yarın düşüşe devam desenize ((: haber geldikçe veriyorlar tahtaya...
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
yarın düşüşe devam desenize ((: haber geldikçe veriyorlar tahtaya...
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşüşü atlattık
haber 28 şubat tarihli
Ne olacağı belli değil 35 de olur 28 de...çapsız kağıt
Yorumunuzu görünce kötü bir haber var zannettim, Hindistan operasyonlarini anlatmislar ne güzel. 2017 senesi oldukca güzel gecti. Seneyi 85-90 milyon civari konsolide bilanco ile kapatacagiz. Vergi dairesi karinin konsolide bilancoda benzer sekilde gelecegini düsünen ezberciler yanilacaklar. Zira Almanya`dan gelen büyük zarar oldukca azaldi, Macaristan`in karliligi artarken Hindistan`in katlandi. Türkiye operasyonlarinin yaninda yurt disindan da katki gelmeye basladi. Hindistan`daki artis 2018 senesinde de devam ederse artan Euro/TL kuru ile birlikte rahatlikla 120 milyon civari kara ulasabilecegimizi düsünüyorum. Kücük yatirimci olarak 3-5 günlük hareketleri birakip orta/uzun vadeli düsünmeyi ögrenmemiz lazim. Yoksa 1000 lot ile 3% düsebilen tahtada kafayi yiyip mali kaptiririz.
Benim stratejim temettüyü alip hisselerin üstüne yatip 3. ceyrek bilancosu öncesi su anda bana satanlara iade etmek. Tüm yatirimcilara bol kazanclar...
bu kadar güzel işler yapar iken dünyada gittikçe kuvvetli şekilde büyüyen HİNDİSTAN'da en değerli gözle bakılan hava ve kargo şirketi ÇELEBİ ve kuvvetli büyümesi muhtemel iken , TÜRKİYE'DE 2018'DE REKOR turizm geliri beklenir iken , 2013 'TE DEĞERİ 1 MİLYAR ÜZERİ İKEN USD KURU İLE ARADAN yıllar geçmesine rağmen tam tersi piyasa değeri 780 milyona düşmüş ,,,,
ALIN UNUTUN PARANIZI 2'YE 3'E KATLAMAK İSTİYORSANIZ ,NAKİT TEMETTÜ DE CABASI, elbet bir yerde çıkış başlayacak..
ALMANYA İşleri de artık zarar etmiyor kafa kafaya gidiyor , önemli bir yükten kurtulmuş oldu ALMANYA'da
Çok uçmuş unuz parayı 2 3 katlamak..kaç senedir takibimde olan kağıt iyide kar
ettim özellikle geçen yıl.
Hiçte katlamali gitmedi...
Ben hec katlandığını görmedim.10- 39 arası gider gelir.turizm krizinde alış yeri 20 altıdır.ulkesel krizde de 10 lar alım yeridir.bide kar olursa hepsini dağıtır.cok ucmayin hava yolu şirket i dediksek yer hizmetleri yani kanadı yok.oyle yükseklerde kalamaz.
51.000 tl hedef fiyat veren yapı Kredi Yatırım herhalde kara kaşına gözüne vermiyor 2018 yılı karı 100 milyon üzeri olunca bu şirketin piyasa değeri hala bu seviyeleR de olması mantıklı mı? geçen sene başı THY 5.000 tl iken 11.000 hedef fiyat verenler amma uçuyorlar imkansız diyorlardı şu an 19.000 pegasus 11.000 iken 18.000 hedef fiyat veriyorlardı şu an 36.000 ,,EĞER ÇELEBİ HİNDİSTAN DA BU HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDER VE FONLAR TEKRAR ALIMA GEÇERSE ,50 yada 60 ları görmesi muhtemel YETERKİ KAR DAHA DA ÇOK ARTSIN...2 AY SONRA YAZ MEVSİMİNİ (TURİZM ) KONUŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ ...çelebi yaz kağıdı değil mi ?