Bence bir şans daha verecektir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://resmim.net/f/dzhqgp.png
Daha önce verdiğimiz kritik bölgede kapattı
Ülkemizde neredeyse tüm kurumlarda olduğu gibi bist'in de çivisi çıkalı çok oldu,yatırımcıyı resmen soyulacak bir kasa gibi görüyorlar hiç bir yasal korumamız yok. Örnek olarak defter değeri 17tl Ateks hissesini vereyim yıllardır bizi soydular şu anda 5yıl önceki fiyatta 3ay önce 15 kadar hisseyi çekip 400-500bin lot patron satışıyla 8,80 lere gömdüler,sadece bu gün patron bu piyasada 60bin lot her kademeden bastı normalde 60bin lotla tavan olan bir tahtada. Mesele kötü piyasa değil onu yöneten sistemin başındakiler
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/682076
01/03/2016 tarihli ve 02.UUE.01 sayılı Pay Piyasası İşleyişine İlişkin Uygulama Usulü ve Esasları (UUE) uyarınca Pay Piyasasında BIST 100 Endeksi kapsamında bulunmayan ve açığa satışa konu paylar ile borsa yatırım fonu katılma belgelerinde uygulanmakta olan yukarı adım kuralının 09/05/2018 tarihli işlemlerden başlamak üzere 09/07/2018 tarihine kadar iki ay süreyle (bu tarihler dahil olmak üzere) BIST 100 Endeksinde bulunan ve açığa satış yapılabilen paylarda da uygulanması kararlaştırılmıştır.
Buna göre; bu tarihler arasında BIST 100 Endeksinde bulunan ve açığa satış yapılabilen paylar da dahil olmak üzere açığa satış işlemi yapılabilen tüm sıralarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecektir.
Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması hâlinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecektir.
Merkez müdahale etse ne olacak atı alan Üsküdar’ı geçti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çarı açık yüksekliyor 2019 şubata kadar 200 milyar dolara yakın dış borç ödemen var bütçe açık vermeye başladı ve her ay Yüksel’i yor kur yükseliyor faiz ler artıyor nasıl olacak bu iş
Dış borç artıyor
2009 dan daha kötü olacaksa bu seviyeler de hayal olacaktır..teknik her zaman önceden haber verir derler ama umarım bu sefer yanılır....ytd...
https://i.hizliresim.com/OoGvNn.jpg
Ancak küçülerek ve tarıma dönerk olur sonra kendi yağında kavrulsun ancak
Evet! Trump yapacağını yaptı.
Sacro yu kötüleme çalışması yapan arkadaşlar derdiniz nedir? Şu ana kadar hiç yazmamistim ama yazma ihtiyacı hissettim.Sacro dan az çok balık tutmayı öğrendik.Simdi biraz zarar ettik ama karda yaptık.Bu topic bir eğitimhane.Kagitlar uçarken hicbirinizin sesi çıkmıyordu.Meyve veren ağacı taşlamak Türk deyimidir.Yaptiginiz tam olarak bu.Madem iyi biliyorsanız borsayı açın kendinize topic burada kalabalık yapmayın.Sacro hocadan Allah razı olsun.Ben Sacro nun yanındayım.
Bulut hocam 450 olursa Dolar 20000 Dolar yani 90000 tutar mı?
Sacro hocaya edilen laflar sivri sinek saz muhabbeti fazla soze gerek yok...
İran yaptirimlari dolaylida olsa etkiler bence piyasalari.. yabancilar baskilayacaktir fiyalari.. hoop sonra alttan tekrar toplama.. bu isler hep boyle..
Ben belirledigim kagitlari ufak ufak almaya devam ediyorum.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya bu manyakla çok uğraşacak .
Bence yanlış karar aldı hiç düşündüğü gibi olmayacak kimse bu riski alamaz bekleyip göreceğiz.
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta Uzun vadede bu karar aleyhinde olacaktır diye düşünüyorum.
İsrail’in dışında hiç bir ülke hayır diyemedi ama politik son dakika açıklamalı ile üzgün olduklarını dile getirdi. Adam resmen teröist devlet dedi. Ruhani dünyaya deliller sunması gerekiyor dedi.
Bazen çok sıkılıyorum bu işlerden. Sade güzel bir hayat arzuluyorum... bu nedir böyle. 3 kuruş paramız var takip ettiğimiz şeylere bak arkadaş 🧠
Dünya Trump delisi gibi düşünmüyor bekleyip göreceğiz
İnanın bu ona pahalıya patlayacak çokta taraftarı yok zamanla görürüz. Bu yapılabilir politika değil
Yakında görürsünüz AB ülkelerinin döt attığını.
Almanya , ingiltere nin üst yetkilerinin ne diyeceği önemli.
Ne sanıyorsunuz yeni yetme fransız, Kuranı kerim deki ayetlerle ilgili kendi zekasıylamı konuşuyor.
Konuşturuyorlar .
Fransa amerikaya yalakalik yapiyor ve bu karar destek veriyorlar.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkelerin durumu iyi değil İngiltere brexsit ile uğraşıyor herkesin bir derdi var
Arkadaşlar güzel bir oyun oynanıyor ama ben evdeki hesabın çarşıya uymayacağını düşünüyorum.
ABD nin İran mevzusu İsrailin Akdeniz hikayesinin ilk adımları olacak.
Bu manyak olduğu sürece herşeye hazırlık olsun bu dünya .
Lübnan, Suriye Türkiye hatta Irak yeniden şekllidirlmeye çalışılıyor. Goerge puştun bir lafla Ortadoğu’yu ne hale getirdiğini hatırlıyoruz.
Ama bu dangalak tam bir psikopat.
Ayrıca Rusya’nın bile Etkin olamayacağını düşünüyorum
Olay çok denklemli açıkçası Lübnan seçimleri filan yani Hizbullah güçleniyor ama dediğim gibi kimse savaşı göze alamaz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b87e8d938b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ac1a00181.jpg
ABD İran'ı vuracak.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd İranı vurursa 3.dünya savaşına adım atar alabileceği risk olamaz
Zayıflatır zayıflatır vurur.Bak Rusya'dan ses gelmedi.Cunku ABD ile Rusya anlaştı..Ortadoğu'yu paylaştılar.rusya abd İngiltere Almanya İsrail Fransa.
Bakalım taşlar nasıl oynanacak
Yarın BIST 96 bine kadar çekilir.dolar 4.4 görür seçime kadar 4.7 olur bu kur.Yandi Türkiye yine.
Alla uzuncu olduk artık bakmıyorum hesaba
ABD İran'ı vurabilir mi belki vurur mu ? Ona biraz afedersin DOT ister 3.dunya savaşı çıkar ki İRAN bı İRAK yada SURİYE hatta ABD bile değil kokleri m.õ dayanan bı millet yani yermek yada övmek için demiyorum da ABD'nin ne nefesi yetebilir nede öldürse bile öldüre öldüre bitirebilir -.- Yani alacağı zaiyat ABD yı bile bitirebilir İRAN'i ise emin ol bu coğrafyada anca gidiklar :p
Bu ayak oyunları ekonomik vs baskılar stratejik oyunlar arap'i arap'a kirdirmalar o yüzden .. TRUMP iş adamı o kafayla bakıyor olaylara gereksiz adam ..Sonunda kazanç varsa altta kalan adamın ipinde değil -.- Anlık yaşıyor sadece ha bide emin olun küpünü doldurabildigi kadar dolduruyordur piyasalardaki bu votalitelerde bı şekilde bunun tüm seceresi ..