bddk haberiyle 1470 kapattığım shortları 1500 den yavaş yavaş yerine koyayım acele etmeden
Printable View
bddk haberiyle 1470 kapattığım shortları 1500 den yavaş yavaş yerine koyayım acele etmeden
Engelle engelle bitmiyonuz ki arkadaş...
Bilmiyorsanız yazmayın, burda 30.000 puan terste olup halen ahkam kesenler var...
Şu an burayı 48 üye 115 de ziyaretçi okuyor, bilen var bilmeyen var, birşeyler öğrenmek isteyen var...
Milleti kendi aptallığınızla yanlış yönlendirmek gibi bir hakkınız yok...
RUSYA BAŞBAKAN YARDIMCISI: RUSYA'DA KORONAVİRÜS DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR
gönderelim bizim sağlık bakanımızı 1,000 i 1 yapıp rakamları makyajlı kasayla suna size...
Neyse ben engeli basar kurtulurum...
Ama burayı okuyup da birşeyler öğrenmek isteyenlere engel oluyorsunuz...
Bir söz var yarım doktor candan, yarım imam dinden eder diye...
Yarım trader da portföyden eder...
ne normalleşmeymiş arkadaş normalleşe normalleşe bi hal olduk
Pala firfiri, haftalik ust ve alt hudutu cizdi galiba. Ust 1521.75 alt:145.600...Bakalim ne olacak.
ben kısa oynarım
ancak oynamadan önce hep aylıkta büyük resme bakarım
bir ürün aylıkta tepedeyse artık yolun sonudur benim için
ons altında yabancı kurumlar 2300-2500-3000 demeye başladı
tanıdık arkadaşlarıma hep dedim ons aylıkta tepede yolun sonu dedim
durum ortada 1820
spot endeks aylıkta tepede hadi son bir hamle ile belkiş 137 000 ama bu en uç nokta bence artık gitmesi mucizelere bağlı bence
%50 dolar long %50 hisse portfoyu devam ediyorum... ikisi de yüzümü kara çıkarmıyor, devamlı değeri düşen TL saolsun...
bu yönetici kadro kaldıkça TL short kalan her şey long devam...
[IMG]https://i.hizliresim.com/rUv2TY.jpg[/IMG]
demek istediğim bu
endeks aylıkta tepedeyken hala yukarı yukarı beklemem gitse bile ne kadar gidebilirki
tahvil sonuçları ne zaman açıklanacak?
o da piyasayı etkiler,
tikkatli olun.
149000 long.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı yerlerde haklısın hocam genelde buraya hep şortken yazıyorum oyuzden hep şortum gibi gözükebilir ama bugünki hareket tipik TEPE hareketi artık endex dikiş tutmaz kesinlikle diyerekten senin yazdıklarının ekran görüntüsünüde alıp en azından 1420puana düşesiye kadar foruma yazmama kararı aldım..sana son cevabımı bugünki zirveyi geçmeden o seviyeye düşerse vereceğim sayın verge...hadi allaha emanet olun...
BDDK Aktif Oranın kullanımını kaldırdı. Söz konusu oran Bankacılık sisteminin fonlarını kredileri yöneltmesi anlamında özellikle ilk uygulama döneminde zorlayıcı bir özelliği bulunuyordu. Başlarda minimum %100 tutturulması gereken oran son zamanlarda %90 a çekilmişti. Bunun sitemin bilançosuna etkilerine bakacak olursak. Kredilerde daha seçici olarak ilerlenmesini, DTH faizlerinin bir miktar yükselebileceğini ve Merkez ile olan swapların bir miktar daha düşebileceğini öngörüyoruz. Aktif oran uygulaması banka bilançoları üzerinde potansiyel olarak ekstra riskler yaratabileceği için kaldırılmasının olumlu olduğunu düşünüyoruz.
Dr. Bülent Şengönül
Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6’ncı toplantısı perşembe günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani başkanlığında yapılacak. İki ülke arasında işbirliği anlaşmalarının imzalanması bekleniyor.
kominist sistemde yetişen alavere dalavere bilmez düz insandırlar...
aralarında yamuk varsa onlarda bizden öğrenmiştir...
onlarda 500 kişi öldü diyorsa 500 kişi ölmüştür...
20,000 vaka diyorsa 20,000 vakadır...
işsizlik makyajlı kasa, enflasyon sahte rakamlar, covidli sayısına desen 5 yaşındaki çocuk inanmıyor.
hocam bu aylık henüz ay bitmedi yani büyük resim
mavi çizgiye ay sonunda bir iğne bırakırsa artık yolun sonu diyebiliriz
ancak 4 saatliklerde nu başladı ancak günlükte bariz nu görürsem göstergelerde dönüşe emin olacam
onun için dönüşe emin olmadan vur kaça devam
mesela bunda önce 138 bilerden dönüşte göstergeler günlükte bariz nu vermişti ve 115 binlere sert düşmüştü viop
işte öyle emin olmamız lazım
Yeni zirveler yeni rekorlar gelecek. Orası kesin. Borsa ülke ile ilgili herhangi birşeyi kesinlikle fiyatlamıyor. Matbaanın mürekkebi ve kağıdı bitmediği sürece TL cinsinden para basıp varlık fonu hisse alır. Eğer hisseler dolarla alınıyor olsaydı o başka ama TL ile alınıyor.
O sebeple yeni rekorlar çok hızlı gelecek. Geçmişteki 20 yıllık tecrübelerinizi bir kenara bırakın. bu süreç tamamen farklı...
Yükseliş olacak olmasına ama beni düşündüren kaygılandıran 2 şey var.
1) Devlet Bahçeli Reis: ?
2) at yarışı iddia vs bittikten sonra ve milli piyango özelleştikten sonra 3 maçı bir araya getiremeyen amir,memur,sıvacı, boyacı, fırıncı, usta, çırak kim varsa elindeki 3-5 kuruşla borsaya girdi. Sonuçta maaşla yada yevmiye ile artık birşeylerin sahibi olabilmek İMKANSIZ...
Bir memur yemese içmese enflasyon stabil olsa aylık 4500 TL den para biriktirse 10 yıl sonra düzgün bir araba sahibi olabilecek. İnsan ömrü zaten kaç yıl?
Bunu gören herkes şuan borsada coin piyasasında, çiftlikbankta vs....Piyasa bunları tokatlamadan, intihar ettirmeden bırakmaz. o SEBEPLE YÜKSELİŞİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK OLASI RİSK HERKESİN BORSADA OLMASIDIR. BAKALIM NASIL ŞEKİLLENECEK. BELKİ PİYASA BU KURALIDA UNUTUP YUKARI SÜRMEYE DEVAM EDECEK.
SPOT alıcı satıcı
https://i.hizliresim.com/fcgRub.png
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının almayacağı kadar tutarlı, dengeli, hesapsız, plansız, ilkeli, karşılıklı hürmet ve muhabbete dayalıdır. Kara kediler başka yerde dolaşsın, müfsit çakallar başka mahfillerde at koştursun. Cumhur İttifakı Türkiye'nin yegane umudu, yedi düvele karşı güvencesidir."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Mülevves niyet sahiplerine diyorum ki; o pis ellerinizi ve nifak saçan dillerinizi Cumhur İttifakı'ndan derhal çekiniz, size buradan kemik çıkmaz. Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları birbiri ardına hayata geçirecektir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin geleceğinin mimarı olacaktır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
oldu olacak bi swap haberi bi katar haberi bi gaz haberi de yolla tam olsun batmışken tam batalım :vk:
Bugun 10 yillik ihale var.Talep fazla gelir uygun faizden borclanilirsa daha da pozitif olur.
erken seçim falan olmaz...boşuna kimse heveslenmesin...bazen böyle arınç marınç v.s. çatlak sesler çıkınca akp içinden hemen medyada aha erken seçim havası v.s. oluyor...niye yapsın ya? ekonomi zaten parlak değil...böyle bir ortamda hangi iktidar seçime gider? daha 2 yılı varken neden vazgeçsin bu hakkından? koltuğu kaybedecekse bile 2 yıl daha oturma hakkı var sonuçta...
bugünkü aktif rasyo haberi de tesadüf değil...dün ve bugün sabah baktılar şey yürüyor...sıktılar kurşunu...bakalım heybelerinde başka neler var...
Kaçtı gübre , bakalım kapanış nasıl olacak...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamualeyküm vob esnafı hayırlı işler bol kazançlar
Ne zaman 152 yi gördü bu veret hayret yahu
Yeni kalktım buradan kaçırdım vurmaya ama aktif 149.300 den 31 adet short eklemesi yapıyorum
katar emiri geliyormuş bu hangi şirkete yarar...