İran burnumuzun dibi. İhracat ne oldu? Biz ona bakalım.
ytd.
Saygılar,
Printable View
En kotununun geride kaldigini dusunuyorum.Bence 2019 ve sonrasina odaklanma zamani. Daha oncede belirttigim gerekcelerden dolayi bu fiyatlar belkide yilin son firsati olabilir.,hissede pozisyon almanin dusunulmesi gereken yerdeyiz.Trade eden arkadaslarada tavsiyem asagi yonlu fiyat beklentilerini iyilestirmeleri yonunde.Aksi takdirde mal kaptirma ihtimallerini yuksek goruyorum.Urunlere gelen zamlar,hes lerdeki doluluk orani,doviz kurundaki iyilesme.Bunlarin hepsi guclu sinyaller.Borsa bu, her turlu surpriz yasanabilir fakat bu veriler isiginda pozisyon almamak,beklentileri yukari yonlu revize etmemek bence hata olur.Kalin saglicakla.Y.T.D
Sayın özdemir nomal,mantıklı,öngörülü bir yatırımcının tam yatırım yapması gereken bir senet bencede. bu söyledikleriniz normalpiyasa koşullarında çok güzel olaylar.ancak olmuyor bu yönetimle olmuyor.hep kendilerine yontuyorlar.bir şekilde karları dahi kendi çıkarlarına yazıyorlar.Yatırımcısına güven vermiyorlar.Her yaptıklarının ve söylediklerinin altından bir çapanoğlu çıkıyor.sözlerini tutmuyorlar. Bu yönetim olayı bütün güzellikleri yok ediyor.onun içindir ki kimse orta ve uzun vadeli buralarda durmak istemiyor.Bu gerçeği asla göz ardı etmemek gerekir.
Sayin Badi soylediklerinize katiliyorum.Bunlari goz onunde bulundurmakla birlikte,ben hissenin tasidigi potansiyele odaklanmak gerektigini dusunuyorum.Yonetim bu, menfaatleri gecmiste onu gerektirmistir.Olup biten herseyi gormezden gelmislerdir.Yatirimcilarini umursamamislardir.Fakat bunun hep boyle devam edecegini varsaymak hata olur.Sartlar degisir,menfaatleri gerektirir bu defa farkli yaklasim sergileyebilirler.Tum bu sebeplerden asl olan hissenin tasidigi potansiyeldir.Gelecege yonelik olumlu sinyallere odaklanmaktir.Ben bu sekilde dusunuyorum.Ayrica ulkemiz borsasindaki yer alan sirketlerden yatirimcisini gozeten,seffaf,hatasiz yonetilen kac tane sirket sayabilirizki ?buda maalesef ulkemizin aci gercegi.
Benim temsil ettiğim lotlar ana pozisyonum güneş yüzü bile görmedi.Aksini ıspat edebilenin kölesi olucam ömür boyu.Bende gerisini anlamam.Çok kişinin işine taş koyduğumuz içindir yediğimiz laflar bu da böyle biline...Bundan sonrası her koyun kendi bacağından asılır.
Burada yalan konuşanları da tahtada sevgi ve şefkat ile kucaklamakta benim hakkımdır bundan sonra.
Oooo....Kaybolanlar geri dönmüş.Kaldığı yerden devam.Nasıl kağıt çıkacak mı?alalım mı?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.