Sn. Kotancı çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Printable View
Sn. Kotancı çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Yahu hala konuşuyorlar neymiş cevap vermiyoruz diye sanmayın mışmışta mışmış verdiği cevaba bak tarih yazıyormuş pehhh ya bir gidin teşkilatlarınıza orada yalayın
Tarih yazan hükümet
Kendi halkına yardım Etmeyip
Üstüne para isteyen hükümet
Dünyada eşi benzeri yok
Tarih yazdılar ...
Yaw şurda teknik konuşalım temel analiz konuşalım.. Takas makas konuşalım. Ne zaman açsam siyaset meydanı gibi. Burası viop başlığı değil mi yoksa ben mi yanlış yerdeyim :)
Fed e dil uzatan karşısında beni bulur.. Sonsuz para basmaya da borsalarda ralliye devam.. Yalan dünya!! İlk hedef 96 bin
Trend katılıyorum hemen yukarı kırılım olmaz testere piyasası sürecek gibi görünüyor
Diğer arkadaşın dediği de haklı fakat bizim endeks banka ağırlıklı hep olmuştır onlar olmadan trend oluşmamaktadır
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Şimdi soruyorum
Özel sektörde çalışıyoruz
Ekonomik kriz vardı zaten
Yüzde 70 enflasyon yedik son 2 senede
Maaşlara yüzde 15 zam 2 senede
Şimdi virüs krizi çıktı işimiz ne olacak belli değil
Hükümet yardım paketi açıkladı
Benim için hiç bir şey paketle
Bir de mesajla 10 tl para istiyorlar
Tarih yazılıyor evet
bu ne la yine forumu karıştırmışsınız. La ne tartışmaya giriyosunuz? Bunlar eski maklubeciler. Maklubeyi veren düdüğü çalar. Eski liboşlar vardı, şimdi evrim sonucu bu hâle geldiler. Liboşlar evrimi...
Toplam vaka sayisi 1 milyon 162 bin
Olu sayisi 62 bin 500
Iyilesen sayisi 243 bin
Gorulen ulke sayisi 208
..................
Abd ingiltere ispanya italya fransa.
Bu 5 ulke su anda en kotu durumda olan. Toplamda gunde 4 ile 5 bin arasi olum bu ulkelerden geliyor
Almanya kotulesiyor. 1300 olume ulastilar.
Yakinda gunde toplam olum sayilari 10 15 bini bulacaktir. Abd gunde ortalama 25 30 bin vaka acikliyor.
Belcika hollanda Isvicre Turkiye ve Iran diger tehlikeli ulkeler.
itailya 15000 ,ispanya 12000,abd 8000 ölüm ,fena.....
Okurken inanamadım..Gerçekten dünyadan bir haberiz..Meğerse halkından para dilenenler kimlere ne kadar yardım etmiş..
Ben olsam bu yazının ismini ''Bir iktidarın millete olan nefreti'' diye değiştirirdim
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger
Açık konuşmak gerekirse önceki dönemlerde sigorta hastanesi olan hastaneler bir uzman hekimi yardimci doçent yapıp uzman hekim yetiştiriyor. Bu yrd doç ile yıllarını vermiş profesörun yetiştirdiği uzman aynı değildir. Şuan istisnalar hariç tecrübeli kaliteli hekim çok yok. Hiç doğum yaptirmamış kadın doğum uzmanı var sürekli sevk ediyor. Ha bu şekilde davranarak size iyilik etmiş yoksa yeğenime vereceği hiç bir şey yok zararı olurdu. Geçmiş olsun. Dikkatli olun nasıl elmanın iyisi kötüsü var hekiminde aynı
Vatandaşa ev ev ücretsiz maske dağıtsanıza !...
Ekonomi yönetimimiz çok başarılı devlet maskeyi bile parayla satıyor.....
Sağda solda gerçek hayatta kendini dinletemeyen daha doğrusu dikkate bile alınmayan ne kadar adam varsa buraya gelmiş. Aklına eseni yazmış. Ülkeleri batırıp ülkeleri kuruyorlar 5 dakikada.
Eskiden insanlar Bin düşünüp bir söylerken şimdi ise beynini sadece et parçası olarak kullanıyor.
Burası adı üstünde viop başlığı. Alakasız şey yazanlar bu lafları üzerine alınsın. Birkaç saat içinde 100 gönderiden fazlası giriliyor. İçinde adam akıllı yazı 3-5 i geçmiyor. Onlarda arada kaynıyor.
Ne yapalım hisse net yönetimi. Girmeyelim mi ? Sen çare bulmazsan kim bulacak ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı durum benimde basimda sn hocam [emoji17]Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet sizden Borsa endeksi nereye gider ne olur bunları beklerken bunlar ne yazıyorlar siyasi işler Chp li işler grip hikayeleri ile uğraşıyorlar :halay:
normalde çok yemek yiyen biri değilim.
ancak durumdan anladığım şu millet evine kapandıkça paso bişeyler yiyip içiyor sıkıntıdan.
virüsten en karlı çıkacak sektörlerin başında gıda gelecek olması lazım.
Şahsım adına alindim bildiğim bir şey varsa konuşurum yoksa üfürmek olmaz. Karardan vs para geldiği yok ha 3-5 gelmiştir yada swap olmuştur. Vatandaş dolarını istese karşılıyacak doları yok. Yatırıyor kuzu gibi 200 milyar dolar çekse toprağa gömse yeşillenir evde dursa hırsız varm bayramda 5-10 bin vardı şaşırdik nereye saklayacagiz diye. Paranın varlığı da yokluğu da ayrı dert.
O zaman şöyle soralim. OPEC toplantisi iptal pztesi için. Tüpraş 66,55 ten 86 ya kadar geldi.
Bu haber ile nereye kadar geri cekilir?
BIST yeniden şelale olursa neresi destek olur? 80 altı görür müyüz?
Bir de hangi meslek olursa olsun ihtiyacınız olduğunda vicdani olana denk gelmek gerekiyor. Özellikle doktorlarda.
Kotanci arkadaşın evladına geçmiş olsun.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Desenki 2 milyon haneye 1000 er lira dağıtıyor, ne kadar kotu iğrenç bişey, neden 80 milyona vermiyor da 2 milyona veriyor diğer 78 milyon bu ülkenin vatandaşı degilmi desen, 1000 TL sadakami veriyor desen İnan bu elestirine bile razıyım. Işinize gelmeyen ufacık bisiyi bile görmek istememek kör olmayı tercih etmek sizin seçiminiz. Sen ovdugun avrupanin ekononimisinden sağlık sisteminden örnek ver. Avrupalı arkadaşlarının durumunu anlat bakış açılarından bahset. Çok ballandıra ballandıra anlatiyordun.
Bakan Koca : Bugün 19664 test yapıldı 3013 pozitif vakamız var , 76 kişi hayatinı kaybetti
eve kapanmış halimiz bu şekil.
İyileşen hasta sayısındaki artış bir nebze sevindirici.
302 kişi iyileşmiş.
Şimdiye değin bu illetten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdilik allah daha kötüsünü göstermesin ama bana ne koyuyor biliyormusunuz bebeğimi öpemiyorum kızımı öpemiyorum korkuyorum sadece dışarı çıkan benim bir şey bulaştırırım diye kafasını öpüyorum yüzüne dokunmamaya çalışıyorum allah göstermesin başımıza gelse hastane bizi kurtaracak mı çok zor
Entübe hastaların yaklaşık her gün %9 civarında vefat ediyor 🤦🏻*♂️
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ekonomik paketler dünya borsalarında fiyatlara yansıdı...sadece biraz toparlandı...ya da düşüşü geçici olarak durdurdu...
bu yardımlar ne zamana kadar sürecek...pandeminin uzun sürmesi halinde buna hiç bir şirketin yada devletin gücü yetmez..
dua edelimde lanet virüs dünyamızı terketsin..yoksa biz dünyayı terkedeceğiz..
uzun süre devam ederse tüm dünya gıda bulma güçlüğü yaşar..karnını doyuran şükreder..ülkemiz tarım ülkesi nisbeten şanslıyız..
soğan ekmek yiyelim döngel Zeynebim tüküsü bu sefer gerçek olacak...