İyi gazlıyorlar. Piyasa iyice sığlaştı sanırım. Turgg ye kadar düştüler. Yakında tv de Kartal’ın yeni yüzü diye CNN de belgesel görürsek şaşırmayacağım -:)
Sağlıklı ve güzel günler dilerim. Hayırlı kazançlar ...
Printable View
İyi gazlıyorlar. Piyasa iyice sığlaştı sanırım. Turgg ye kadar düştüler. Yakında tv de Kartal’ın yeni yüzü diye CNN de belgesel görürsek şaşırmayacağım -:)
Sağlıklı ve güzel günler dilerim. Hayırlı kazançlar ...
Sacro.. Adamın 42bin takipcisi var 30 lot aldese yetecek mermisi bitmez gibi... Bu tahtanın ihtiyacı vardı bu reklama dikkat cekti inşallah iyi olur
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reklam açısından haklısın. Grubunda çok iddialı konuşuyor. 2 ay içinde imar çözülürse afaki rakamlar görülecek (130) diyor. Trade hissesi değil alın bekleyin falan demiş. İnşallah güzel günler görürüz bunca sıkıntılı yıldan sonra...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu tahtada almak sorun değil ki
önemli olan satmak.
Malum şahsın youtube videosunu izledim. Kağıt 53 zirvesinden hacimsiz ve hızlı bir şekilde 26 lara kadar düşürüldü. Tepki vermesi gerekiyordu. Bu durumu ve kağıdın hacimsizliğini kullanarak kâğıtta 2 tavana yakın yükseliş sağladılar. Fakat 37 -38 arası satış yemeye başladı ve kağıttan çıkamadı diye düşünüyorum. Grup olarak hareket edenlerde önce grup lideri alım yapar sonra kağıdın reklamı yapılır. Satış kısmında da durum aynıdır. Kağıdı uzun süre taşıyacak strateji ve planları yoktur. Çoğunlukla 2-3 günlük ya da 2-3 haftalık pozisyon alırlar. Turgg de istediklerini yapamadıklarını düşünüyorum. Turgg deki yatırımcıların birçoğu 6-7 senedir bu kağıtta ve ky den daha ziyade orta ölçekli yatırımcı pozisyonundadır. Bu yazdıklarım, hissenin kontrolünü elinde tutanların bu kişi vasıtasıyla alıma başlaması durumunda geçerliliğini yitirecektir. Sürecin ilerlemesine 2-3 ay varken ve gündemin sıkıntılı olduğu bir ortamda buna pek ihtimal vermiyorum.
A1 in abidik gubidik para basan hareketlerine de sahit olmuyoruz. Bu iste bir gariplik yok mu? Benim izleyip gördüğüm : herkes kenara çekilmiş yabancının 40-50 arasindan aldığı malları zararina 27-37 aralığına bırakması ve bu lotlarin da twitter müdavimleri tarafindan alınması. Eger yeni ekibin gücü varsa göreceğiz. Zaten eskiden beri olup da satan azdir diye tahmin ediyorum. 50 lirada iken bile hacim olmuyordu. Şimdi hergun 150bin lot islem dönüyor en az...
A1 satmaya devam ediyor adamların işi bu yukarıya çıkınca satmak hissenin sülüğü gibi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.