size grafik atıyorum şimdi..
Printable View
size grafik atıyorum şimdi..
Karadumana kafam uyuşmaz ama suç sa git beni sikayet et
Evet SPK benim hakkımı hukumu firsatcilara gasp ettirdi burada ahlaksızca bir durum var .bennim hakkım çalındı Allah onalara yedirmesin
Şirket normal fırsatçılık yaptı açık ve net
Spk da benim çoluk çocuğumun hakkini benim alın terimi bir yorumla firsatcilara gasp ettirdi.haksizlik hukusuzluk yaptı
Ne yani hem beni gaspedecekler hemde susacakmiyiz yani
Ben bunlari SPK nin kendine yazıyorum cumhurbaşkanına yazıyorum
Çünkü mağdur olaan benim
Gitsinler beni mahkemmeye versiinler
Ben kendi adıma konusuyom beni devlet kurumu mağdur etti benim hakkımı haksiz hukuksuz olarak gülünecek bir yasa bile denmeyecek aklın mantigin etmediği bir firsatcilikla ,haksızcs bir cakalluga firsatciliga karşı mağdur oldum
Ne yani s 400 kirizi vardı BIST 84 bindi izocam 10 yılın dibindeydi buradan son 30 gün alinirmi.
Bütün şirketler bunu yapsa ne olur
Sana açık acik solimm
Bunu Doğan holding yapsa onay almaz
Bunu koç holding yapsa onay almaz
Bunu ihlas yapsa bunu Demirören yapsa onay alır
Zaten başımıza ne geldiyse korkaklık tan geldi
17 yıldır hükümeti destekledik ailecek ama aklımız başımıza geldi hep kendilerine
Burada haksız hukuksuz ve açıkça gariban insanları soyan bir sistem oldu
Bunu yapan lar deilde bunu haykiranlar suçlu öylemi
Yani çalan suçlu deil hırsız suçlu deil gasp edilen suclu
Boşverin arkadaş
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tebliğ der ki..haber gelmeden önceki 30 günlük ortalamada baskı, aşırı satım vs.gibi tespitler olursa otamatik olarak 5 kriterin en yükseği olarak fiyat değişir der..
hani..
nerde uygulama..
adamlar 10 yılın en dip fiyatının ardından çıkıyorum dedi..
usul bu mu..
https://i.hizliresim.com/dLDG1n.png
Sn. Karaduman nacizane kanaitim şu sirket veya spk kesinlikle usulsüzlük yapmamıslar. Kılıfina herseyi uydurmuslar ama ortada kılıf yok diyemeyiz. Usulsüzlük veya suç var demek kılıf yok demektir. Her yönüyle usulune uygun mağdur edilen , yatırım yaptığına pişman edilen, kurumlara ve idareye kızgın, güveni tamir edilmesi güç olan bir ky var. En azından ben böyleyim. Ama Filmin sonunu bekleyeceğim. Ytd
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha ne yapacaklar yahu..evini basıp malını mı gasp edecekler..bunun daha kolayı var işte..
ben yazacağım herşeyi, aklımın erdiğince yazdım..ekleyecek söyleyecek sözüm kalmamıştır..
yazsam da tekrarı olur..
Allah oyun kuranların en hayırlsıdır, içinde artniyet olanın 1000 misli başına gelsin..
Vallaahi yahu bak SPK bunu gormuyormu yani bize spk kumarmi oynattiriyor
Daha önce yazdım basvurdugu tarihten 2 ay önce basvursa 25 TL çıkıyor son 1 aylık 10 ay önce basvursa 31 TL çıkıyor son 30 günlük
Kardeşim tamam mal alır mal satar onu yapar bunu yapar son 30 gunluk neyse onay ver
Burada bu şirket borsadan çıkacak öyle kafasiina göre basvirdugu yerde sen kalk onay ver
Adam bakıyor kistiriyor en ucuz yerden. Hoppp başvur
Tamam kanun bu bir şey demiyoz
Ama kanun ne diyor normal olanlar için demiş SPK başkani
Bu normal deilki
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu grafiği gönderecem cimere bu sefer..
usulsüzlük var mı yok mu iyice baksınlar..
ilgili tebliği de iliştirecem..grafiğin tam üzerine iliştirecem..yapabilirsem
haber zamanı baskı varsa diye devam eden tebliğdeki maddeyi..iyice baksınlar bakalım,
ne diyecekler..
https://i.hizliresim.com/dLDG1n.png