Yazık çok yazık ki bu yazdiklarim beni bağlar kimseyi etki altında bırakmak istemiyorum bol kazanclar olsun :) hepimiz için zararda oturuyorum
Printable View
Yazık çok yazık ki bu yazdiklarim beni bağlar kimseyi etki altında bırakmak istemiyorum bol kazanclar olsun :) hepimiz için zararda oturuyorum
1.17 den sattığım malları geri alım için acele etmiyorum. beklemeye devam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc7919f349.png
Geçen hafta Milet uçacak kaçacak derken biz ne yazdık !
Arkadaşlar Martı sayfasında ilk defa yazacağım. Öncelikle beklenti nedir diye sormak istedim?
Teknik olarak ise 0,6 lardan gelen kağıt 1,27 den geri dönmüş. Düzeltme mi yapıyor. Yapıyor ise nereden dönüş bekleniyor?
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,97 dönüş hedef ise 1.50. Ancak 0,97'yi kırarsa ki şuan için böyle bir durum yok 0,50'yi görürüz
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.50 olurmuyuz şimdi tavan olurmuyuz şimdi kağıdı kim tutuyor şimdi kim kaldı hissede şimdi bugün taban olurmuyuz eeeee ne kaldı bu hisseyi kime pazarladilar yine olan küçük yatırımcıya neden inanmış almış adam hergün tavan yatiracam bugün söyle olacak böyle olacak burdan geçer dönecek bakın bugün tavan böyle söyle kitlesine hisseyi bir şekilde bize ky yuklediler birde üstü üstüne bedelli katılacaktır ohhhh yandı yine ocaklar battı söndü
Bence bu senet 0.97-0.98 altına inmez.24.08.2017 de senet 0.93 'ü gördü ama bu iş saatler içinde oldu bitti kısa süre içinde tekrar 1 üzerine gelmişti.ozaman yaklaşık%12 civarında düşmüştü.Şimdi ise 1'27'dspek ve açıkçılaren 0.97'ye geldi. yaklaşık %25 civarı.Dahada uğraşırlarsa bu sefer kücük yatırımcıya kaptıracaklarının farkında olmalılar! Biz küçük yatırımcılar da en az o spek ve açılçılar kadar bilinçli ve cesur olmak zorundayız.Moral bozmak yok! sakin olmak zorundayız.Oyuna gelmeyeceğiz.