OSTİM de Mery 4 milyon lota çıkmış.Sabah KAP ta haberi vardı.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/910951
Printable View
OSTİM de Mery 4 milyon lota çıkmış.Sabah KAP ta haberi vardı.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/910951
Yok Estağfirullah olur mu ,sizde çok iyisiniz. MaşaAllahınız var Esma hanım.benimde çalışmalarımda 4.20 kapanışlardan sonra,daha iyi olacağını düşünüyorum. Sevgili Prof hocam da hep 4.20 diyordu zaten ...Gelsinnnnnnnn artık Özledik. İnsan tanımadığı birini özler mi yaaaa ,,,vallahi ben özledim sevgili Prof u ....
Günaydın hayırlı sabahlar. Iyice meraklandık sayın Eski prof sessizlik uzun sürdü hayrolsun inşallah.
Burada bulunan hocalarımız KUTPO NTHOL KOZAL ve ECILC hakkınfda yorumları ayrıca destek ve dırenc noktalarını alabılırmıyım.
Esma hanım Eseolcan ve Adem bey sımdıden tesekkurler
Ostim tavan .
Cümleten günaydın hayırlı işler
Hayırlı işler cümleten megap ile ilgili düşünceleriniz nedir.
Arkadaşlar Sevgili Prof gelene kadar sayfayı boş bırakmayalım derim.Sizler nedersiniz???
Sayın fenerli arkadaş, KOZAL sizin hissenizzaten al-sat ıiyi yapıyordunuz. Bu hisse ileilgili söylem şöyle mahkeme bitsin, gram altın fiyatına gelecek şeklinde. Zaten tvf ye de devrede, izlemek lazım. Nthol için ise kısıtlama sonrası çok daha iyi rakamlar gelir diye öngörüyorum. Diğerlerine yorum yok.
Ytd
benim için berbat bir hafta oldu. Biraz duyumların etkisinde kalıp stopları esnettim. Buda bana ders oldu.
Eksi olanlar
INVEO
IZMDC
CEMTS
+ Olanlar
SASA
VERUS
Halka arz oransal mıydı bilginiz var mı?
*OSTİM* sermaye arttırımları onaylandı.Şimdi bakalım neler olucak... YTD
Prof hocamızdan haberi olan var mı ?
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle..
Hayırlı günler Hayırlı işler.
Cümleten Cuma’nın hayrı ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Allah( cc ) bizlere sayın Prof u da tekrar aramızda görmek nasip etsin.
#Usak seramikte çok güzel işler olacak. Elinde nakit olanlar, fikir olabilir diye düşünüyorum. Bakın, araştırın, karşılaştırın, raporları okuyun. Elbet fayda sağlar. Ancak yine yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün blumda #usak ın qua granit isimli iştirakin CEOsu çıktı, izleyemedim. İzleyen varsa baksın, usak a elbet etki edecektir. Yakın zamanda halka arz olacaklar arasında, fiyat olarak 18 ydi sanırım. Usak iştirakine ve benzer diğer şirketlere göre fiyat anlamında geride kaldı. İnş hayırlısı olsun artık.
Ancak yine de yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Adem bey çok teşekkür ederim.İyiyim.Umarım sizlerde iyisiniz.Kazandıklarımızın bir kısmını verdik.Tekrardan toplarız inşaAllah.Prof hocama ulaşamadınız mı?Cidden endişeetmeye başladım.Allah tez zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde gelmeyi nasip etsin.İyi akşamlar ....
Tşk ederim bende çok iyiyim.Prof hocam da ses yok ,kanımca Mart 15 ten sonra gelecek gibi bir his var içinde ,çünkü tüm endeks yorumlarında ,Mart 15 ten bahsediyordu.Valla ben geleceğini düşünüyorum.Ayrıca o yemegi ısmarlamadan gitmek yok. O pirzola İskender ve çorbayı ısmarlamadan bırakmam sevgili Hocamı 😁😁😁 Şakası bir yana Sağlığı iyi olsunda gerisi hiç önemli değil ...
Borsada işlem gören başka bir hisse (reklam olamazsın diye yazmıyorum ) yanlış hatırlamıyorsam Qua granite yatırım yaptı. Bu nedenle ilgimi çekti
DÜZELTME: usak isimli hissenin qua granit ile ilişkisine baktım, böyle Alt bir firma-iştiraki yok. Fiyat karşılaştırması yaparken yanlış anlaşılma sonucu üstteki yazıyı yazmış bulunmaktayım. Sitede bulunan herkesten ÖZÜR DİLERİM.
Bilgi şu şekildeydi; yakında halka arz olması beklenen Hedefgirişimsermaye isimli firmanın %2 hisse ile pay sahibi olduğu qua granit isimli şirketin 15-18 TL fiyattan çıkacağı, buna karşılık usak isimli hissenin fiyat anlamında çok düşük kalması
Umarım kafalar karışmamıştır.
Yazdıklarımın hepsi için kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Tesekkurler