ben de tam oraya gelecektim
adam haklıymış :kahkah:
Printable View
Aramızda gaza gelmeyen ama gaza gelenleri tespit edenler var aman dikkat edelim. Sonra gaza geldiniz diyerek şaka yapabilir.
Arkadaşım ikile bakım hadi.Senle muhabbetlerime karışacak kadar samimi değiliz daha.Burda beni bilen bilir. Hadi uzatma.seninde benimde tadim kaçmasın .hadi naş .
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin seviyene inemem zorlama.
Neyse tadı yok bu akşam buranın En iyisi gereksiz satasmalara cevap vermemek.Zaman kaybı.iyi geceler hepinize
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet bikti usandi artik. Baktilar son hafta hic umut yok iyice cirkinleselim dediler herhalde
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldırım: 'Çalındı' deyince ses CHP'den geliyor. Yahu size ne kardeşim, niye üstleniyorsunuz ve bu tepkiyi veriyorsunuz? Demek ki bir şey var https://sptnkne.ws/mFv8
:):):):)
Tanzanya da ki adam mi ustlenecek. Adamlara caldilar de sonra sen niye uzerine aliniyorsuna gec. Bizi aptal etti adamlar valla
Konda baskaninin rusen cakir ile olan roportajini okuyun. Ne guzel anlatmis olan biteni
Aynen oyle. Yoruldu artik insanlar, inan siyaset hakkinda konusmak bile insanlari yormaya basladi
Ahval da var haber
Bu arada sali gunu ekrem basgan trt haber e konuk olacak.
Ha ben imamoglunun yerinde olsam bu saatten sonra cikmam hicbir yayina, gerek yok, risk almanin anlami yok.
Bu arada konda secim anketini persembe aciklayacak. Bekir agirdirin roportajina gore arada ki fark bayagi artmis durumda.
Aynen oyle. Bosver artik, polemiklere girme, halkla bulus, cevap verme ne halleri varsa gorsunler.
polemiğe girilecek tek husus bu geceki valiye özür dilenmeli tartışmasından sonra
var olduğunu iddia ettiğiniz kabataş kasedini veya oylar çalınırken iddia edilen kasedi
gösterirseniz özür dileyeyim, görüntü montajını yapamadınız daha kolay olan
ses montajı üzerinden özür bekliyorsunuz, biz de tüm türkiye adına sizden özür bekliyoruz derim..
Mansur Yavas hakkinda Ankara 4.Agir Ceza da cek senet iddiasiyla ilgili gorevi kotuye kullanma sucundan dava acilmis.
Bunlar ters teper. Mansura daha cok yarar
Ben Erdoğan'ı da Müslüman kardeşlerden biliyorum. Yaptığı işaret orada agirlanmasi mursiye verdiği akıllar. Benim izlenimlerim bunlar, mursi başarılı olamadı, Erdoğan başardı. Darbe vs hepsi ikisinin de başına geldi ama sadece Erdoğan ayakta kaldi. Burada toplum farkı mi etkili oldu, siyasi zekası mı, dış güçler mi tabii ancak kendisi bilir bunun doğrusunu. Sene olmuş 2019 hala karanlık işler ve taht oyunları devam ve hiç değişmeyecek sanırım. Ben şahsen üzüldüm Allah kimseye haksız hapse düşme ve böyle bir ölüm vermesin. Şehitlik meselesi ise tamamen siyasi ve sloganvari birsey oldu artık. Herkes istediğine sehit deme hakkına sahip. Benim için ise tek tanım kurandadir.
Civelek içindeki cini çıkarmış
https://www.youtube.com/watch?v=-xBVLywbgHE
Pentagon’dan üst düzey bir yetkili: ABD Türkiye’ye F-35’in ötesinde yaptırımlar getirebilir-VOA
18.06.2019, 06:26:55
* * Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi alımı nedeniyle Türk-Amerikan ilişkilerinde yaşanan gerilimin dozu giderek artıyor.
* * Amerikanın Sesi Radyosunun internet sitesinde yer alan habere* göre, Reuters’ın geçtiği habere göre, Pentagon’dan üst düzey bir* yetkili, Washington’un Lockheed Martin üretimi F-35 savaş uçakları* için parça inşa edenlere ek olarak, başka Türk şirketlerine da mali* yaptırım getirme seçeneğini değerlendirdiğini söyledi.
*
ABD ordusu 2.dünya savaşından beri birçok ülkeye hukuksuzca ahlaksızca saldırdı.
Şimdi de milyonlarca soydaşımızın yaşadığı İran'a saldırıya hazırlanıyor....
Şimdi sormalı, İran ordusu mu terörist, ABD ordusu mu terörist?
Gomonizleri Çin'de arıyorduk ABD'de bulduk......
Jim Rogers: California and Massachusetts Are More Communist Than Chinahttps://www.youtube.com/watch?v=UgAmkBnPAdU
Mevzu soydaşlarımız ise Amerika Rusya ve Çin'e göre melek kalır.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SANAYİ ÜRETİMİ NİSAN'DA YILLIK %4 DÜŞTÜ
18 Haziran Salı 10:01 PERAKENDE SATIŞ HACMİ NİSAN'DA YILLIK %6,9 AZALDI, ÖNCEKİ %3,8 DÜŞÜŞ
18 Haziran Salı 10:00 SANAYİ ÜRETİMİ NİSAN'DA AYLIK %1 DÜŞTÜ, BEKLENTİ %0,1 ARTIŞ
En kötüler geride kalmaya devam ediyor...:he:
İlerleyen aylar için pozisyonlar ayarlanıyor...:he:
Bir plumlu haber daha Tl için [emoji854][emoji854][emoji854][emoji854][emoji854][emoji854][emoji854]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.