Bugun Tavan oldu...
Tavanda 14 milyon lot var Ytd..
Bu sermaye artısı mı artık yeterince dinlendi ondan mı bekleyip görecegiz
Ytd.
Printable View
Yine kar payı dağıtmıyor. Bedellilerden sonra ky ile sayladığı sermaye sayesinde kendini kurtaran CEMAS 3 kere bedelli yapıp katılan yatırımcılarına 1 kuruş kar payı dağıtmıyor. Yuh olsun. Bedelli sermaye artışından sonra ciddi karlılık varken, kasası para doluyken 1 kuruş kar payı dağıtmamak nedir.. Allah aşına şu CEMAS' ın hisseleri bedavayken bir babayiğit satın alsın artık şu şirketi.. Toplasın %51 hisseyi.. Ayıptır, yazıktır, biraz vicdan. CEMAS' a mail atın CİMER' e şikayet edin.. Genel kurula gidebilecek birileri yok mu baskı yapsınlar. Kar payı istiyoruz artık. 6-7 yıl önce EGPRO genel kurulunda kar payı dağıtmadıkları için tepki gösterip temettü için baskı yapmıştık ve karar almışlardı.. Senelerdir mis gibi kar payı dağıtıyor EGPRO. Biz de tepki göstermeliyiz, genel kurulda temettü dağıtması için baskı yapmalıyız. Paramız pul oldu. Yüksek kar ediyor artık CEMAS.. Yeter artık !!
ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.Payların Geri Alınmasına İlişkin BildirimPay Geri Alım İşlemlerinin Başlatılması Hakkında
5.40,kapanış taban 4.86:bravo:,ulen kel benide tufaya getrdinya helal olsun sana,5.08 iyi dedik 4.86 gördük,zaten dilinin ucundaki baklayı çıkardı,neymiş hisse alımı yapacakmış:notr:,ulen lavuk ondanmı aşağıya çektin herkes mallansın diye,valla ben bu keli borsaya kote olduğundan beri takip ederim hala çözmüş değilim,yani adamı susuz bırakır seni susuzluktan gebersin der,üstelik arkandanda bir tekme patlatır,yine ocağına düştük nasıl yırtacağız bakalım,devamlı yırttık,bekliyoruz tekrar yırtmak için.
hisse geri alımı yapacak tahta tavan tavan gitmesi lazım şu hale bakın. dedim ya bi cacık olmaz bu hıyardan.. bedellisine katılanın hakkını vermekten bile aciz, arsız, namussuz. yakamızı bit yedi paramızı it yedi..
IST 100 Endeksinde 2024 yılı ikinci üç aylık dönemi için yapılacak değişiklikler açıklandı
22/03/2024 06:20:30
Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından BIST 100 Endeksinde 2024 yılı ikinci üç aylık dönemi (01/04/2024-30/06/2024) için yapılacak değişiklikler açıklandı.
Buna göre, 1 Nisan'dan itibaren BIST 100 endeksine Agrotech, Akfen GYO, Anadolu Sigorta, Bosch Fren, Batı Çimento, Reeder, Say Yenilenebilir Enerji, TAB Gıda, Türkiye Sigorta ve Vestel Beyaz alınacak. Endeksten çıkarılacak paylar Anadolu Grubu Holding, ASCE GYO, Bursa Çimento, İSDEMİR, İzmir Demir Çelik, Karsan, Kimpur, Kordsa, Penta Teknoloji ve Tatlıpınar Enerji olarak belirlendi.
ARD Bilişim, Çemaş ve 1000 Yatırımlar Holding ise BIST 100 endeksi için yedek paylar olarak açıklandı.
Bir baba yiğit fabrikayı satın almalı. EGPRO gibi veya bir otomotiv şirketi CEMAS ı kökten satın almalı. Hisseler ucuzken el değiştirmeli artık bu şirket.
Kel hisseyi geri alacaktı ne oldu,dibi boyladı,bir ara 4.64 oldu:evil:,neyse oralardan yine damladık 5 üstü postaladıklarımızlan,öyle döte böyle...
4.20 bile göstertti kel,guya geri alım yapacaktı:bravo:...yaptı geri alımı geriden yaptı,ülkede hertürlü soygun düzeni var,başta uzun adamdan başlıyor,imam ossurursa cemaat z..çarmış.
büyük patron hülooğğğğ. gençliğimizi yedin patron. trajedilerin alasını yaşattın.. etikten bahsediyorsun. 15 yıldan beri tasarrufu bırak enflasyonu bile telafi edemedik. izleyin bakalım. siz ne düşünüyorsunuz.
https://vimeo.com/54960071
CEMAS gibi hisseleri SPK neden incelemeye almaz. Oy verdiğimiz/verdiğiniz hükümet neden hakkımızı korumaz..
Borsamız için yatırımcı kaybettirir böyle hisseler. Yatırımcıyı bir daha borsaya girmemeye yemin ettirir..
Enflasyonun çeyreğini bile telafi edemedi. 3 defa bedellisine girdim, şirkete destek verdim.. Ben bile 12 senedir zarardayım.
Şirket finansallarını düzeltti, yatırımlarını tamamladı dedim, sabırla bekledim.. Keşke hiç almasaydım.
Almayın aldırmayın böyle hisseleri. Endeks 9000 bin üzerine atmış.. Bir haftada %50' den fazla düşüş akıl alır gibi değil.. Her türlü ayak oyunu var..
Ben yandım siz yanmayın. Çoluğunuzun çocuğunuzun, evliliğinizin, nişanınızın, hayallerinizin rızkını çakallara, vicdansızlara yem etmeyin. Uykularınız kaçar, psikolojiniz bozulur. Ben ettim, siz etmeyin.. Ders olsun..
5.40 yaptır,peşinden 3.40 :bravo:,ulen kel benide z.iktin en sonunda,bu milletin senden çektiği ne,geri alım yapacam dedin,hisseyi köpek gibi cayır cayır sattın,nasıl geri alma bu lavvuk,huyu biliniyor,ama bu sefer huysuz virjinden çok kötü oldu huyu,artık 7 üstüne çıkardığını es geçtim,yani onuda hesaplarsak tam 1 kat hisseyi düşürmüş oluyor,böyle şirketler hökömet tarafından kollanıyor,yatırımcıyada kol gibi giriyor:seyt:
Düşmeye devam dönmeye paydos,alımları zaten durdurdum,son durak belli değil,2-olur yada 1,şu an 3 bile buna lüxs,kararı verecek olan keltoş,o ne derse o olur.
Bütün CEMAS hisselerinizi bana virmanlayın %51 oluncaya kadar. Yönetimi ele geçireyim de öttüreyim şunları. Sonra size payları yavaş yavaş iade ederim. Her sene de temettü.. Nasıl fikir. Başka yolu yok bence..
Keltoş fırsat bu diye okutuyor,3.25 gösterdi en son:bravo:
Hadi be camış keltoş çektir bir tavan,senin yerin burası değil 5 üstü,ne bu be 3.20 süründürüyorsun devamlı.
Ayni tas ayni hamam,en fazla 3.40 yapıp geri dönüyor:notr:
06.05.2024 tarihinde 3,21 TL – 3,30 TL fiyat aralığında (ortalama 3,267 TL) 8,510.000 adet pay geri alınmış
*NIBAS-Niğbaş Niğde Beton 2023 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 35.648.230 TL (Önceki -15.974.204 TL )
"Ne kimsenin bir kuruşu bize geçecek,
ne bizim bir kuruşumuz kimsede kalacak."
TURGUT IŞIK
KURUCU BAŞKAN
:Sad:
https://cemas.com.tr/data/dosyalar/etik-kurallar.pdf
https://cemas.com.tr/
bugün 3400 altından aldım, hayırlısı bakalım
beni blen bilir, hisselere ayağım uğurlu gelir.
Bu gece 12 aylık Blançoda gelebilir son gün sanırım..
Bugun genel kurulu vardı acaba toplanabildiler mi :)
ytd
Özet Bilgi
2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi
Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi
01.01.2022
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi
31.12.2022
Karar Tarihi
16.04.2024
Genel Kurul Tarihi
15.05.2024
Genel Kurul Saati
09:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
14.05.2024
Ülke
Türkiye
İlçe
KIRŞEHİR MERKEZ
Adres
Ankara Asfaltı.12.Km. 40100 Kırşehir
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve esas sözleşmenin 12. maddesi uyarınca toplantı başkanının seçilmesi ve divanın oluşturulması.
2 - Yönetim Kurulu 2022 yılı faaliyet raporunun, denetçi raporunun ve finansal tabloların görüşülmesi ve onaya sunulması.
3 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2022 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi.
4 - Yönetim Kurulu üyelerine ödenecek ücretlerin belirlenmesi.
5 - Yönetim Kurulunun 2022 yılına ilişkin kâr dağıtım teklifinin görüşülmesi ve onaya sunulması.
6 - Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü dikkate alınarak Yönetim Kurulumuzun 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak Şirketimizin 2023 yılındaki bağımsız denetime tabi finansal raporlarının denetlenmesi ile anılan kanunlar ve ilgili düzenlemeleri kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere bağımsız denetçi olarak Birleşik Ekol Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin teklifinin onaya sunulması.
7 - 2022 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlara ilişkin Genel Kurula bilgi verilmesi, 2023 yılında yapılacak bağış ve yardım sınırının belirlenmesi.
8 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin eki Kurumsal Yönetim İlkelerinden 1.3.6 numaralı ilkede belirtilen kişilerin aynı maddede belirtilen 2022 yılındaki işlemleri hakkında bilgi verilmesi
9 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 12 (4) maddesi kapsamında Şirketin 2022 yılı içindeki üçüncü kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda bilgi verilmesi.
10 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddelerinde sayılan işlemler için izin verilmesi.
11 - Dilekler ve kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı?
Hayır
Yapılmama Nedeni
Şirketimizin 2022 yılı Olağan Genel Kurulu 15 Mayıs 2024 tarihinde toplanmış, azlık pay sahiplerinin talebi üzerine toplantı Divan Başkanı kararıyla 1 ay sonraya ertelenmiştir.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1
2022 Çemaş A.Ş. Olağan GK 2.Toplantı Toplantı Tutanağı .pdf - Tutanak
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2022 yılı Olağan Genel Kurul 2. toplantısı 15 Mayıs 2024 tarihinde yapılmış, azlık pay sahiplerinin talebi üzerine toplantı Divan Başkanı kararıyla 1 ay sonraya ertelenmiştir.
Saygılarımızla,