?durum ne olacak
Printable View
?durum ne olacak
hiç bir zmn iyi niyetli olmadıkları için kimse kestiremez ne olacağını ama ayrılma hakkı muhabbeti çözülmesi gerek o zmn kadar ne olur sonrası ne olur patron bilir keyfi bir kağıt borsada gözünü kapa seç 10 kat yirmi kat vs olmuş bu yıllar geçmiş nerelerde herneyse hayırlısı
Ben de , bugün 1,58 den bir miktar aldım.
Defter değeri 4.32 TL. olması , bana cazip geldi.
Patronlarının çevirdiği fırıldakları ve bu nedenle yatırımcılarının nasıl mağdur edildiğini , bu forumdan okuyarak öğrendim.
Hisse hakkında , değerli bilgiler paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
Para kazandırması zor bir hisse olduğu anlasılıyor.
Hayırlısı artık.
İnşallah , ayağım uğurlu gelir de , hep birlikte kazanırız.
Bu şirketin bünyesinde hangi varlıklar var ve hangisini devretti. Şimdi elinde ne kaldı. Ayrıntılı bilgisi olan bir arkadaş varsa ve yazarsa çok makbule geçer.
Bu hissede yeniyim ve daha çok bilgiye ihtiyacım var. Ekmek yiyebilme ihtimalim yüksekse beklerim. Yoksa , satıp başka hisseye geçerim. Ucuz kalmış onlarca hisse var.
Önceki sayfaları okuduğumda ve kendi yorumlarımı da kattığımda , ayrılma hakkının 3 TL. den az olmayacağını düşünüyorum. Tabii bu benim kendi yorumum. Yanlış da çıkabilir , ama yaptığım değerlendirmelerde , buradan bana ekmek çıkar gibi bir kanaate vardım.
Bundan önce Mepet hissesindeydim. Satılacağı bildirildi. 3,60 dan aldım. 3,96 oldu satmadım. 3 TL. ye düşürdüler , Sonra yükseldi. Bu gün 4,60 dan sattım. 4,92 den tavan kapattı.Bütün bunlar , bir aylık bir süreçte oldu. Mepet in patronu da Tektu nun patronu gibi yatırımcısını yıllarca soyan biriydi.
Tektu hissemiz , bu yönleriyle Mepet e çok benziyor.
2005 yılında 4 TL. yi
2007 yılında 5,30 TL. yi görmüş bir hisse.
Yıllarca yatmış , artık uyanması lazım.
1,59 TL. lik bir fiyat hiç yakışmıyor.
Kimse paylaşım yapmıyor. Anlaşılan , bu hisse herkesi küstürmüş.
Batak hisseler bile , kaç kat yükseldiler. Bu zulüm , ancak ,şirket , kayyum a devredilirse sona erer.
Tektuda çok enteresan bir durum var şirket alaçatıdaki villa otel konseptini 200 milyon euroya satma kararı aldı sadece bunun ederi hisse başına 12 TL,ayrıca istanbulda 38 dönüm kanal istanbulun olduğu yerde çok değerli arasası var ve kasasında nakit 400 milyon TL ye yakın para var ve şu an hissenin piyasa ederi 460 milyon TL 12 de biri fiyatta şu an ve her geçen gün potansiyeli dahada artıyor.
Bu satışlarrdan dolayı ayrılma hakkı doğmuyor mu eskiden beri elinde olan varsa üç beş kişi bir araya gelLip gerekli yerlere müracaat edin hürriyet gazetesinde oldu hatırlatmak istedim
Ayrılma çağrı fiyatının kaç TL olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Dahası SPK onaylı değerleme şirketi de onayladı. Neden gitsin kağıt... Hatta yüksek bile şuan fiyatM2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer olaya karışmam da şu an ki fiyatı neye göre yüksek buldunuz? Şirketi net borcu 30 mtl civarı ,477 mtl piyasa değeri var.
Bu fiyat Alaçatı arazi, Alaçatı otel, Sefaköy arazi, Kurtköy arazi ve Trabzon da yer alan arazi ve tesis içeriyor. Siz bu varlıklara baktınız 477 e hadi borcu da ekleyeyim 507 mtl fazla buldunuz öyle mi?
Hesabınızı nasıl yaptiginiİ aciklarsaniz sevinirim.
d. MKK listesinde yer alan ve 15 no'lu gündem maddesine olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahiplerimizin ayrılma hakkı kullanım süresi dahilinde, Sermaye Piyasası Kanununun 24. Maddesi ile Önemli Nitelikteki İşlemler Tebliği'nin 14. Maddesi kapsamında, Şirketimizin toplam 1 Türk Lirası itibari değerli beher payı için "Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatının" 1,377385TL bedelden paylarını Şirketimize satarak ayrılma hakkına sahip olduğu,
Ben diyorum ki patron ben şirketi sattım. Şirket el değiştirdi dedi. İsteyen versin alalım diyor. Fiyat 1.37 diyor. SPK da evet fiyat budur dedi.... Eee . Senin saydığım mallar mülkleri patron ve spk görmemiş o zaman. Bu arada bende tektu.nun ederinin bu olmadığını düşünüyorum ama elde var sıfır. Herkes uzaya çıktı. Biz yaya. Yoksa başka bir kağıt satış haberinde bile en az %100 yapardı. M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tektu ralli hazırlanıyor bi tavan bekliyorum,tabiki asla tavsiye etmeden kendi görüşümdür .
Arkadaşlar Alaçatı Zigana ful dolu yer bulamadım
spek amcaya kardeş sen istemeden kimse bu tahtada at koşturamaz daha kaç kere göstereceksin seneler geçti millet 20 30 50 kat arttı hadi boktan martı kağıdı ıle birlikte dans ediyorsun diyeceğiz o bile 1,2 iken sen 1.5 civarındaydın martı 2,65 oldu sen hala buranın sahıbı benım ben ne istersem o olur demeye devam et :vk:
Dönen varlık 510 mtl kısa vade borç 189 mtl ve acele haber yayınlıyor borsagundem haciz diye.
Fıkra bu kadar...
çaktırmadan martı 3 ü geçti sen takılmaya devam et az yukarı aşşağı yapsan borcunu bir haftada ödücek yeni müşteriler bulursun ama amacın yok sana öl demişler ölü duruyon
Herkesin aldığı thy tuprs, petkm vs almak varmış boş kağıtlarla vakıt harcamamak lazımmış geç oldu ama öğrendik. Size başarılar spek bey
Blanco geldi...
Altı Aylık Net dönem karı: 77,493,166 tl...
6 Aylık 8 milyon Ciro. Bizim bakkal daha çok yapmış bundan.
Esas Faaliyet karı: -12 milyon. Yani zarar
Dönem karı: 77 milyon. Değerleme karı.
Titanic filmi Gibi. Hala saksofon keman çalmaya devam.. ..
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket nakit yaratma ve kar etme olasılığı şu hali ile sıfır ihtimal!
Ancak yeniden değerleme , bedelli veya varlık satışı ile bunları becerebiliyor!
Adam ve avanesi ülkenin gelmiş-geçmiş en orosbu evladı insanları... Her türlü hinlik-***lik bunlarda... Beğenmediğimiz İranda böyle adamları ya asıyorlar, ya da idama mahkum edip hapiste tutuyorlar... Demokrasi denen yunan icadı milletin anasını ağlatıyor, millet farkında değil !!!
Avrupada enerji ve dogal gaz krizi ile birlikte gıda fiyatları hızla yüselişi devam ediyor. Putin tüm avrupayı soguk ile hizaya getirecek gibi gözüküyor. Tektu hissesi taşıyanlar, kışın turizm hisseleri rekor yükseliş yapmaya gebe gözüküyor. Avrupanın emeklileri degil parası olan aileleri, kışı türkiyede geçirebilirler. herkes hesabını yaparken bunu gözden kaçırmasın.
Hadi artik bir patlama bekliyoruz.....
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2022-2023 Kış sezonu için turizm hisseleri için olumlu bir beklenti var!
Ülkemiz de biz de kazanırız inşallah...
Bugün bı tavan bekliyordum,inancım devam ediyor ,görelim bakalım, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Eğer bir hisseye güveniyorsan,
Değerli olduğuna inanıyorsan ve orta-uzun vadeciysen,
(Hisse iner de çıkar da!)
Tutmaya devam eder ve kazanırsın...
Omurgasız hisseler böyledir.
Bir haftada verdiğini birkaç saatte geri alır!
Heyyyy,Tektu kendine gellll,bu ne uyuzlk yavvv,hadi fare, Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yıllarcada gecse Kimse bize bir hisseyi defter değerinin çok altında sattıramaz.
Çeşmedeki hotel ile villaların, küçükcekmecedeki arsanın, kurtköydeki gayrimenkulun, güncel değerleri nedir acaba? Bunların değerleri bilançoda güncellense hisse defter değeri kaç lira olur acaba?
Net Dönem Karı veya Zararı
60.638.121/-95.193.999
Esas faaliyet karı (zararı)
2.413.684/-3.429.377
TEKTUUUUU,bence tavana gidiyor, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bu uşağın otelleri bakımda mı, bilgisi olan var mı? Rezervasyon durumuna bakayım dedim. Hiç boş yer yok kış ayında. Ya full çekiyor ya da tadilatta, benim aklıma başka bir şey gelmiyor.