Bakan Koca : Filyasyon bu başarıda önemli bir rol oynamaktadır , hastanın temas ettiği kişilere yoğunlaştık ve bunda başarı sağladık . Diğer ülkelerin yaygın tarama uygulaması başarısız oldu
Printable View
Bakan Koca : Filyasyon bu başarıda önemli bir rol oynamaktadır , hastanın temas ettiği kişilere yoğunlaştık ve bunda başarı sağladık . Diğer ülkelerin yaygın tarama uygulaması başarısız oldu
$ = 6.99 TL ...
Ben şu an bu fiyattan şirketlerin döviz ödemesi olduğu için mecburiyet dışında 1 $ alındığı kanaatinde değilim ...
Bankacılar la ve ciddi sermaye sahipleriyle de konuştuğum da bu fiyatın üstünü görmek istediklerini o zaman yönün 7.20 - 7.35 bandı olduğunu ve ancak o zaman doların geri gelse bile 7 TL nin artık direnç olacağına inandıklarını söylüyorlar ...
Ben de aynı kanaatteyim ...
Soru şu bence bunu mb da biliyor .. 7 TL üzeri alıcılar hazırda bekliyor ..
Serbest bırak alan alsın senin rezervine de ihtiyaç olmayacak ....
2018 Brunson krizinden beri 6.30 maliyetle bekleyen insanlar var ..
Hane halkı ve şirketlerin DTH larının en az % 20 si bozulur diye düşünüyorum ...
Necmettin hocanın deyimiyle ŞAKKKK 40 milyar $ para arzı olmuş olur o kadar talep olmazsa da yine 7 TL nin oralarda dengelenir ..
Sen de rezervini kaybetmemiş olursun ...
Ben bunun dışında ülkemizde ki DTH ların asla bozulmayacağı kanaatindeyim ...
İstersen negatif faiz ver orada ciddi bir katılaşma var ....
Düşüncelerime katılan katılmayan tüm dostların yorumlarını bekliyorum ...
Herkese Saygılar ..
Bakan Koca : Biz hidroksiklorokin ilacını kullanmama başladığımızda ABD’de bu ilaçin yararlı olduğuna onay verilmemişti , ayrıca Çin’de sadece yoğun bakımdaki hastalara uygulanırken biz belirti gösteren herkese uygulandık ve büyük fayda gördük . Bu yaklaşımımızla hastalığın zatureye dönüşmesini büyük oranda engelledik
Bakan Koca : Rakamlara rağmen tedbirleri elden bırakmamalıyız , günlük tabloda hala yeni vakalar çıkıyor bu yüzden mücadele devam edecek , mücadeleyi bırakmamalıyız
Gelecek hafta alışveriş merkezlerini açarak virüse büyük bir darbe indireceğiz.