Faizlerde kıpraşma var mı?
dolar makası hafiften açıldı.
Printable View
Faizlerde kıpraşma var mı?
dolar makası hafiften açıldı.
dollynin buralardan yukarı kalıcı ayrılmaması leazım
tarumar olur erşeyler be ya :)
Tskb hayret atak yapti.
Var mi yorumu olan bir dostumuz
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu abd piyasalarının bize garezi var galiba, hep biz kapanınca sert hareketler yapıyor.
x30 spot
https://i.hizliresim.com/VSPLGM.png
zaten son yillarda dusmeyen piyasayi icat ettiler alenichev ,, 1 ceyrek bilancolarina bak . bunlar bu sekilde ise 2 ceyrek bilancolari nasil olucak .. buna ragmen utanmasalar ralli yapicaklar .. sen ise inatlasiyorsun .. pgsus ilk zararinda inat etmesen belki suan guzel kar yazmis olucaktin .. .
dolar doldura doldura çıkıyor. varlıklar çöp oldu. spottaki piyasa değerleri gerçeklikten koptu gidiyor.
bist30 117.777 kapamış nasıl ayarlanır mübarek...bak vob30 çok ucuz kaldı saldırın alın mı demek istiyorlar...pozisyon gereği dilerim öyledir...
Bıst 100 endeksi bugün % 2.23 yükseldi (98549), toplam günlük işlem hacmi 21 milyar 224 milyon tl oldu
vedalaştım.
zabah tekrar avlarız artık gısmetimiz var ise.
Emeği geçenlere teşekkürler
Akşam kapanışta spot piyasa artı çıkarken
Vadeli piyasa 117 bip altı kapadı
Makastan kırptık longcülerin 😊
Yayılma pozumuzdan 1 dene karımız var açıl sezen shortlarından oda açık diğer 2 pozda açık
Kim almış satmış bakalım akşam seansı ona göre oynarız
Biliyorum belki bana kızacak çoğu arkadaş piyasa kol gibi artı Da bunu yazıyor die ama
Bana göre çok sağlam Mal Kitlediler bugün gelene gidene
Bu tezimin haklılığını göreceğiz ilerki süreçte
Ik endex % 2.2 artmis bankalara bak cucuk gibi kaldilar. Hay zokum boyle işe [emoji22]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altın oran 50 kaçta acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pegasus kalkinmabank tspor u gorunce ayarlarim kaciyo ya
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seans kapanışında dolar shortladım 6.8450 den. Cesaretimden dolayı kendimi kutlarım. Bu kadar parasal genişleme varken çıkması mantıksız bence. Reis bu seviyelerden katarlıların dolarları devreye sokabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsanın b sinden bilmeyen cevremdekiler çoğu borsaya giriş yaptı şaka gibi abi hangi kağıdı aliyosun diyorum haber geliyo su kağıt bu kağıt [emoji16][emoji2357]Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teorik fiyat kaç gözüküyor sizde acaba
Bende 151375 gözüküyor
Reha Kaya gene sen hakli ciktin :) sen nasil aliyorsun bu trollerin kokusunu adamlar isim degistirip gelse genede biliyorsun :)
THY ile ilgili bu haber var, geçen gün 1 Mayıs denmişti.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
https://tolgaozbek.com/haberler/hava...ta-baslayacak/
Türk Hava Yolları dış hat seferlerinin 20 Mayıs'a kadar durdurulduğunu açıklama. Sağlık Bakanlığı ve ilgili otoritelerin kararına göre gerçekleştirilen yeni planlamada şu anlık ilk dış hat seferi 20 Mayıs 2020 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek.
İç hat seferleri ise 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren başlatılacak. Henüz tarife kapsamının ne olacağı konusunda ise bir bilgi verilmedi.
THY, geçtiğimiz günlerde bilet satış sistemini 1 Mayıs'tan itibaren satışa hem iç hem de dış hat olarak açmıştı.
çok konuşuluyor diye baktım şimdi pegasus 61.60 kapamış. 62.40 ta tepeden düşüşün %61.8 i alınmış olacak. gerçekten müthiş bir geri alım hem de en çok etkilenen sektör olmasına rağmen...palası para bende demiş resmen. peki cortlar mıyım asla...cortlayacağım kendimi güvende hissedeceğim seviye 85-90 civarı olur o da kademeli...eğer gelirse yani eski zirveyi geçerse bir efsane olur ve yıllarca konuşulur...ben de ilk kez pay vadeli işlem yapmış olurum...
Bu arada yozgat şiveli hLkım gene bildi
Dolar gene yükseldi
Halkım karşısında saygıyla eğiliyorum
Gedik te hacim 15.3 görünüyor z neden farklı ki?MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanal aleme düzenleme geliyor.
Hapishaneleri de boşalttılar.
Bu soruma yanıt bulamadım yarın aracı kuruma sorayım bari
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Terhisler 1 ay ertelenirken yeniler 1 ay geç başlayacakmış.
Diğer bir başlıkta paylaşmıştım .
Sosyal medya ve forumlarda Nick kullanımı yasaklanması hakkında bir çalışma var diye
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teorik fiyat ve hacim APS, X70 vs.
https://i.hizliresim.com/HVilxf.png