Sayın esma tşk ederim yarın brüt bitiyor
Printable View
Sayın esma tşk ederim yarın brüt bitiyor
Cümleten selamün aleyküm, hayırlı işler hayırlı günler.
herkese iyi haftalar bol kazançlar TOASA hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. sizce ne olur?
şimdiden teşekkür ederim.
bol kazançlar
Hayırlı haftalar herkese...
Felaket bir salıydı dememek için Güzel bir Pazartesi yi geride bıraktık demiycem, dilimi ısırdım. #tknsa, cemts, trcas, anele, maktk, nthol, usak, isyat, petkm, asuzu ...
Yola devam.
Kfein, netas, sasa bugün harikaydılar.
Ytd
18,19 %7 primli kapadı, tavan yarına kaldı, haydi hayırlısı. Yatırım tavsiyesi değildir
Herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar
Günaydın hayırlı işler...
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah
Selamlar dostlar.Bizde ağırlıklı olarak CEMTS,KLMSN ve ALGYO da iz sürmeye devam ediyoruz.KLMSN yuzümüzü güldürdü bakalım diğerleri ne zaman güldürecek.Onları Güldür Güldür proğramın kadrosuna göndersekte güldürme maharetlerini geliştirsinler.YTD.
[QUOTE=mavir;5168350]Paylaşımlarınız için teşekkürler Esma hanım.[/QUO
Rica ederim
12 TL takipli KORDS 26,52 tavan.
Ytd
10 TL takipli ISMEN 20,34 bugün %2 primli
Ytd
23 TL takipli DEVA bugün 35,40 da satış yedi , tarihi zirveden döndü.
Ytd
0,95 TL takipli bir zamanlar listemden üzülerek çıkardığım BEBEK hissem dediğim IEYHO 1,75 TL %4,8 primli.
Nerden nereye???
Ytd
10,30 TL takipli BEYAZ 16,83 , geçenlerde 19,29 görmüş.
Ytd
13 TL takipli sasa 45,28 tavan.
Ytd
Neredesiniz Eyyyy sayın Eski-Prof, lütfen ses verin.
Sasa 20-TL, Otkar 160-TL, Alcar 70-TL, Jants 180-TL, Garanti 7-TL, Ieyho 1,44-TL, Krdmd 4,90-TL, Petkim 4-TL, Froto 90-TL
Günaydın, regaib kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı işler hayırlı günler
Hayırlı kandiller diliyorum herkese...
Hayırlı kandiller cümleten. Sayın Prof hocam inşallah yazılanları okuyorsunuzdur. Bi ses verseniz yeter. Hayırlı akşamlar.
Kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun Allah sağlık, huzur, mutluluk, hayırlı kazançlar nasip etsin.
Hayırlı Kandiller dilerim herkese
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın hayırlı cumalar diliyorum...
Günaydın dostlar ve Hayırlı Cumalar ....
Adem bey iltifatınız için teşekkür ederim.Siz bizden daha deneyimli ve donanımlısınız.Elinize su dökmeyiz.OSTIM uzunda çift rakamlara geleceğine inanıyorum.kısada 4.05 üzerinde kalması pozitif ama 4.20 üzeri kalışlarda hareketine devam eder.Haftalıkta Rsı düşeni kırmak üzere kırarsa önü açılır.4.31 üzeri düşeni kırar ve bir kapanış yaparsa ozaman hareketli seanslar olabilir diye tahmin ediyorum.YTD.