Selo'nun bilançosu nu merak ediyorum, bakalım içinden ğeçeçeklermi
Printable View
Selo'nun bilançosu nu merak ediyorum, bakalım içinden ğeçeçeklermi
İnsan ayakkabı gibidir bozulunca arkadan vurur. Baya hoşuma gitti bu söz.
Şöför kamyonun kapısını araladı atlasam mı atlamasam mı diye bakıyor :drunk:
geçenlerde pankek i 69 dan alıp 100-110 arası satmıştım :he:
120 yi göremeden dönmüştü :)
tekrar haftalık aylık grafik dip yapmış :he:
amiga 500 AL sinyali üretmiş .mk :)
şu an 82.50 den işlem geçiyor :ok:
petkoş metkoş hikaye yan tahtalar bazen iyi kazandırıyor :)
Portföy bu yıl %400 olmaz ise aylık %50 enflasyon olan bir ülkede aç kalırız :he:
garanla tutuyor endeksi... hulk neyim bastılar.
katırcı bedri abide at bazarında heral :he: ses yok.
:drunk:
pırasa alırken asla günlük bakmamak lazım :)
Alırken haftalık ve 3 haftalık seçenekler, satarken 4 saatlik de robot hareketleri :)
havada asılı olanlara asla bulaşmıyorum özet olarak dip olmalı haftalıkta ucuzlamış olmalı :)
çorba içmek için uygladıoım formülüm bu..:he:
Borsadan bugün itibariyle umudum kalmadı. Ayşe Barım a tahliye veren hakime soruşturma başlatıldı bu da gösteriyor ki İmamoğluna kesin siyasi yasak çıkacak. Mealen benim dediğimi yapmayanı bitiririm diyor böyle bir durumda borsada risk almanın anlamı yok
Adı açıklanmayan dernek, birlik, kurum, kuruluş, sandık vb. kuruluşlara ocak ayında Hazine'den 1.6 milyar lira aktarıldı.
siz tasarruf etmeye devam edin... :)
Emlak Konut'un başlattığı konut kampanyasındaki en ucuz 1+1 konutun şartları:
Evin fiyatı: 5.650.000 TL
Faiz oranı: %0,99
Vade süresi: 60 ay
Aylık taksit: 125.338 TL
Grafik sevimsiz.. Bugün de kırdığı 160 desteğinin onayını aldı,oradan sattılar. Orası aynı zamanda fibo desteği idi şimdi direnç oldu..
500 günlük ortalaması olan 155 i kırmazsa düşünülebilir..
155 altı ve 160 üstü farklı boyut bana göre..Arası trade için ancak..
Aylık 125 bin ödeyebilen kesim ortasınıf olabilmesi mimkin değil
Bence nitelikli yatırımcıdır
Aylık 125 bin ödeyen 1 kişinin muhtemelen aylık geliri 300bin üstüdür
Öyle bir geliri olan kişinin zaten herşeyi tamdır.
Normal gelire sahip biri ancak düşük faiz avantajını kullanıp birikmişten öder. Yani maliyetin hatırı sayılır bir kısmını başkalarına ödetir.
Bize!
Lafta emekli korunur asgari ücretli düşünülür
Bu taksiti vatandaş nasıl öder diye 1 kişi sormuyor.
Erdoğan: TÜSİAD'ın haddi aşan ve buram buram provakasyon kokan açıklamalarına geçmeden önce şunu söyleyeyim: Demokrasilerde kimse eleştiriden azade değildir. Biz de iyi niyetli olması halinde eleştirilere kulağımızı tıkamadık, tıkamayız
Erdoğan: Kuklalarla işimiz olmaz. Bizim muhatabımız kuklacılardır
Erdoğan: TÜSİAD zihniyeti siyasetin zayıf ve devletin onların tasallutu olduğu dönemlerin sembolüdür
Ya arkadaslar amac dar ve orta gelirlinin ev sahibi olması değilki...
amac yandas zümresini yani 12. evi olanın 13. evi için hazineyi yani bizleri peşkeş çekmesinden ibaret...
asıl amac gercekten evi olmayana ev olsaydı ilk ev alacaklar için diye not düşerdi...
Independent Turkish
@TurkishIndy
Erdoğan: TÜSİAD’ın açıklaması haddini aştı
Bizim kuklalarla işimiz yok, bizim muhatabımız kuklacılar, TÜSİAD zihniyetinin ne demek olduğunu hatırlıyoruz
Eskiden patişahlar tebdil-i kıyafet ile halkın içine karışır, esnaf esnaf dolaşır, halkın durumu bilirdi
Şuan vatandaş garip gureba fakir fukara ama bilen yok.
Korkarım ki, ileride
hırsızlık yolsuzluk gasp cinayet adam yaralama kavgaların artışı gibi durumlarda artışın söz konusu olması
şuan ülkedeki en üst gelirli 1 milyon kişi isterse satılık tüm daireleri, hatta projeleri satın alır.Varlık üzerinden bir vergi olmadığı için belli bir eşiği geçmiş bu kitle kartopu gibi servetini katlaya katlaya gider.