Printable View
bi harfe 3 gün bahama tatili olur mu yahu:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bi harfe 3 gün bahama tatili olur mu yahu:) Bence seni iyi halden bırakmışlar, o harf kaymasının en az 1 ayı var sağlam. Yani ben kaydırsam bana öyle yaparlardı:p
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bi harfe 3 gün bahama tatili olur mu yahu:) illaki sorduracan ...ne yazdın.....:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by t.axaray illaki sorduracan ...ne yazdın.....:kahkah: z/t dediğine göre; göze sokmakla ilgili bir deyim diye anladım ben:Sad:
Alıntı: Originally Posted by t.axaray illaki sorduracan ...ne yazdın.....:kahkah: patlıcanı gözüne sokacaktım harf kayması olmuş. yanlış yere gitmiş:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 patlıcanı gözüne sokacaktım harf kayması olmuş. yanlış yere gitmiş:) dur o kadar açık etme...bu sefer üç günle kurtulamazsın...:shh:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bi harfe 3 gün bahama tatili olur mu yahu:) Hoşgeldin Başganım yediğin içtiğin senin olsun, neler yaptın tatilde...:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by apache64d Hoşgeldin Başganım yediğin içtiğin senin olsun, neler yaptın tatilde...:oleyo: yattım dinlendim güneysudan başka kimsede ahtrımı sormadı valla