Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Günaydın cemaat bol kazançlar
Hayır!
AKP çizgisinden kaymadı.
Onun kendi menfaat grubuna yakın çevresine yönelik tutumu hiç değişmedi.
O çıkarlar öncelikle korundu..
EYTmiş,emekli maaş tutarları, pahalılık %50 mevduat faizleri ,yıllıkokul ücretleri
hiç bir zaman onlar için öncelikli olmadı.. ÜLKE batsa sence umurlarında mı?
Bence değil..
Hangi lider?Alıntı:
Originally Posted by Zdx&Lunar Soul;7057465 [B
Yürüyemeyen
eline verilmiş kağıtları okuyan,karıştıran..
toplum önünde rahatça dolaşamayan bir liderden bahsediyoruz..??
Tabloya bak son 2 sayfa
Ulkede olmasan akepe nin en büyük hatası eyt olduğuna inanırsın
Onca ihanete rezalete ragmen
şort devam. borsacının çilesi bitmez :Sad:
Bugün trade günü değil.
Elimde olan MGROS;BIMAS L vadelileri verip çıkıyorum..
Niyetimde bugün kcholü verecektim ama vazgeçtim sindoma abi, tutucam
Direnci kırarsa yallah tazzik, kıramazsa şansa :drunk:
Dün 32 kuruştan 100 lot Peker R aldım .
Şimdi baktım 78 kuruş.
Cengiz gibi terbiyesiz olmadığım için.
Paranın ... koydum demeyeyim.
DİRENÇ ten satış..denenebilir
Bitik bilançolar olunca faiz indirimi hikayesini boyna fiyatlıyoruz badem sporla beraber şimdi bazı arkadaşlar çıkacak bana faiz indiriminin devamlılığı olacak o satın alınıyor diyecek tamamda kardeşim bu söylediğiniz normal yönetilen ekonomiler için geçerli , belirsizlikler almış başını gidiyor dün Ak parti sözcüsü çıkıyor RTE hafta sonu vereceği müjdeyi söylüyor ağızdan çıkanlarla sağda devam edenler aynı gözükmüyor ama bakıyorsun makinalarla , albitrajla ver çoşkuyu :)
Yok yevmiye sigara parası her zaman çıkıyor. Benim canımı sıkan ülkede yapılanlar. Biliyorsun Ocak ayında sıfırdım. Bedelli askerlik parası ödeyip sıfırladım parayı. Bugün çok şükür bir bedelli parası var. Yarısı fiziki onu en kötü düğün için geline takarım. 1/3 ile de borsada al sat yaparım.
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
·
20s
Tuhaf şeyler oluyor, izaha muhtaç, bilenlerin anlatması gereken.
Terör örgütü PKK tüm bileşenleriyle tasfiye olacaktı, oysa YPG, Suriye’de ‘Kuzey Irak’ benzeri ‘özerk’ statüye kavuşturulmak isteniyor sanki.
ABD, YPG’ye sözde DEAŞâ€™la mücadele kılıfı altında 130 milyon dolar yeni kaynak hazırlıyor.
ABD ve Fransa özel temsilcilerinin gözetiminde Suriye Cumhurbaşkanı Şara, YPG lideri Mazlum Abdi’yle bugün bir araya geliyor, gündem, YPG’nin yeni statüsü.
Şara/Abdi arasında daha önce imzalanmış mutabakat metni hiç uygulanmıyor, YPG mevcut idari ve askeri sınırlarını koruyor.
Şam yönetimi, petrol ve doğal gaz gelirlerini YPG’yle paylaşmaya devam ediyor.
PKK’nın bazı ağır silahları ve kimi kadroları YPG’ye transfer ediliyor.
Eğer, PKK, YPG kisvesiyle Suriye’de devletleşecekse, Türkiye için tehdit olmaya devam edecektir.
Ve İsrail, ABD ile birlikte 4 ülkenin (Türkiye, İran, Irak, Suriye) ortasına yerleşir.
Muhtemeldir, ilk aşamada İran, sonrası Türkiye’yi bölmeye, Ortadoğu’nun yeni haritasını çizmeye çalışırken, ihtiyaç duyacakları kara gücünü buradan temin edeceklerdir.
Türkiye, bu tehlikeli oyuna asla izin vermemelidir.
Gördüğüm kadarıyla devlet içinde bu projeye destek verenler ağırlıkta ve güçlüler.
Çok yazık.
https://x.com/samiltayyar27/status/1942907690046402953
bugunkü pist 100 müjde hikayesi var ama kendi içlerinden biride bunları anlatıyor.
Donup dolaşıp eyt ye gelinmiş. Eyt candır şahanedir muhteşemdir gereklidir. Şemsiye gelir dağılımı memlekette .içe dönmüştür. Yeni oligarklar yurtdışına para kaçırma yerine, küfrettikleri koç lar gibi devamlı memlekete yatırım yapsaydı gerekliliği olmazdı.
vaytı verdim riyıl taym ...
bağım kalmadı.
Borsa neyi fiyatliyor?
Sile belediye başkanının da gözaltına alınmasına mı,
Cumhurbaşkanının cumartesi vereceği müjdeyi mi,
( Neden beklenir ki ver gitsin bugünden mehteri yani müjdeyi)
Pkk'nin göstermelik silah bırakma seremonisine mi,
Hiç biri kafası karışık takılıyor öylesine mı?
terörsüz Türkiyeyi tabi ki
Hava cok sicak tkfen short giysem ne dersiniz :)
Bu Hafta: “Gösteri Amaçlı†Silah Bırakma
PKK’nın Irak’ın Süleymaniye bölgesindeki kamplarından 20–30 militana ait hafif silahların sembolik olarak imha edilmesi planlanıyor. Bu etkinlik 10–12 Temmuz tarihlerinde, sivil toplum ve KRG (Kürdistan Bölgesel Yönetimi) temsilcilerinin gözetiminde gerçekleşecek .
Reuters ve AA haberlerine göre, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye istihbarat ve kuvvetlerinin süreci 3–5 ay içinde tamamlaması gerektiğini, bu sembolik adımın kalıcı politik değişimlerin teminatı olmayacağını vurguladı
Euronews
+1
Anadolu Ajansı
+1
.
Yorum
**Tahrik mi, cömertlik mi?**
– Olumlu: PKK’nın resmen silahsızlanma yönünde atılan ilk adımı, uzun süredir devam eden müzakereleri görünür kılıyor. Bu, sahada "terörsüz Türkiye" vaadine yönelik somut bir jest olarak algılanabilir.
– Eleştirel: Sadece “birkaç silahın kırılmasıâ€, PKK'nın tüm silahlı yapısının çözülmesi için yeterli değil. Bu hareket, şeffaf mekanizma ve denetim talep eden taraflarca "sadece gösteri" olarak değerlendiriliyor.
Zamanlama ve güven faktörü:
Süreç perde arkasında istihbarat ve güvenlik güçlerinin koordineli denetimi ile şekilleniyor. Bu, güvenlik kaygıları nedeniyle sürecin daha kontrollü yürütüleceğini işaret ediyor. Ömer Çelik’in “3–5 ay içinde tamamlanmalı†uyarısı, Türkiye’nin gözünü erken sulanacak bir motivasyona dönük risklere çevirdiğini gösteriyor
+3
Anadolu Ajansı
+3
Euronews
+3
.
Siyasi baskılar:
DEM Parti ve diğer Kürt siyasi çevreler, olayın ardından TBMM düzeyinde anayasal ve yasal güvence taleplerini yineliyor. Bu da sürecin sadece sahadan değil, parlamentodan beslenmesi gerektiğini vurguluyor
VOA Türkçe
+1
Euronews
+1
.
Neticede…
Bu sembolik silah bırakma adımı, çözüm sürecinde gerçekleşen ilk somut jesttir ve olumlu olarak adlandırılabilir.
Ancak gerçek kalıcılığın sağlanması için:
a) Öcalan’ın cezaevi şartları yeniden düzenlenmeli,
b) TBMM’de Kürt kültürel ve politik haklarını güçlendirecek yasal düzenlemeler hayata geçirilmelidir.
Sadece sembolik silah imhası ile barış inşa edilmez; demokratik zeminin güçlendirilmesi, çokça güven ortamı yaratacaktır.
yapay zekanın yorumu