Çözüm basit
Boş koltuk bile yetti
Zamanında
Makul ve rasyonel olunca herşey suhuletle hallonur
Printable View
Durmuş Yılmaz kendisi bizzat
Bir duyuma dayanarak söylemiyorum bunları demiş..
https://twitter.com/DurmusYillmaz/st...28565255364614
O konu bir programda tartışılmıştı. El koyma diye bir şey olamaz zaten bankalarda döviz yok diye. Hepsini toplasan 3-4 milyar dolar ancak çıkarmış. Sadece çekme limiti gelebilir konusunda hemfikir oldular. Daha ötesi de sadece banka hesaplarında görülen USD cinsi sayıların TL cinsi sayılara dönüştürülmesi. En kötüsü de bu olur.
Ama seçim öncesi bunlara cesaret edemezler herhalde.
https://www.dw.com/tr/t%C3%BCsiad-ba...isi/a-59854924
tüsiadçılar bile durumlardan memnun olamamış. vaşingtonlarda lobi arıyor. halbuse bu abiler çok mutluydu. sesleri çıkmazdı.
https://www.haberturk.com/tusiad-was...257933-ekonomi
korktunuz deel mi? parasal genişleme varken dolarlar krediler akıyordu maşallah. memleket peşkeş çekilirken umrunuzda olmadı.
nasıl olsa güvenlikli kameralı villalarda yaşıyorsunuz falan filan. şu saatte çık ankara kızılaya rahat yürüyebiliyor mu tr vatanadaşı.
ama yabancı akbabalar türk leş varlıkları çiğnerken malınız ucuza gider diye mi korktunuz?
Sn Jas
Lubnanda yasandi bunlar istanbuldaki galericiler islerini guclerini biraktilar Lubnana gidip yatlari yari fiyatindan daha asagiya alip Turkiye ye getirdiler guzelde kazandilar
Koru korune Faizi indiren zihniyet limit koyarak yandaslarinin islerine tas koyar mi ?
Bir arkadas ile pm den konusurken tesaduf konusu acildi oradada yazmistim
Son 1 aydir hatta 2 aydir Turkiye' ye yaptigim butun swiftler geri dondu
bir cok ulkeye swift yaparim dedigim gibi 1 aydir Turkiye tamamen geri dondu Romanya 10 sefer yapti isem son 3 u geri dondu
O dediğinizin olacağını hiç sanmıyorum. Çünkü bankada dijital olarak duran dövizin ekonomiye bir zararı olmadığı gibi faydası bile var. Piyasadaki TL likiditesinin azalmasına neden olduğu için enflasyonu dizginler, TL'nin değerinin korunmasına da yardımcı olur. Ama o dijital dövizi fiziki olarak çekmeye başlarsanız işte o zaman piyasa karışır. Çünkü fiziki döviz yok ya da çok az.
caponya bizi gıskaniyi.
asdaasdasda :he:
bu gece ne olacakmış elvan gözlü gidip damat mı gelecek :whistling::whistling:
Maliye bakanı görevden alınacak o olabilir mi. Bu en hafifi. Benim tahminim kmh vergisi gelir %10 gibi
dövizde işlem limit kısıtlaması gelebilir
Berat gelirse yan tahtalarda bazı hisselerde tkuru rallisi olur ..
Bu sefer kaçırmayın bak..
Vopta vop vopta vop......
Olmaz....
Birde dth deyip duruyorsunuz..
Coin bizim ülkeyi yok edecek böyle giderse benim gibi çoğu kişi dolar işlemleri için banka ile artık çalışmıyor...
Dolar bazlı tüm pozlar gate ve binance de...
Ne bileyim..
Oraya para akışına belki ileride izin vermezler ama dönüşe izin veremezler diye birşey olamaz..
O yüzden kara günler için..
USDT CANDIR...
evet evet altı boş..coinlerin..[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
apsd açıklandı mı, şimdiden elinize saglik.
Dostum coinlerin altı boş. Kendini fazla kaptırma, ana paranı çıkart uzulmeyecegin miktar ile oyna. Ciddi uyarıdır selamlar sevgiler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün bütün gün aralıkvadede 11.50 üstü cort yapacam diye fırsat kolladım... seans sonunda gelmeyince çok az bir miktar 11.39 üstünden cort yaptım istemeden ve anlaşılan istediğim rakamlar sadece akşamları görülecek şüphemden...bakalım iyiki 1/10 yapamamışım mı diyeceğim...
Coinlerden
özellikle bit coin
kaşıkçı elmasıdır
şimdilik
bir tanesi
bi ev parası ediyor
(ev parası söyleminde mübalağa yok orta halli bi ev alınır)
ilerde
1
yalı alırsınız.
Berat niye gelsin. Millete, dolarla mı maaş alıyorsunuz deyip, şu anda Paris'te tatil yapıp Euro eziyor. Millet çöpten yiyecek topluyormuş hiçbirinin umurunda değil. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...289fe6e20c.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günlük 100 dolar çekme ve alım yapma limiti de gelebilir mi diye şeytanlıklar düşünüyorlar mıdır bilemiyorum Altan .
biz gelmeden önce ülkede buzdolabı yoktu diyen ve insanları aldatan zihniyet ülkeye tamamen zarar.. ülkenin düşmanları bu kadar zarar veremedi ekonomiye.. ama bunlar topladıkları devasa vergilere rağmen batırmayı başardılar.. tarih bu dönemdeki kibri ve cehaleti acaba nasıl tasvir edecek.. umarım tüm yönleriyle ele alınır.. gelecek nesiller bu ilkel zihniyetten mümkün olduğunca uzaklaşmalı..
"biz gelmeden önce ülkede buzdolabı yoktu" ??
bir insan bunu neden söyler.. çok enteresan.. tamamen yanlış olan bir şey ama milyonları böyle şeylerle kandırmaya çalışıyorlar yıllardır..
Lütfü Elvan olasılığı daha kuvvetli yerine de yardımcısı geliyor hatta dolar faiz ile ilgili açıklaması var
Lütfü Elvan görevi bıraktı normalde ama RTE için bu olmuyor illaki o görevden alacak. Lütfü Elvan istifa sonrası gelecek partisine geçebilir mi.
Lütfü elvan alkışlamamıştı reisi
Elvan işi olağanüstü bir şey değil sıradan bir şey olur. dth ve sabit şeye de ihtimal vermem. sermaye kontrolü güzel haber olurdu.
Gece yarısında Ankara’da ne olacak?: Bitmedi, devamı gelecek! |
https://www.youtube.com/watch?v=SaYiH_54zwA
Gece seansı kanlı geçiyor. Long kalanları biçti iblis
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durmuş zaten duyumum yok sadece hissediyorum bi şeyler olacak dedi.. onu bende hissediyorum iliklerime kadar lakin bide gerçekler var
az önce de zerohedge şöyle Bi twit attı
https://mobile.twitter.com/zerohedge...017025029?s=20
okuduğum yazılarda genelde herkes aynı şeyi söylüyor...akp'nin stratejisi yüksek kur-düşük faiz ve buna bağlı daralan taleple fiyatların ve buna bağlı olarak enflasyonun düşmesi...
yüsek kurla dış ticaret açığını kapatacak tabii bu arada yabancılar pul olmuş şirketlere çökecek, düşük faizle güya yatırımlar artacak bu arada yükselen kurdan dolayı halkın alım gücü düşeceği için iç talep azalacak ve fiyatlar düşecek (Marshall Talep Dinamik Şartı) buna bağlı olarak enflasyon düşecek...
eğer gerçekten böyle bir mantıkla gidiyorlarsa bunun bedelini halk öder yahu...bana hiç mantıklı gelmiyor...yani oy istediğin halkı perişan etmek bilemiyorum...tuhaf eğer gerçekten böyleyse gidişat...