Düşerse ekime derdimde ekim ayı bitti sayılır :kahkah:
Napsın herif 38 altına da ereğli veremez ki, Sudan ucuz
Printable View
Allah,EREĞLİ yat. sabır versin.Son çeyrekte kar açıklamış.40 milyon.
Buna ragmen düşüyor.Oysaki beklenti 1.9 milyar. tl zararmış.
istanbulda f-16 jetler alçak uçuş yapıyor
Reis unutma akşam sevgili ALPER e para gönderelim ..bi oralet neyim içer :he::kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=Cr59ujDY4qM
7928.00 :rules:
Goruldugu uzere 7600 seviyesine onem veriyor pala. 7600 stoplu girin herseye. Alti short ustu long. Gorunum negatif. Yukari gittikce satislar geliyor. Bugun 7400 e kadar dusebilir. Risk almaya gerek yok.
İstanbul da alçak uçuş la İsrail'e gözdağı vermek. Gülmekten ancak yazabildim. Hava kuvvetlerinde ki kaynaklarin iyi kafa bulmuş, yazdığını görse onlarda güler.
8064.25 dünkü en yüksek ,şimdi 8 günlük ema tam o noktada ..orayı geçmeden şorterler daha avantajlı gibi sanki
Vobyvade şimdi 7933.00
kırmızının tonu derken yeşili yakmağa ramak kaldı
Akşam önemli tabii
Reis bunlar kadar iyimisin o işte
https://www.youtube.com/shorts/vdxG4JUVg-c
Benim hava kuvvetlerindeki kaynaklarımda Ziya fazla atabilir diye ona gözdağı vermek istediklerini söylediler.Sonra küçük yatırımcıyı ütmek için yeni bir dalavere (pandemi olsun,go go go tar olsun,şahin tepesi olsun)Allah ne verdiyse sahaya süreceklerini belirttip sırra kadem bastılar.
7949.50
Reis yavaşşş allll :yahoo: şort neyim olan var :he:
Ben sabah İsrail Filistin ile ilgili yazıları okudum öncelikle okuduğum bilgiler ışığında. İsrail'de 2,5 milyon Filistin var. Ama İsrail halkı ile aynı haklara sahip değiller. Lübnan var. 1948 den beri adamlar hep zulüm ve baskı ile tamamını almış. Muhtemelen bombalamayla orayı bomboş hale getirmek ve aynı İsrail deki Filistinliler gibi askersiz kısıtlı bir hakka sahip halk oluşturacak bi en iyi ihtimal. Kara harekatında risk Hizbullah ve İsrail'deki Filistinliler bence korktukları şey. Savaş İran'ı da içine alabilir bu da ihtimaller arasında
Hafız
Sımsıkı dimdik
Neyy ahahahhaa
Vay adı Pala gene terse getirdi. Stoplayip long açayım bari. Şimdi longcular düşünsün:kahkah:
bravo bozkurt reis, 7852 dibini işaretledin öyle oldu
haftasonu riskini almak istemeyen kaldı mı ?? kaldıysa bir an evvel almasın riskini, beyaz saraydaki kaynaklarım kara operasyonunun pazar sabah başlayacağını söylüyor
Ereğli'de carpisiyoruz emme 1000 TL min hepsini basmadigim için asla terse gelmiyoruz ahahaha
Bugun cuma olmasa long acardim ama yavas yavas short aciyorum
Bizim konu komşu tüm mahalleliyi zor tutuyorum, bıraksam dalıcaklar gazzeye doğru
Ortadoğuyu geçtim Ozan bugün gıyaben 3. dünya savaşını başlatırsa şaşırmam ..:kahkah: Tribün güvenli
Yön bugün karışık. Testere gününe benziyor.
7940 üstü long 1-0 önde bana göre ama yüklenme yapmayı
düşünmüyorum.