Evet mahkeme delegeleride aldı ama genel merkezin yetkisi olabilir.
Printable View
Kilicdar leşi ve yakindakiler hala atılmadı
Canan Kaftancioglu denen akp yancisi Bi leş hala partide
Len arkadaş
Chp bize dedi ki, aha bu ekmeleddin destek verin verdik. Aha bu kilicdar destek verin dedi, olmaz dedik, verin verin dedi verdik.
Onlar ne yaptılar. Seloya özgürlük agitlari yakıp gidip komisyonun bas köşesine oturdular.
Kusura bakmasınlar aqua. Bundan sonra zırnık yok. Ya kuruluş ilkelerine geri dönerler ya da kendilerine başka destekçi bulurlar.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post7080829
12545 ilk şort 11945 flat
Şimdi 11960
Mevzu şöyle adamlar baştan kitledi butlan davasıyla… butlan kabul edilirse kılıçdar dan sonraki herşey kanunsuz olur benim mantığımla.. yeni yönetim yani merkez tarafından aday gösterilen belediye başkanları bile yetkisiz imza diye hepsi görevden alınabilir. Benim mantığım bunu söyler. Aslında akp yargısı doğru veya yanlış öyle bir kapı açtı ki of ki of. Zamanı gelince bir mahkeme cumhurbaşkanı seçimi hileliydi dese ve iptal etse al buyur bir de oradan yak… sıvadılar bence…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post7079968
Bol şans sevgili kubilayhan23 :)
Zaten sadece CHP kongrelerinde usulsüzlük var canım diğerleri püri pak
Buna inanan sığırdır zaten
Ve bu sığırlar yüzünden ülke düze çıkamadı
Gürsel Tekin: Bağıranların hiç biri CHP'li değil.
Konuştu, tekrar arabaya doğru yöneldi.
Bekliyor.
Kısadan hisse hukukta hüsnüniyet ilkesi ana kalemlerdendir… bazen hata yapılabilir kanunsuz olabilir ama niyete bağlı olarak hakim iyi niyet gözetildiğini düşünürse tamam der yola devam edilir yani konu açılmamak üzere kapatılır. Ama bu iktidar onun da içine etti… delege seçmiş bitti gitti vay şöyle vay böyle diye yeniden olmaz. Şimdi delegeleri değiştirip kendi delegelerini getirecekler işte kılıçlar ı seçtiler diyecekler çünkü siyasi partiler kanunu saçmalığı sana bunolmağı sağlıyor. Hani zamanında çaldılar diye ist belediye seçimlerin yenilendi ya işte o milattı. Bitirdiler ülkeyi.
Ben sevdim bu işi
Zaman aşımı kavramı kalkmıştı zaten Ekrem beyin diploma olayı ile artı Ysk da kalkınca seyreyle çümbüşü.
Bunu kurgulaylar ne düşünüyor bilemem.
TÜRKİYE kaos to kaos düzeninde otorite kalmadı gibi.
Çorba oldu sistem.
Tayyipistan bakalım ne kadar gidecek.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 83 kişi okumaktadır. (26 üye ve 57 ziyaretçi)
mert45, akcay+, ALPER+, bb79, DEMİR, Denizdenizli61, Doctor20, Ebrar+, editor, jigger, katırcı_bedri+, kubilayhan23+, KısaVade, lsc+, lunatic, mrblgn, mustak11, pit+, realities, refaba, semih, sindoma53, snob77, TIFIL+, Tince, şahit
Bedirrri ..11385.70 gördü xu030 ..yvadesi 11939 gördü
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post7078053
Şimdi 11414 e 11959
Ne diyon ..longlama zamanı yaklaştı mı :oleyo::rules:
doğru söylüyorsunuz da belediye başkanlarıyla yapılan tüm işlemlerin, ihalelerin ve atamaların da geçersiz olmasını gerektirir, bunu da sistem kaldırmaz aynen diplomanın 3 yıllık çıkması gibi zincirleme tüm karar ve atamalar ve onların attığı imzalar hükümsüz hale gelir..
daha rezili yapılan tüm uluslararası anlaşma ve ihaleler geçersiz hale gelir kargalar bile ghötünle gülmez bize..
Minübüsün etrafındaki siyah tişörtlüler polismi özel koruma mı
ilk devre kesen sasoş oldu :)
ah ah 5.65 olduğu gün yukarda kalamazsa basıcaklar aşağı dediğim de dikkat dedik.
kuzu satmışmı sasalarını :drunk:
polis gürsele koridor açmaya çalışıyor binaya girmek için tv de gözüken
23 sene öncesine dönsek 23 sene sonrasına işınlanmış olacağız… pehhhh. İktidar muhalefet binasına polis sokuyor
koridor açıldı polis binaya girdi şimdi gürsel paşa girer
Muhbir
@ajans_muhbir
·
2d
Gürsel Tekin, polis ekipleri eşliğinde CHP İstanbul İl Başkanlığı’na girdi.
İtirafçı Aziz İhsan Aktaşâ€™ın akıl almaz araç satış oyunu
Organize suç örgütü kurmak, rüşvet ağı oluşturmak ve kamu ihalelerinde yolsuzluk yapmak suçlamalarıyla tutuklanan “Topal İhsan†lakaplı Aziz İhsan Aktaş, etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı oldu. Bu sayede CHP’li bazı belediye başkanlarının tutuklanmasını sağladı ve ev hapsine alındı. Ancak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Diyarbakır ziyareti öncesi, Aktaşâ€™ın araç tahsisiyle ilgili noterden yaptığı satış hamlesi şaşkınlık yarattı.
Bu adamı ömür boyu hapse tıkman lazım ama ne durumda hırsız hırsızı korur boşuna dememişler
Basın mensupları il başkanlığına alınıyor....
Demek ki birazdan girecek, görüntü alınsın yayınlansın diye yapılıyor bu hareket...
Nefes aldırmıyor açığa satış da yukarı aldım var halbuki ama bofa ekibi işi kitabına uyduruyor