692.2 short
Printable View
692.2 short
Cuma long Pazartesi flat taktiği hala inanılmaz paralar kazandırmaya devam ediyo...
Bu gün DOLUNAY...Kurtlar-ayılar-boğalar AGRESİF OLUR.:)
Sana kırmızı çok yakışıyor...
6,900 he mi :) he he
Demedi demeyin Alper amiral e dikkat et.
graf sorulmuş oklu bölge benim maliyet bölgem buradada yazmıştım ozaman alımlara başladığımı , bilanço dönemi 6475 kanal tepesi beklentim mevcut bakalım , graf özelden çok soruluyor hafta sonu bir ara burada yazılanları okudum fransa olayları graftaki gap vs konuşuluyor , benim için şimdilik bunların bir önemi yok ben kendi grafıma göre disiplinli bir şekilde hareket ederim karşımdaki sistem şuanda piyasada tek oyunu istedikleri gibi şirketlerin kendi bilgi akışları içinde kuruyor , global bir konuyu ülke menfatine olan şeyleri hepimizden önce öğrenip piyasada pozisyon alıyorlar.Don kişot olup yel değirmenleri ile savaşmaya gerek yok oyun sade bir oyun .
Ozkurt Dayı hala tatilde sanirim,malı da erken kaptırdı,tup uçuyor:)
mehmet şimşek, thy satacağız falan filan ile spekleri harekete geçirdi anlaşılan..
pegasus niye havaya girdi?:)
https://www.bloomberght.com/tcmb-den...teleme-2333838
Dünkü bu haberimi kutluyo bunlar şimdi?
enflazyon verisini 5 ine atmışlar galiba.
neyse cuma namazını başka bir güne kaydırmadıkça sorun yok. :he:
6400 de vade gapı kaldı. ARALIK 2022 dışında kapanmayan yok...(son 10 yıla bakabildim)
31 Agustosa kadar kapanma ihtimali yüksektir.
Benim bildiğim bozkuş hasta sair değilse bugün palaya malın bir kısmını kaktırır. Yiğidim tepeyi işaretler birazdan
Endusugude 11 diuolq.emekli için.
Ayvan gibi aliuo,tren e bakar gibi baktirmasin,
SPOT da piyasa satıyor, BofA alıyor görünmekte, sabah YapıKredi Yatırım en iyi alıcıydı, güzel yedirmiş,
https://i.hizliresim.com/1wwdwhx.PNG
Sadece son 2 ayda döviz %34 değer kazandı. İnsanları daha ne kadar enflasyona karşı ezdirecekler. Çalışanlar ara zamlarında istediklerini alamayacak, biz emekliler (hele benim gibi yüksek prim ödeyip, zammı en düşük alması layık görülenler grubu) neyle karşılacağız bilmiyoruz. Allah idarecilere insaf versin
Napıyonuz beya, kulağım çınlayıp duru
Buraya bi bakıyım dedim hakkaten arkamdan konuşuluyormuş :he:
Ben borsayı bıraktım dayucuğum game over neyim olmadım.
1 saatte 35 milyar hacim. Kapanışa 110 gelir gibi (bist 100 için)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi