Durum normal. Korkulacak bir hadise yok. Elinde olanlar uzun vadeli düşünsün. Sakın panik yapmayın.
Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk
Printable View
Durum normal. Korkulacak bir hadise yok. Elinde olanlar uzun vadeli düşünsün. Sakın panik yapmayın.
Dile kolay yıllardır bundayım yani Doğan Holdingteyim. Nerden satarsam satayım alttan alma fırsatı,nerden alırsam alayım üstten satma fırsatı. Merdiven aşağı kazanç,merdiven yukarı kazanç. Maliyetin neredeyse 0.20 lere geldi. Enflasyonu yendim. Bakın arkadaşlar hangi hissede olursanız olun sakın bütün paranız ile girmeyin. Yedekte devamlı paranız olsun ama yüklü miktarda. SABIR, ZAMAN,PARA bu altın kurallara uyun. Sinirlerinize devamlı hakim olun. Miktar mı ? Sormayın bana. Finansal özgürlük geldi. Yaşasın DOHOL
siz nasıl hazmediyonuz arkadaşlar bu kağıdın yıllardır hiç yatırımcısına kazandirmamasini, her yıl hırsızlıkla yatırımcısıni soymasini, sahol 110u gördü şimdi 97 98 lira, bu hisse hicmi gitmez ya, 19u bile goremeden asagi bastılar Allah kahretsin bu insanlari, bu hisseyi buralarda surundurenmeri
Şirketin CEO su tv lerde hisse pazarlarsa o şirketten hayır gelmez. mayıs haziran civarı 15 tl iken ederi 2 kat demişti. Bugun 14.85. Ekim ayı geldı.
Yıne karel ıcın 2. ve 3. ceyrekte beklentım cok buyuk demıstı. evet buyuk zarar acıkladı o da.
Vatandasa dagıttılar malı.
14.20 de mayısta gerı alım yapan sırket 14 altına sarktıgında gecen hafta alım yapmadı. oysa enf. farkını son gerı alım fıyatı uzerıne koysan 16 lara kadar gerı alım yapabılırdı. ama yapmıyor
uc kagıtcı bunlar.
Siz, Türkiyede hisse yatırımını yanlış anlamışsınız.
Ekim 2023te sahol 50 lira , Ekim 2023te dohol 14.50 lira
Eylül 2024 sahol 102 lira Eylül 2024te dohol 14.95
Allah aşkına biri bana bunu açıklasın, Allahım sen bizim paramızı kasıtlı olarak cebimizden çalan bizi mağdur edenlere yedikleri paralar haram zıkkım olsun, bizi dolandirirken yedikleri paralar çocuklarından çıksın , evlatlarının mutlu günlerini görmesinler inşallah, Allahim bizi dolandıran şirket sahiplerine evlat acısı yaşat, sevdiklerinin acisini yasat yarabbim Amin
2 saat önce bilancosu geldi. fintables bile paylaşmadı bılanco ozetını. twıtterda hakkında yazan bıle yok. nasıl mılletı yıldırdıysa.
bılancosu da kotu degıl bu arada. sahol un 14 mılyar zarar acıkladıgı bu rezıl donemde 1.8 mılyar TL net kar acıklıyor dohol ama yok alıcısı
bunun patronunu sevmıyorlar.
Hocam ne güzel yazmışsın beni anlayan biri çıktı sonunda, hocam bu sütü bozuklar neden sabanci- Anadolu gurup-koc gibi hissesini yukarı sürmüyo, Allah kahretsin bunları, Allahın laneti bunların üzerine olsun inşallah
Sırketın gorevı hısseyı yukarı surmek degıldır ama yukarı gıtmesıne engel olmak da degıldır.
Nasıl engel oluyorlar sorusuna benım cevabım su. buna yatırımcısı guvenmıyor. yatırımcı etkılesımı cok kotu.
% 50 saray halı sahıbınden ve % 25 aydın dogan ın ortadogu otomotıv sırketınden maden alıyorlar 135 mılyon dolara. Bızım paraları har vurup harman savuruyor. Ancak hangı degerleme ıle hangı rezervı satın alıyor? Gelecek beklentısı ne hıc bır acıklama yok.
GYO lar gayrımenkul alırken bıle degerleme raporu hazırlatıp neden o fıyata aldıklarını kap ta ızah edıyorlar.
135 mılyon dolar madene verıp kı bunun % 25 kı sırketle bagı olan bır aıleden alınıyor. En ızah edılebılır sekılde alınan sırketlerın degerleme raporu, rezerv raporu, gelecek beklentılerının acıklanması gerekırdı. Once bunu tıcarı sır dıye acıklamadılar dedım ve devır ıslemının kapanmasını bekledım. Devır gerceklestı ama hala acıklamadılar.
O zaman ben kotu dusunurum bu tıcaretten.
Bistte olmaması gereken kağıtlardan. Daha düzgün iş yapan şirketler var. Gri listeme ekleyeli çok oldu.
SPK nın gorevı hıssenın fıyatının yuksek olmasını saglamak degıldır. Yanlıs beklentılere gırmeyelım.
Ama kurumların gorevı sudur.
Amundı fonu yazın Turkıyeye yatırım yapacagım dedı, beklentı ıle gıren herkese 2 aydır yabancı malı verıyor. Malı uzerımıze yıktılar. Fransız fon yalan haber servıs ettı malı satmak ıcın
Dun HSBC Turkıye varlıklarına yatırım zamanı geldı dedı. 1 saat sonra 5 dk da 850 mılyon TL lık satım yaptı. Bugunde satımlarına devam edıyor.
Yabancılar veya yabancıların usakları yerlı kurumlar yukarı yonlu hedef verıp beklenıt olusturup malı yıkıyorlar.
Dıger yandan dusuk hedef verıp ınsanları korkutup ellerındekını sattırıp mal topladıkları da oldu. Halkbank Ereglı ve Tupras ta bunu yaptıkların gordum
Bızım kurumlarımız asıl bunların manupulasyonlarını engellemelı, twıtterda hısse pazarlayanlar, tahta yapanlar (orn Pehol e bakın) engellenmelı Bu hısselere yukarı yonlu operasyon yapıldıgın herkes goruyor ama kurumlar bır sey demıyor. Sonuc olarak pıyasanın bozulan dengelerı nedenıyle dohol gıbı kagıtlara yatırımcı kalmıyor.
Borsanın en bastan yenıden yapılandırılması gerekır.
sitesinde yatırımcı sunumu yayınlandı
saıc (MG) ıle uretım tesısı kurma konusunda kararlıklarını bır kez daha ıfade etmısler
https://www.doganholding.com.tr/medi...ntation_tr.pdf
Leyynnn alın sonra satın , satın sonra tekrar alın. Bunu devamlı tekrarlayın. Bu kadar basit. Ne bu tantana. Fiyat çıktımı aracı kurum komisyonu artıyor.öğrenin artık şu Türkiye borsasını
Gesendet von meinem motorola edge 30 ultra mit Tapatalk
Ekim 2023te sahol 50 lira , Ekim 2023te dohol 14.50 lira
Eylül 2024 sahol 102 lira Eylül 2024te dohol 14.95
Allah aşkına biri bana bunu açıklasın, Allahım sen bizim paramızı kasıtlı olarak cebimizden çalan bizi mağdur edenlere yedikleri paralar haram zıkkım olsun, bizi dolandirirken yedikleri paralar çocuklarından çıksın , evlatlarının mutlu günlerini görmesinler inşallah, Allahim bizi dolandıran şirket sahiplerine evlat acısı yaşat, sevdiklerinin acisini yasat yarabbim Amin
Sahol Ekim 2023te 50 lira Eylül 2024te 102 lira
Dohol Ekim 2023te 14.50 lira Eylül 2024te 14.95 lira
Bu nasıl bi soygun arkadaşlar Allahim bunların çoluk çocuklarından çıkarsın, Rabbim bunlara sevdiklerinin acısını yaşatsın tez zamanda, bizim sırtımızdan kazandıkları paralar haram zıkkım olsun , Amin
Temel hiç bir verinin anlamı kalmadı.
Tek doğru olan bunun yönetiicileri dolandırıcı
CEO bugun CNBCE yayına cıkmıs ve ufurmuste ufurmus.
Cıddıye almamak lazım. Keza ciddi alınacak nıtelıkte bırı degıl. Hazıran da 15 TL ıken ederımız 2 kat dedıkten sonra suan hısse 13.45 TL. Kucuk yatırımcıya malı dagıtılmasında yardımcı olacak acıklamalar yapmıstı. bugun de 2.5 mılyar usd ederımız var dıyor ve bu da 32.50 TL ne gelıyor. CEO yukarı ufurdukce hısse asagı gelıyor. 13.45 TL den daha da mı dusecegız.
Bır senede kchol 50 tl den 265 tl ne gıttı. dohol ıse 15 tl den 17.50 tl ne gıttı sadece. kchol un dusmesı ve duzeltmesı normal de dohol sen neyıne duzeltıyorsun. anlasılan sen sadece kucuk yatırımcıyı duzeltıyorsun.
Problem yok. Devam
Bimas 2 mılyon lot - 1 mılyar azamı tutarlı gerı alım acıkladı hısse fıyatı dustugu ıcın. dohol un ceo su ıse mevcutta gerı alım programı olmasına ragmen gerı alım yapmayacagız dıye tv de soyledı. o halde ben ceo nun da sırketın de nıyetını sorgularım. % 30 dusmus hısseye bır de kendılerı vuruyor. Bızı kımler ıcın feda edıyorlar?
Utanma var mı bunlarda?
Bir şekilde açığa sattım. Umarım yarın düşerde terste yakalanmam. Yakalanirsam ne olur heeççç daha çok kär gelir. Önemli olan iki yöndede kazanabilmek. Yapamıyorsanız bırakın borsayı
Allah belanızı versin inşallah
Utanmaz Aydın bugün de KY ye gireni elinde viskisiyle seyretti.
17 gündür kimse yazmamış.
değişen bir şey yok
17 gün önce çöptü. bugün de çöp
Burdayım merak etmeyin. Bütün fiyatlamalar şu anda normaldir. Elbette bi ara kısa bir süreliğine hakkettiği değere yaklaşır.
Borsada 2 gündür hisselerde ve endekste ralli var.
DOHOL çıkıyor düşüyor. günü aynı yerde kapatıyor. ne kadar basit ve adi bir hal aldı bu
Takasta BOFA ve CITI alımları artışı dikkat çekici.Ancak hisseye güç getiremedi. En büyük motivasyonu endeksin geri çekilmesinde daha diri kalması oldu. 3 gündür diri durmasına rağmen sert satışlar geliyor.
En son yazdığımızdan beri hiç gidememiş. Yazık. Üstüne üstlük yönetim kurulu üyesi de şahsi malından sattı.
Nasıl bir rezilsin sen?
Bugün okkalı bir yükseliş bekliyorum. YTD