPO, bugün tavan bekliyorum,tabiki bu benim düşüncem olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Hadi o klasik soruyu soruyorum, cahillik başa bela :Sad:
Bilanço ne zaman açıklanıyor? :rules:
KUTPO, KUTPO, KUTPO,,,,,elimden çekeceğin var da çok ciddiyim, ytd.
Uzun vadeli yatırım için aldım KUTPO,yu 5 sene bekliyecem,sakın bekleme kaptan,bu iyiliğimi de unutma,asla yatırım tavsiyesi olmadan...
Bilanço isterse gelsin istemezse gelmesin. Pazartesiden itibaren sert yükseliş bekliyorum. Bu ne ya kımıl kımıl :rtfm:
Beyler yarın da düşüş bekliyorum,hatta pazartesi de,bakalım nolucak,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
yakın zamanda guzel ve serı hareket beklıyorum.
Son 2 günlük yükseliş moral verici :ok:
daha ne kadar bekleyeceğiz, her hisse uçuyor bu hala yerde sürüyor. Yoruldum artık ,ne olur sizce arkadaşlar bu hisse ?
Bu gün kutpoya katıldım hayırlısı olsun
KUTPO KUTPO KUTPO KUTPO ,,sen bekle,diğer hisselerim uçuyor,sana 10-15-20 k Allah ne verdiyse..........,anlamışsındır...ytd...
Sahibi olduğum hissenin düşüşünü öngörecek grafiği paylaşmam, beklentim yükseleceği yönünde. Bugün düşmüş olması beklentimi değiştirmez. Kişilere göre vadeler ve beklenti yüzdeleri farklılıklar gösterebilir. Önemli olan kabul edilebilir yerden maliyet yapmaktır. Zarar etmeme garantisini kimse veremez.
KUTPO KUTPO KUTPO KUTPO KUTPO,,,,,Bak spek kardeş boşu a bekliyorsun desen gerçekten doğru olur,Uzun vade portföyüme ekledim 3 sene bekleyeceğim,yatırımcıya 2 sene önce 150 tl.lere kadar çaktığın kağıtları artık hakkettiği yere getir,artmaya başlayan piyasadakaybedersin derim,tabiki söylediklerim bana aittir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
merhabalar sakıncası yoksa bizde bilsekELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Adel gibi olur mu ki
Yarın çok sert hareketler olacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun hadi bakalim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlla kastiracak gapli kapatıp git arkadas
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJK hayırlı ve bereketli olsun..
Senet;
805 seanslık zirvesini,
405 günlük zirvesini,
86 haftalık zirvesini,
21 aylık zirvesini test ediyor...
Hayırlı ve bol kazançların olsun bjk..
Cuma günü ya bunda ya şunda derken kutpo aldım meğer piyango vurmuş hayırlı kazançlar