ABD'de durum. İşlem görenlerden sadece TCELL BIST'de bir kaç puan iskontolu, ARCLK başa baş gibi.
https://i.hizliresim.com/os332ux.jpg
Printable View
ABD'de durum. İşlem görenlerden sadece TCELL BIST'de bir kaç puan iskontolu, ARCLK başa baş gibi.
https://i.hizliresim.com/os332ux.jpg
Bende önceki günden kalanlar vardı gün içi en çok o düştü diye ona alım girdim, o arada devre kesicide para bağlandı, sonradan sattım. Güzel tepki yaptı aslında. Zaten en dipde olan hisselerden.
Yarın da borsada hareketli bir gün olacak bence, ne yöne olur şu an bilmiyorum.
Böyle karambollerde artık en çok düşeni eleyeceğim, orada yığılma oluyor çok geç hareket ediyor.
ASELS, TCELL ve TKFEN geç tepki verdi bence.
Tahvil faizlerinde bir şey yok, döviz sakin ne oldu diye BBHT'de konuşuyorlardı o an bence alım zamanıydı. Dün videosu çekilmiş haber için sert hareket oldu.
Öe yandan Abdurrahman Yıldırım, ilk defa satışı haklı buldum, ikinci kez S-400 almak taraf değiştirme anlamına geliyor olarak algılandı dedi.
Kimse tutamayacagi sözler vermesin bence. Hisse senedi vioptan sonra insana İstanbul'dan Hakkari'nin bir köyüne taşınmış hissi verir. Senet çıkar kazanırsın düşer ya satar kurtulur ya da uzun vadeci olursun. Ama viop çift yönlüdür. Makas vardır ve lehine oynuyorsa bunun verdigi haz çok büyüktür kaldırımda 200 liralık banknot bulma gibidir eve giderken.
Yani viop heyecandir viop yapan biri artık bırakıp hisse yapacağım derse bu işi gücü bırakıp Ayvalık'da yaşamak hayalî gibidir. Ama istemek başka bir şeydir yapabilmek bambaşka birşey...
tcell- ttkom bunlar doğru kağıt değil.. corona- dolar rallisi- tedarik zorlukları derken bissürü şirket, pazar payı kuvvetli olanlar satış etiketlerini üçe beşe katladılar son bir yıl içinde, gücü yetenin hiç bi acıması olmadı zam yapmakta.. lakin telekom sektörü üçte iki oyuncu hükümetin elinde artık, zam yapma izni verilmedi bunlara, telekomcular reel olarak dişe dokunur para yapamadı son karambolde, seçime kadar da telefon yada internete zam gelemez- gelmeden idare edebiliyo bunlar çünkü
Son dediğin hariç hepsine katılıyorum.
Ben risk sevmiyorum. 35 liradan bana hiç bir güç Ereğli satamaz. 300 liraya kendi kağıdım olan tupras geri almam benden çıktı o ederine geldi gider düşer ne olursa bensiz artık.
Turksel çok çok ucuz ve devlet buna da 3 5 kemik atacaktır kısada bence. Zaten askerden yeni gelmiş gibi bu kağıtlar dokunsan %30 yapuyor.
Biz borsa ucuz derken bizimle tartışan arkadaşları sahalarda görmek isteriz.
Ucuz muymuş değil miymiş?
Temel analiz diye bir şey var miymiş, yok muymuş?
( sindoma abeyim hırsını aldı eccuk de ben alayım)
Bana göre bankaların teknolojileri telkomculardan çok daha ileride.