Bugün TABAN...YARINDA TABAN ...ARYKM YESIL ÇOK ZOR...
Printable View
Bugün TABAN...YARINDA TABAN ...ARYKM YESIL ÇOK ZOR...
bugun 1 kere dahi tabani gormemis.....dogub ile karistirmayin bu hisseyi (herkes boru urettigini zannediyo dogub un:)).... duzeltme gerekliydi bugun oldu....belki belli bi zaman boyle oyalar....
temel yonden sirketin bilancolarinda iyilesme bariz yonetimdeki degisiklikler cok olumlu.... birde onundeki firsatlar....karadenizde gaz bulma piyango gibi ozbal a vurdu....
bana gore sabreden zarar etmez...tabiiki bu benim dusuncem...Y.T.D
Demiştim TABAN SERISI BASLADI....4.1 kadar çekilecek...kacarj yok...
bankaların 7 lira üzeri mılyon lotları var, o çıkan gazlar boruyla taşınacak kavga neden sanıyorsun ,senin kaç yıllık borsacı olduğun değil, yüreğin beynin önemli gördükki kalıbının adamı değilsin , bu iş burada bitmiyor ,1 hafta tavan giden kağıt sepepsiz taban olmaz , hem madem hıssede yoksun s2ktir git istersen , havayı bulandırma gaz kokusu bozar seni naşşşşşş
[QUOTE=karayel52;4729/QUOTE]
melih efendi butün yaptığın paylaşımları inceledim heryerde felaket tellallığı yapıyorsun ,bundan ne anlıyorsun,adamım 10 bin lot 7 lıradan almış sattırmakla eline ne gececek,hadi ben 3.80 den aldım katladım şimdi bana o aklı alırken senmi verdin, elimde 4 lıradan ismen,,2 lıradan güneş, 1,80 kuruştan mekap var senmi verdin aklı bana, 25 yıldır borsada olan adam ,satın kacın demez ,yaşınla bağdaşmıyor, iyi nıyet ayrı ,ısrar ayrı bırak milleti yönlendırmeyi işine bak
tabandan 6.80 e kadar aldi fena salliyo valla....
Bugünde dipten tabandan millete verecekler .
Bugün tarihinin en yüksek hacmini yapmış
2.90 da geldigimde kimse yoktu 7 tl oldu :)
piyasa/defter değeri 5.70 olan hisseden çok şey bekliyor insanlar. daha ortada hikaye bile yok üstelik. doğalgaz te 2023te çıkarılmaya başlanacak. kim bilir o zaman kadar neler olur neler.
Düşüşü nerede durabilir teknik olarak ne durumda grafik atabilirmisiniz
Düşüşü abartılı olmadımı hergün düşüyor yokmu grafik bakabilecek biri
28 Ekime kadar brüt takas
Şirketin sondaj çalışmaları nedenişyle revaçta olabileceği söyleniyor. İhale alma potansiyeli olduğu konuşuluyor ama kafama takılan, hiçbir yerde dile getirilmeyen bir husus var. Şirketin Yönetim K.Başkanı Candan KARLITEKİN değil mi? Bildiğim kadarıyla kendisi DEVA partisi kurucusu ve merkez yönetiminde. Sizce devlet bunu göz ardı eder mi?
Diğer husus ise şirketin internet sitesi, güncel değil, sanki 2011-2014 arasında kalmışlar. En son faaliyet raporları 2018 e ait.
İnternet sitesini bile güncel tutamayan şirketin nasıl büyük hedefleri olabilir?
http://ozbal.com/default.aspx?gy=10&dil=1&vt=19&id=258
Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Emre ERCİYAS
Gün sonu 6.66 kapatır mı ?
Bir şeytanlık yapar mı ?
5.56 yukarı doğru bi ufak ışık yaktı.
ılcelere dogal gaz ulastırılması amacıyla botas genel mudurlugunun gorevlendırılmesıne ılıskın cumhurbaskanı kararı resmı azete'de yayımlandı
karar ıle merkez nufusu 20 bın ve uzerındekı ılcelere dogal gaz ulastırılmasını saglamak uzere yapılacak yatırımların usul ve esasları belırlendı.👏👏👏👏
Google yazdım ozbal ile erciyas borunun birleşme haberi 2017 yılında arzulanmış;fakat spk kabul etmemiş yazıyor,birleşme isteği tekrardan var mı arkadaşlar ? Buna dair bir bilgi edinmedim.Böyle bir bilginin kaynağının linkini atacak olan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.En azından burada ki ortak olan şahısların umudları daha da percinleşmiş olur diye düşünüyorum
2017 de o süreçte hissedeydim. Birleşme iptal olunca iyi zarar ederek çıkmıştım. Yeni yeni eski günlerine geldi. Bu süreçte birleşmeyi SPK nin iptal etmesinin sebebi Erciyas in birleşme oranını düşük tutması ve eksik evrak vermesi diye hatırlıyorum. 3 sefer oran verdiler spk kabuk etmedi. Şimdi öyle bir karar almışlar mi bilemiyorum. Kap a bildirmeleri lazım.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 sahtekar özbal sohbet diye telegramda bir gurup kurmuşlar her şeyi kendileri biliyorlar kimsenin konuşmasına müsade etmiyorlar hep biz konuşalım siz söz hakınız yok der gibi hep tersliyolar itibar etmeyiniz buralardan adam topluyorlar ınvesten. Davet yapıyorlar katılmayın spek adamları olabilir her yoruma sen konuşma der gibi madem fikirlere açık değilseniz özbal sohbeti neden açtınız amacınız ne sadece 4 kişi kendi aralarında yaziyo çiziyo bizde mal gibi bakıdıyolar
Sebebi özbalın bir türlü karA geçemeyişi ve bu nedenle yapılan bedelli artırımlarına rağmen özsermayenin bir türlü artıya geçirilememiş olmasıydı. Bu nedenle birleşme oranları hesaplanamakyordu hakkaniyetli şekilde.
Şimdi özbalı bilanço olarak da iyi hale getirdiler. ÖSermaye de artmaya başladı. İyice özsermaye artsın sonra mutlaka birleştireceklerdir.
Ctesi günü açıklanacak doğalgaz rezerv artışı ile gaza geldi sonunda.
sevdim seni deli oğlan
https://i.hizliresim.com/M4HHXr.png
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
ERCİYAS HOLDİNG A.Ş 22.829.066,01 51,98 51,98
DİĞER 21.090.933,99 48,02 48,02
TOPLAM 43.920.000 100 100
gördüğünüz gibi zaten erciyas %52 yi almış yani iştiraki...
ne anlatmak istiyosunuz anlamıyorum...
Efsane bilanço detaylı yazayım mi 😄
Dunya kadar kar acikladi milletle dalga geciyor tahtaci bu kara 2 tavan yapmali bu kagit .
Arsan karini %50 artirdi tavan oldu direk sen %kacyuz artirdin ? Tahtaci baski yapiyo
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun “Piyasa Dolandırıcılığı” başlıklı 107’nci maddesinde işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı ve bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı suçları düzenlenmiştir. Anılan düzenlemeler uyarınca, "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler" ile "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 3 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır
Hissede tahtaci oyun yapıyor. Bir de hisse düşecek diye video yorum yaziyor. Bre dengesiz o video da 9 dakika nerenden ufuyorsun.... anlatirken bile sesin gidiyor geliyor titriyor..Bir de bilançoyu yorumlasana adamsan... spk ya sikayet edecem senin gibi spekleri...... burada reklamin olmasın diye atmıyorum linki ama bil ki yanına kalmayacak.....
Niye atmıyorsun linki at bizde ona göre şikayetmizi yapalımCLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...25fd412ab6.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0dc92827b0.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4b2dfb64cf.png
Durdurana aşk olsun
Ballı kaynakkkkk
Misss
Çok acemiyimmmm
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk