Ben sattim ya 33 den ondan gitti heralde.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben sattim ya 33 den ondan gitti heralde.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitmeyen 1.45 icat etmişler[emoji51]toteme bak
ASUS_Z01RD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumun bı tanesinde habire gazliyolar milleti.yok 50 bin aldım yok tavan olcak sen de al geç kalma falan filan. Böyle yorumlar olmasa sevinicem ama yine ele vermece olmasın.
kucuk bir diş cektim bugun
Bir senedir 1.81 maliyetle bekliyordum 1.33 ile vedalasmistim nasipten ötesi yokmus herkese hayirli kazanclar.
Üç gün önce gelin buraya demiştin hâlbuki kafamı ss hala alınır mı hedef ney.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugun dondum bir tur takipdeyim 10 kademe aldim gevserse atlicam piyasada 10 milyon dolara kagitmi kaldi birbirimizle didisirken kagidin cirosu 80 milyondu simdi 9 ayli 200 kusur milyon hayallerimize gelmis ama fiyat bedava bende en son 180 vermistim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gevşeyecegini sanmıyorum en yüksek ten kapamış yarın bir 10kademe atar en az yukarı sağlık olsun
burada yine cift nickli kisiler seziyorum [emoji3] yillar gecsede insanin huyu kurumuyor [emoji16]
Gevser gevser ben bugun basini dondurdum 5 ayri kurumdan yuklu miktarda aldim verdim kapanista bana artislik yapdi 3 milyon lot falan filan yermiyim ben verdim kutsali verdim kutsali yarin gorecez delikanliyi
Alma verme işini bilmem de gerçek ten ekmeğimi yer öyle giderim dersen haberimiz olsun.tsk y.t.d.
tahta yapici gün boyu ölü numarasi yapiyor anlik hareketlenmelerle 3 4 kademe ziplatiyor. kapanista bir kac twitter fenomenin gaziyla gitti 1.60 uzeri zor goruyorum bu tahtayi. bakalim hayirlisi sirket yapisini ve hareketleri takibimde 1.27 den bu yana
Marjinalist ve joker iki dakika arayla sayfaya intikal ettiniz tesadüfe bak🤔
Marjinalist üstad avoddan tanıyorum sizi.yilbasinda değerleme raporu çıkmayınca soğuyup satmıştım ama şimdi nerelere geldi kağıt lakin sizi göremedim son süreçte avod sayfasında ama joker üstad karını alıp çıktı.
İkinizi de takipteyim joker başkan boş adam değilsin gibime geliyor😏
her daim orada bulundum taki bedelli sürecine kadar sağlik sorunlari ile mucedeleye girdim. oranin tum hareketlerinide iyi bilirim. beni pek sevmezlerdi dogru tahminlerimden dolayi senedin sert yükselesindede bulundum peyder peyde verdim rakam belirtmemin manasi yok o zamanlar orada bir joker vardi beni cekemezdi bu joker o joker mi bilemedim. o tahtanin hal genetik kodlarina kadar cözmustum artik onumuzdeki maclara bakiyorum. [emoji3]
Yok arkadaş ben gelmeden kaçar.
Bu hissenin spegi uskudarli apoyu fena carptilar :) spekten ky oldu :)
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forumda yazmaya lüzum gormedim hic kimse kalmamisti cunku bedelli sonrasi cokuste insanlar sadece investingte yaziyorlardi sadece okuyordum cunku algi operasyonuna baslamislardi su kadar sattim bu kadar zarar ettim yok sirket batti yok bilmem ne 0.50 ye dusecek soylede boylede derken tahtayi izlemeyi bile biraktim 0.64 dusurduler garanti yatirim zannedersem 500 yada 550 bin stop oldu 1 hafta sonrasinda haber gelince tahtayi bu sefer yukari kopardilar. pc yi kapadim cunku maliyetim 0.76 civarlariydi ve ciddi rakamlar zarardaydim neyseki sabrettim. verdikce aliyordum ama insafsiz piramit hergun mal kusuyordu 2 kusur milyon lota ulasmistim uzerime oynuyorlardi. cok ciddi kazanclar elde ettim nasibimde varmis 2.5 yil savastim o hirsizlarla.
Arkadaslar tahdalari karistiriyorum yorumlar anlamsiz olur gecmis gecmiste kaldi tek gercek bugun paramizi kazanalim herkez herkezi biliyo allah herkese once saglik sihat versin para insanin ayana geliyo gerisi bos avodda is bitmedi unutmayin
yarının kağıdının silver olduğunu düşünüyorum. ytd.
Dün kapanışta 1,45-1,46 da 4 milyon lot alış bekliyordu. Eğer bu gün o alışlar halen almaya niyetli ise, kağıt iyi yerlere gidebilir.
Hepisi palavra gedik yatırımın oyunu atlayana verir.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eşleşme düşmezse 1,70...
işlemler çılgın, 1,66 dan pozisyonu kapattık..,>
Yeter bereket versin..
demekki niyeti iyi değil ..ikecek
hahahaha
öyle bir amacım yoktu hareketlere anlam veremedim kendi lafıma güldüm hepsi bu
belensayın yeni hissesi haber yok
ya insider trading var bu suç
yada spekülasyon
burdan girecek olanları uyarmaktı niyetim
kocaman gap bıraktı
neyse ben neyi biliyom ki
yatırım tavsiyesi değil deli saçmasıdır
Bu spek işi öğrenmiş veya taşeron değiştirmiş, bu kez tarz çok farklı))))) unutmayalım tekniği bile spek yapar.her zaman teknik doğru olsaydı teknik analizin kitabını yazanlar parayı koyacak yer bulamazlardı.!!!
gapçı arkadaşlarda teşrif etmişler hemen. ulan şubattan beri sürünüyor hisse. ne gapı anasını satayım.bi yükseldi ya hemen gap.
Göz göz lu bunların hepsi, yasa var ol kaf sin kaf[emoji16][emoji16][emoji16]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kitle artık tavana
hedef kac bu kagıtta
hedef millete döşedi
Sabah yazmıştım gedik kitlemiş vatandaşa çok tehlikeli bir gurup
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vauu...Halka arzdan beri gördüğüm en yüksek işlem hacmi...Bırak halka açıklık oranını sermayesinin tamamının 2 katından fazla işlem hacmi var...Neye yormak gerek önümüzdeki günlerde belli olur...Vur kaç mı yoksa kalıcı yükseliş trendi mi olur bilinmez...Yatırım Tavsiyesi Değildir...