hadi allah aşkına bist te bi sen kaldın diplerde ne oluyor arıyoruz sorun yok dionuz alıoz çıkmıo 0,85 den hop 0,68 inionuz garip işler var
Printable View
hadi allah aşkına bist te bi sen kaldın diplerde ne oluyor arıyoruz sorun yok dionuz alıoz çıkmıo 0,85 den hop 0,68 inionuz garip işler var
EVET KARDEŞİM İNVEST TÜM YORUMLARIMIZI SILIYORDU.. bu arada hurgz gözü hala toprağa bakıo bu ne rezillik yahu 0,74 kuruşlarda arıyoruz sorun yok palavrası sıkıolar madem sorun yok bu uyuz neden buralarda düşmek için yer arıyor. indallah dedirtti yatırımcısına valla
ulan helal olsun ıhlas gazete 2,35 vallahi helal olsun hurgz 0,74 son fiyatı 0,75 olacam diye ödü bokuna karısıyor zaten 0,85 den 0,68 düşen bir hisse bozuntusu değilmi
İnat ettim satmak yok , para buldukça almaya devam , istediğimi .ike .ike alacam senden hurgz...
bistin en berbat çıkmayan hissesi yaa:((( allah aşkına yeter da 1.tl yi geç artık uyuz ettin milleti.
Hissede hareket var hayırolsun...
ya ne olcak harçlıksız kaldılar döner birazdan uyuzzzz. sanki yapmadığı şey. en az 1 tl olmalı en az odaaaa. bugun tavanı 0,90 çıksında görelim.
Tahtada açık yapan fitchler var ,,açıklarını kapatmaya çalışıyorlar...
sanırım vakti gelmiş gazamız mübarek olsun :)
ölmüş bunda hal kalmamış be 0,79 da sürünür artık 3 ay daha 1.tl ne zaman gecer o zaman çıkıo demektir. milletin maliyeti 1 tl üzeri çoğunun
allahsızlar paramız hem zarar da hem değer kaybında yediniz bitirdiniz iliğimize kadar 3,4 tavan yapacanki anca satalım
Diyelim satıldı, çağrı olacak mi? Muaf mi olacak yine? SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket var ama kimse yok ne iş...bence daha yenı başlasanda kimseye zırnık vermem diyorsun, hadı bakalım... Çok kalmadı..
3. Ceyrek blanco aciklanmis .
aldım umarım pişman olmam beni yanıltmaz .kısa zamanda 1 ve üzeri gideceğini düşünüyorum endexs 118 binlere giderken bu buralarda kalacağını sanmıyorum bu yıl sonu beklentim yüksek
benden kaptı 79 maliyetli 100bin lot 8ay tuttum elimde. hayırlı olsun spek sende kazan
What the hell is going on?
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demir ören çok kötü birisin..
çok can yaktın bu kesin
paramızı kapkaçcı gibi çarptın...
kötülüğün sonun olacak umarım...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
[QUOTE=kwon3;3897347]:ok:... Tahtayı hacimli guzel aldılar,devamı gelecek gıbı duruyor...[/QUOTE
bir yıldır süründürüyor dökülen dökülmüş galiba
burda yazan yoksa başarmış gibiler pazartesi belli olur ama iyi hacim yaptırdılar
daha yolun başındayız ata bindim ata tabanca ata ata :) :):):)https://www.youtube.com/watch?v=On54guV8fnU
Biraz bekletti ama 3 günde iyi yol aldı...
Kalanlara bol kazançlar...
Benım çıkardığım sonuç demırören vedalaşıyor hurgz ile....yatırım her kademeden topluyor malı...
Uzun zamandır böyle bir kar gormemiştım
benden alanda kazansın
Oyak, medya sektörüne dair herhangi bir gündemi, planı ve/veya* kararı bulunmadığını bildirdi.
* * Oyak'ın internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi:
* * "18.11.2019 tarihinde ODA TV kaynaklı “Demirören Medya’yı hangi* grup alıyor?” başlıklı haber kurumumuzla ilişkilendirilmiş olup* gerçeği yansıtmamaktadır.
* * Türkiye’nin en büyük emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK)* olarak, reel sektörde yatırım fırsatlarını her zaman titizlikle* değerlendirmekteyiz. Ancak OYAK yönetiminin medya sektörüne dair* herhangi bir gündemi, planı ve/veya kararı bulunmamaktadır."
https://www.oyak.com.tr/
anlık TAKAS verebilecek arkadaş varmı
Takasi ne edicen iki günde %40 gitmiş hala sebebi belli değil. Nasıl bir sirdir bu?
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın her şeye gebe. Zamanında çok can yaktı 2 tabanına yakalandım muafiyet ayağına. ytd
fena çarptın bizi tahtacı malı aldıkça yukarı sürdün iyi kar yazdırdın bize emme çok daha fazla edebilirmişim :bravo: neyse alan hayrını görsün .