Bende onu diyorum bunların iyi parti grubunda her biri tıp gibi sokmak lazımdı. Bunların MV de hiç katkısı olmadı
Printable View
Ahlaksız anketçileri de unutmayalım. Soğanın %5 alacağını görememiş olamazlar, buna rağmen ilk turda kazanılamayacağını öngörememek.
Kimse bu faktörü konuşmuyor.
Bence KK işi bitti gitti. Aslın bundan sonra ne olacak asıl konu bu Hüdapar ve YRP meclise girdi milli eğitim YRP güdümüne girerse ne olacak mesela?
Benim zamanımda Fen Liseleri, Anadolu Liseleri revaçtaydı. Şimdi İmamhatipli olmayanlara iş miş yok. :kahkah:
İçimden RTE bu faturayı ödemeden giderse zoruma gider diyordum. Bomba RTE ye kaldı RTE nin hesapta bu yoktu. O düşünsün. Şayet RTE kazanacağını düşünseydi bütün bakanları MV yapmazdı kurul üyelerine iki yıl daha maaş verilecek KHK sini çıkarmazdi. Sonuç RTE için bile sürpriz oldu. RTE MV çoğunluğu alıp bırakacaktı fazlası geldi.
:he:
Bildiğim en yüksek swap
https://i.imgyukle.com/img/2023/05/15/rnSwKG.jpeg
Bundan sonra Ayhan başkan ve benim gibiler iyilik melekliğinden kötülük mesleğine dönmüştür ona göre kendinizi denk alın.
yorumu,
pozisyonunu kapamamakta ısrar ederek abanan arkadaşlara
gecelik 10 kuruş sokuyoruz demek.
1 ay 3 lira.. yıllık +36.5 lira.. 285% taşıma faizi
damat zamanı/yaz sonu 7,2 arağında 3200 idi..
oransal yakın..
Benim yok. Olanlar var. Onlara da aynısını diyorum. Kendimi tatmin etme değil bu gerçekler. Ne yani ülkemiz çok güzel yeni doğan çocukların acayip iyi gelecekleri olacak, eğitim şahane falan mı yazsaydım?
Mevcut düzende çocuğu özel okula gönderirsin hem parandan olursun hem çocuk eğitim alamaz. Devlet okuluna gönderirsin bu sefer kiminle sıra arkadaşı olacak belli değil. Bunları düşünmeden çocuk yapanlara ne diyeyim şimdi? En fazla bravo derim.
İlla çocuk yapacaksanız bir şekilde ABD'de doğsun. :kahkah: Bu da benden kıyak olsun size. :kahkah:
Chpliler yeşil devrimin bütün çocuklarını, ilk sıralardan kk soslu olarak meclise soktu..
sos olmayınca, çiğ tavuk neden miğde bulandırıyor..?
Koşa koşa, sandıkları patlatarak seçtiniz..
Sıfır şikayet hakkınız var... Sıfır...
Erdoğan meselesi bilinen siyasi davranışlarla çözülemez. seçmen mürit olmuş.
Herkes ben demiştim diyor...
Ben de demiştim, ama ta 1-2 yıl öncesinden bunları saymıştık tek tek...son düzlüğe girince de sustuk, çünkü...du bakali nolacak moduna geçtik....eldeki sermaye bu, denklem bu, yapacak bir şey yok değiştirme şansı yok diye, yuttuk her şeyi...Bebecanlar..Davitoğlanlar...Madımakçılar... Kürtçüler...Cumhuriyet gazetesinde FETÖ den yargılananları cezaevi kapısından alanlar...eski DHKP liler....v.s...v.s...Kör değiliz, avanak da değiliz, salak hiç değiliz...
Topiğin sürekli müdavimi olmayanlar...önce kim kimdir....kim necidir bi okuyup anlasın dinlesin...zart diye muhabbetin ortasına girmeden önce..
Yakın düzlükte de, bence bu iş fifti fifti ortada dedim...mülteci sayıları...v.s.....ama MV dağılımı gerçekten sürpriz oldu..Bebecan, David, Madımakçı sıfır oy aldı, TİP mort...S.Oğan bu yukarıda dediğimi yapmayı içine sindiremeyenlerin oyunu aldı...v.s.
İkinci turda şans sıfır...
Müteakip dönemi kestirmeye çalışmalı...benim bildiğim Atlantik Paktı bizi savaşa sokar...ha onlar sokunca da bizden girmeyelim aman bulaşmayalım diyecek de yok gibi görünüyor...kısa vadede iyi gibi görünen, orta vadede kötü olabilir...orta vadede kötü olan da uzun vadede çok çok kötü olabilir...bi durup nefes alaydık, bi toparlanaydık, bi 10-15 sene zaman kazanabileydik iyiydi.
AKP...olur da Atlantik Paktına tekrar boyun eğer ve açılım süreci başlatırsa ise (hani nokta koymadık virgül koyduk dedikleri), mecliste muhalefet edebilecek bir tek MHP var sanırım....belki biraz İYİP.....biraz da CHP içinden kısık sesler...bakalım müteakip 5 yıl neye gebe..
Bana çocuk da mı yapmıyak diye karşı çıkanlar ile C*P ye oy atıp 38 a*p linin meclise girmesine şaşıranların çok ortak noktaları var gibi geliyor :kahkah: Neden sonuç ilişkisi kurmak bu kadar zor olmamalı
Boş ver hocam senin isteyerek, istemeyerek, hesaplı veya hesapsız çocuk sahibi olmuş birini anlaman için insani melekeler taşıman lazım. Senin için sonucunda bir anlamı yok sen kişisel tatmin yaşaman yeterli. Ama bir gün kendin veya sevdiğin için endişelenmen gerekirse o emojiler aklına gelsin. O zaman oturup uzun uzun değerlendirirsin şu burada hata yaptı şu şurada hata yaptı diye.
İnsan düşünen bir varlıktır.
Düşünüyorum öyleyse varım.
dolar 31 temmuz vadelisi dip hayırdır
Reis 49,50 oldu
Gıdım gıdım yükseliyor
İlk turda biter diyorum.
https://i.hizliresim.com/6y6sh5d.png
VOA Türkçe @VOATurkce
ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada, ikinci turda Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ancak HDP'ye hiçbir ödün vermemeyi kabul etmesi durumunda destekleyeceğini söyledi.
Serbest piyasa düştü düştü
Şerro alış 20,45
Şerro satış 20,71
Ben son dönemden bahsetmiyorum, son dönem artık sessiz kalınması gereken dönemdi.
Öngörüsüzlük değil o...o bilmiyor mu diğer adayların daha çok oy alma potansiyeli olduğunu...
Hadi Baykal' ın kaseti çıktı, Önder Sav' ın Hakkı Kutay' ın da mı kaseti çıktı. Niye tepeden tırnağa bütün parti teşkilatı değişti. Metin Feyzioğlu neden gitti biat etti.
Bunlar bir dizayn projesiydi, AKP nin de suçu büyük bunda....FETÖ yle beraber yaptılar bunu...açılım için gerekliydi..
Seçmen başka....taban başka bir şey yani....Baykal' ın CHP si başka bu CHP başka...taban satılmaya doymadı...ata et verdiler, ite de ot...it bok yemekten vazgeçer mi....
Sadece siyasi düşünceden dolayı değil halkın çoğu borçlu kredi kartı ile yatır çek ile dönüyor. Şu an %1,36 bu şekilde devam etmesini hepsi ister. Az önce CHP li arkadaşım ile görüştüm RTE ye vermiş. Sebep sadece borcu var faiz yüksek olursa döndüremez. Hem eyt den emekli hem de çalışıyor n
CHP içinden Aydın Ayaydın kızı akp den aday, Deniz Baykal in kızı akp den aday, Metin Feyzioğlu akp de, teğmen Çelebi akp de, Savcı akp de. Demekki mesele Atatürkçülük değil onlar için İslamcılik sorun değil tek ortak nokta cepto cep. Demek ki çoğunluğun cebi akp ye uygun.
YSK Başkanı Yener: Seçilme yeterliliğini hiçbir adayın karşılayamadığı görülmüş, 28 Mayıs 2023 Pazar günü ikinci tur seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir
Biz söz okudum. Koyunlar ömrünü kurttan korkarak geçirir halbuki onu en sonunda yiyen yine çobandir.
ekonomi politikaları değişmeyeceğine göre
nehirde salınan kütükler gibi bir piyasa artık bizi bekliyor.
Sn Sinan Oğan a açık çağrımdır, kk ile lehinize çekilmesi dışında hiç bir görüşmeyi kabul etmeyin.
Çünkü çekilmezse tarihi hezimete uğrayacaktır, buna bizi ortak etme, siyasi entrikalara ortak olmayalım.
Rte zaten görüşmeyecektir, çünkü bu saatten sonra kk bitiktir.
1 gün önce size olmadık hakaretler eden, 4 islamcıya 60 mv veren hiç bir şey alamayan bu kdr öngörüsüz birine ne şartta oşursa olsun destek fln olmayın, lehinize çekilecekse ok aama dahası yok.
KK'nın çekilip S.O.'nun 2. turda yarışması gerçekten mümkün galiba okuduklarıma göre. Böyle bir şey varsa KK çekilmeli gerçekten. Tek umut bu şu an.
Ogan yok ki artık seçimde. Nasıl onun lehine çekilme olacak?