Eğer bu doğruysa asıl sebep budur. Mahkemenin sonucu kabul oldu yani koza tarafından da.
Yoksa bilancodan dolayı felan olamaz bu...
Printable View
Hani bilanconun etkisi olmazdı bu senete :)
Geçmiş olsun arkadaşlar.Bu grup hissesinde asla uzuncu olunmaz.
Al sat yapacaksınız.
Bu grupta 2 yıldır olan uzuncular var.Ne kazandınız Allah aşkına.
Sanırım hisselere aşk ile bağlanınca böyle oluyor.
Hayırlı bol kazançlar.
Sanki şirket zarar açıkladı battı, tamamen algıya oynuyorlar ********ler
vaybe. namussuzluk son nokta.
Borsanın temel kuralı gerçekleşiyor
Beklentiler satın alındı öncesinde yabancılar tarafından
Beklenti gerçekleşti şimdide küçükler ve açıkcılar sahneye çıkacak
Sonra Yabancılar malı alıp yine gidecek olay en başa dönecek
Bakalım izleyelim görelim.
Uzuncu kim arkadaşlar bizim yerli yatırımcı bir hsise de en fazla 3 hafta kalabilir genlerimizde yok bizim uzun vade yatırımcılık
Borsayı ilk duyan insan tepkisi paramı borsaya yatırsam bir ay sonra kaç para kazanırım diye sormazmı
biz uzun vadeli yatırım yapamayız bunu unutun
15 lira olacak diyenler milleti gazlayıp kaçtılar değer mi dünya malı için
1 ayda %30 dan fazla hiç bir hisse bilanço bahanesi ile düşmemiştir arkadaşlar sanırm
Yarından sonra artık bahaneleri kalmayacak çünkü yarın küçük yatırımcılar ve açıkcılar yine devam edecek
Sonrasında sert tepki gelmesi lazım aksi halde yataya sarar ki o zaman gözden düşer hisseler talep gelmez
kayyum heyeti,bari bilançoyu açıklayın,aldığınız paraların hakkını verin
18 ŞUBAT 2019 P.TESİ, GÜNLÜK KAPANIŞLAR:
https://resmim.net/f/dNRZ71.jpg
onlar sadece yemeyi bilir. bu yıl karını temettü olarak dağıtsa, hisse başına 7-8 arası dağıtması gereken kağıdın durumuna bakın. aynı meblağlarda temettü dağıtan Egeendüstri nerelerde kozal nerelerde. üstüne üstlük 5 senedir temettü vermemiş kağıt. yabancılarla bizimkiler anlaşmıştır. yabancıya siz satın biz yapacağımız atraksiyonla daha ucuz size veririz demişlerdir. kimse ky'yi umursamaz. söğüşlenecek olan yabancıdan ziyade yerli ky olarak görülür. bu devran böyle. hükümetimiz sağ olsun
3 yıldır elimde koza ve kozal (ipek ile birlikteliğim 1 yıl sürdü) bulunduruyorum takip ederim ve al sat yapabilseydim şimdikinden çok daha fazla kazanactim.
Bu hisseyi iyi çözen biri al sat ile deli para kazanabilir.
Ama bilançoyu içerden önce sızdıranlar acaba karşılığında ne aldılar
ama bişey biliyorumki bu hisseleri alanlar bağlanıyor..zararına satmam hesapları var hep..normal hayattan arkadaşımda var ipek-kozaa...kozaa 7 lerdeyken uyardım bak credit satıyor diye..kaç kere.6,80 70 50 heryerde uyardım..yok zararına satmam beklicem..yani ne yapsanda olmuyor..
Sakin lütfen, inanılmaz panik var hissede...
Ben anlamakta zorlanıyorum, petkm de de aynısı...
Bilançoyu görmeden , bu rakamı bilanço rakamıymış gibi göstermek insanları yanlış yönlendirir..
Geçen seneki vergi dairesi de 29 milyon...
Küçük yatırımcının temel analiz konusunda zerre kadar bilgisi olmadığı aşikar
ve istedikleri gibi servis edebiliyorlar bilanço bilgilerini
Kural Borsada bekelntiler önceden satın alınır ve bu beklentide öncededen zaten satın alındı
Bu saatten sonra atı birileri alacak ve üsküdar geçecek
Yıllardır bu böyledir.
Syn emirefe, temcit pilavı gibi , aynı yazıları ısıtıp ısıtıp önümüze gerırme artık ... lütfen... kimin ne yazdığı , ne amaçla yazdığı da bellı.. ama sen anlamak ıstemıyorsan , o başka .. ya da hısse senedi bilgin yok, art niyetli bir swkılde yazıyorsun.. Deniz kardeşin grafıği sitede duruyor .. aç bak .. 9+5 = 14 çanak katlama hedefı demıs ..uzun vadede olacaktır demiş.. böyle bor formasyon war , bu hısse de mutlaka görür demiş.. daha ne desin .. sen cımbızlayarak , işine gelenı yorumluyorsun.. kötü nıyetlısın çünkü..
Emirefeyi sallayalim. Adam muhtemelen cani cok yandi olabilir.
Geçen sene , 2015,2016 hesapları geldiğindede yaprak kımıldamamıştı. Satış olmadan yürünmez yorumu oldu. Busefer verdiler boktan bi bahaneyle. Bu hisselerin ruhu bu. Bende terste kaldım busefer. Ama bildiğim birşey var 2 günde zarardan kara geçilebiliyor. Yada bugun olduğu gibi 1 saatte %9 yaptırıyorlar. Özetle para babaları canları ne isterse onu yapıyorlar. Birkaç gün sonra 4 lerde takılıp nisanda 9 olsa şaşırırmıyım. Şaşırmam .. önemli olan bu durumlarda satıp çıkmak. Kaç defa yaptı bu hareketi. 2 yıldır takipteyim kağıdı. Çokta güzel kazandım. Busefer ipekede terste kaldık. Alırız paramızı . Şüphem yok...
Gerçekten su vergi dairesi kar meselesini anlatabilecek var mi? Gecen sene ne olmustu bu rakamlardan sonra?
Bu pastayla -%7
https://i.hizliresim.com/7a1QXP.png
Ha buarada satıp çıkmaktan kastım kozaa da misal ben 7.9 da çıkmıştım. İpekede ama 6 yı kırdığında çıkmak lazımdı. Gel görki şuanda 4.8 den elimde tonla ipeke var. Bu saatensonra kaldık burda... nikahım hayırlı olsun😂
Pasta çok dengeli bence vergi dairesi bildirimi ile gün içinde diğer satan kısmı artmıştır moral bozukluğu ile .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para girişinin de çıkışının da amk -7 girdimi girdi daha ötesi yok admlar günlerdir sattı spk fiyat hareketlerini bile sormadı ne oluyor diye demek ki bu şirketlerden fena nemalanıyor lar birileri tam tersi olup gunlerdir yeşil olsa elli sefer sorardilar ne oluyor diye
geçen sene 33milyon kar edip bu sene 60 milyon zarar eden özderici gyo şirketinin bile %12 prim yaptığı bir borsada kimse borsa bir yatırım enstrümandır diye bence bıdı bıdı etmemeli
İpek ciğerimizi söktün söktünnm battınız mı haberimiz yok bakamıyorum artık zarara bu nedir böyle soyup soğana çewirdilerr
Dolarda geçen sene Mart ayından Ağustos ayına kadar her gün istikrarlı şekilde 1-2-1-2 yükselmişti
3,75 lerden 5 lirya kadar çıkmıştı kimseye çaktırmadan
Sonra bir günde son bir sert hareket yaptı Ağustosta ondan sonra küçük yatırımcı ne oluyor lan dolar çıkıypr daha çıkacak şuralara gelecek demeye başladı ondan sonra dolar 7,5 lardan 5,3 lere kadar düştü.
Yani tam tersi kozalarda yapılıyor gibi
7,5 lardan ufak ufak hergün 1-2-1-2 düşürdüler bugünde son bir sert düşüş yaptırdılar artık veren verdi buralardan ufak ufak dönüş yaptırabilirler yukarılardan sattıklarını yerine koymak isteyebilirler. O arada da bizim yerli küçükler ellerindekileri seve seve vermek isteyecektir Yabancılara
Önceki büyük düşüşleri inceleyin bilgisi olmayan sadece grafiklere baksın düşerken ki ortadaki çıkıntı her düşüşte var ( iki düşüşte hissede kalmış ve inatla beklemiştim )
THY 8 milyar zarar, vergi dairesine...
Yine aynı durum spk mevzuatına göre gönderilen bilançoda çok farklı rakam çıkacaktır...
Haklısın hocam, panik havasından çıkıp sakin düşünmek lazım. Bgn panikleri alan çıkmayınca basıldı hisse aşağı. Kozalda son çeyrekte çıkan ons miktarı da beklentinin biraz altında ama beter durumda değil.
Diğer olumlu bilançolarda vermediği tepkiyi olumsuza verdi panikçiler tetikledi. Piyasadaki lotların NEREDEYSE YARISI 5,80 ve üzerinden el değiştirdi değerli arkadaşlar yeni maliyetler yüksek o yüzden korkuyla hayatı zindan etmeyelim kendimize şu 2 gün inşallah geri toparlama evresine girecektir.
Bilançoyla beklentiyi bu kadar düşürmeyelim ama söğüt mevzu grup için önemli bir kayıp.