BIST'te devre kesiciler devrede. :oleyo:
Printable View
BIST'te devre kesiciler devrede. :oleyo:
Usdtry 6.848484
Londra merkezli araştırma şirketi Deep Knowledge Group, Covid-19 krizini en iyi yöneten ülkeleri açıkladı
1. 🇮🇱İsrail
2. 🇩🇪Almanya
3. 🇰🇷Güney Kore
4. 🇦🇺Avustralya
5. 🇨🇳Çin
...
30. 🇬🇷Yunanistan
...
36. 🇹🇷Türkiye
...
Ülkelerin sağlık ve güvenlik düzeyini araştırırken eldeki veriler uyarınca 'Karantina Etkinliği'. 'Hükümetin Krizi Yönetme Etkinliği', 'İzleme ve Tespit' ile 'Acil Tedavi Kapasitesi' gibi 4 farklı kategoride 24 parametre kullanıldı.
Kaynak:Euronews
Kısa vade direnç olan 6.80 kısa vade destek haline geldi.
Fatih sondaj gemisi bir haftadır Haydarpaşa'da sondaj yapıyor galiba; bakalım kaç yüz milyonluk rezerv bulacak. Bu yüzden 6,85'li seviyeler dolar satmak için çok iyi fırsat. :kahkah: :kahkah:
Ne kadaa güzel bi gün ne kadaa. :he:
Acaip hareketler oluyor, canımız sıkılıyordu evde. :oleyo:
Gemi daha Karadeniz'e çıkamamış.
Geminin köprünün altından gecemeyeceğini,
Kimse akıl etmemiş.
Kule kesilecekmiş.
https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....85&oe=5EBAFC49
Çulsuz ülkenin borsasının altına gazı verirsen güm diye patlar şiştikçe,99'u gören borsa birden 94 oldu,3900 puan düşüş...neyse elimden pır diye uçan hisseler vardı,onları tekrar toplama imkanı verdi:evil:...%30 borsa-%70 nakitteydim,%30 olan borsa payımı %5 artırıyorum 35 yapıyorum,nasıl olsa panikten satanları avlamak kolay oluyor,defalarca dinletemedim,az,öz kazanç herşeye bedeldir diye...ytd.
Usdtry 6.8567890
Niye yazmıyor kimse yav.
Şiz de beklemiyordunuz de mi bu rakamları. Şok oldunuz de mi. :he:
Sizi gidi dolarcılar siziii..:oleyo:
Mesela şimdi, reha kaya uyanık olsaydı duruma bi parmak basardı. :he:
Bu arada benim maske şifresi geldi. Akmasada damlıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana ve çevremde henüz kimseye şifre gelmedi.
Usdtry 6.85555555
Bitcoin 6846 $
Siz biraz abartıyorsunuz gibi. Dolarda olanlar zaten bu zamanları hesaplayarak dolarda kaldı/kalıyor. Yani çok da uçan kaçan bir şey yok. Enflasyon/faiz/reel getiri üçgeninde duruma bakarsanız sizde göreceksiniz ortada çok da anormal rakamlar olmadığını(şimdilik)
Hele ki dünya da ekonomi durmuş/durma noktasına gelmişken dolar/tl çok iyi durumda bile denilebilir.
7.20 üzeri görülürse yazan çizen çoğalmaya başlar meraklanmayın :)
6.80 önemli dirençti.Geçtikten sonra daha hızlı bir atak beklerdim şahsen.
fiyat konusundada balon bence yuklu mıktarda satamıyorsun cok sacma özgülük kısıtlayıcılık yok denıyor ama borsaya gırıp gunde 10 mılyon dolarlık satıp bankana havale edemıyorsun paranı..yok efendım gunluk lımıt 250 bınmış...doları yıkmak ıcın geldı denıyor ama dolara endeksli...Bitcoinin bu sevıyelere gelmesinin nedeni Altın uzerınde baskı uygulamaktı
https://www.youtube.com/watch?v=zWrG6TCP1fA&t=1016s
bitcoinle ilgili video
Usdtry 6.86
Usdtry > 6.87
cuma 7 olacak sanırım tahmının ettıgım gıbı 7 yıde gecer ise her hafta uzerıne 15 kurus koya koya hazıran basında 8 oluruz herhalde
Usdtry 6.877777
Doları çok kötü vermişler. Şimdi troller toplanır ne verdik derler. Nakış nakış gidiyor.
https://i.hizliresim.com/AOEALR.jpg
Ne kerametse, vaka ölüm oranında yanımıza yaklaşan ülke yok!
Karşı apartmana geldiler şimdi .
Beyaz tulumlu adamlar .
Eve sürekli gidip gelen dayıları teyzelerinde varmış .
Hepsinden örnek alıp gitmişler .
Balkondan denk geliyoruz onlarla mesela pazar günü aynı fırıncıdan ekmek simit aldık .
Bende de öksürük var biraz gibi .
Ne yapsam acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Gerçekten beceriksizlik.
Herkesin ikameti belli sistemde. Mesajla birlikte şu şu bölgedeki eczanelerden alabilirsiniz deseler belki sorun çözülür.
Gittiğim eczanenin birinin önünde konuşan kişi, burası sakindir diye 40 km'lik yol geldim diye söyleniyordu. :he:
5 maske için evinde oturacak insanları fellik fellik gezdiriyorlar.
Ver belediyelere maskeyi, zabıtasıyla kapı kapı dağıtırdır şimdiye kada elli kere dağıtırdı valla.
Usdtry 6.88188
5 maskeniz olunca dediğim sistemi unutmayın arkadaşlar 5 maske salgın için yeter aslında.Bir evden imkan varsa sadece tek kişi çıkmalı o da sadece zaruri durumda.Market dediğin de haftada bir kezden fazla asla çıkılmamalı.Hele ki istanbuldaysanız.Çalışan işi için çıkmak zorunda kalanlara lafım yok, o elbette bizim hükümetin yanlışı .