Yazıklar olsun bu hissenin spek olduğuna son ana kadar inanmak istememiştim, spek olsaydı girmezdim zaten. Yok resmi gazeteymiş, yok imzaymış bilmem ne. Dün bir arkadaş paylaşmıştı grafik aynı onun gibi 31 e getirip dibe yolladılar, haklıymış. Bu hissede nasıl izin verdiler toplam emir sayısı 2000 i geçmedi. Başka bir arkadaş da internet emirleri yasaklansın demişti o da haklıymış, saçmalık bu, çıkarsalardı o zaman borsadan haberler çıkmadan once madem ya da halka açsalardı hayret bir şey. Ben çok ufak bir zarar ettim ancak sinir bozucuydu günlerce yok tabana emir yığmalar, terbiyesizlik. Ne biçim borsa bu, her taraf spek kaynıyor, hiç bir hissenin de bilançoya göre filan arttığını düşünmüyorum, borsa yukarı ivme yaparsa kazanırsın o kadar ya da spek mpek işine gircen. Teknik filan diyen arkdaşlar ben çoğu hissenin teknikle filan alakası olmadığını düşünüyorum, onu kırdı bunu kırdı, neye göre isteyen at koşturuyor, bilançolar filan da hikaye arada bir açıklanıyor işte ne olduğu belli değil. derinlik bilgin varsa alış satış kademe görebiliyorsan kazanırsın ya da çok uzun vadeli onda da doğru tercih yaparsan.
Sadece bir aydır borsadayım midemin bulanmasına yetti. Biz de burada yok beklenti var filan yazdık ekmeğine yağ sürdük adamların. Ama sundan da eminim bu sitede de baska yerlerde de spekler var, çekemeyenler var, başkasının kaybına sevinenler var.
Bu hisse günlerce konuşulmadı mı açıkça yapılandırılacak denmedi mi ve bunlar kısa zamanda olmayacak mıydı 100 günlük plan filan ee nasıl oldu bu yani.
O kadar haber çıktı şimdi mahvettiler herkesi tek bir haber yok sitelerde, çıkarken garantiyi solladı filan yazmayı biliyorlar ama. Kalkınmanın k'si geçmiyor artık. Tekrar yazıklar olsun. Kim işini doğru yapmadıysa hepsine yazıklar olsun.
İş bankası hisseleri de aynı işte koskoca iş bankası kurucu hisselerine, zaten sayılı olmasına ragmen spek dadanıyor ancak kimse engelleyemiyor.
Bilmiyorum belki de çıkar buradan kimseyi etkilemek istemem ancak ben yokum artık. Yazayım bari YTD.