İran Sağlık Bakanlığı, korona virüsü nedeniyle ölü sayısının 34'e, vaka sayısının ise 388'e yükseldiğini açıkladı.
Printable View
İran Sağlık Bakanlığı, korona virüsü nedeniyle ölü sayısının 34'e, vaka sayısının ise 388'e yükseldiğini açıkladı.
Kremlin: Putin ile Erdoğan yakın zamanda üst seviyede görüşme düzenlemek için anlaştılar- IFAX
Almanya sağlık bakanı: Almanya'da teyit edilmiş koronavirüs vakası sayısı neredeyse 60
*azerbaycan'da ilk koronavirüs vakasının görüldüğü rapor edildi- ıfax
Türkiye- Rusya heyetlerarası görüşmelere Dışişleri Bakanlığı'nda saat 16.00'da devam edilecek
AB: Türkiye'den birlikle yaptığı sığınmacı anlaşmasına sadık kalmasını bekliyoruz.
*stoltenberg: Suriye ve rusya'sa saldırıyı durdurmaları, uluslararası yasalara uymaları çağrısı yapıyoruz
*stoltenberg: Türkiye ile müttefikler arasında iletişim kanalları açık olmaya devam edecek
*stoltenberg: Türkiye'ye hava sahası güvenliği sağlanmalıdır
*stoltenberg: Nato müttefiklerimiz en derin taziyelerini ilettiler
*stoltenberg: Rusya'yı uluslararası hukuka uyma çağrısında bulunuyoruz
*stoltenberg: Türkiye nato müttefiklerini sıklıkla bilgilendiriyor
*stoltenberg: Bu toplantının kendisi bile nato dayanışmasını ve türkiye'ye desteği göstermektedir
AK Parti Grup Başkanı Bostancı: "Salı günü kapalı oturum yapılması ve Milli Savunma Bakanının Meclisi bilgilendirmesini teklif edeceğiz"
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, c*****, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.
O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım,
Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arsa değer belki başım.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d0131f34ef.jpg
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İdlib'de Türk askerine yönelik saldırıya ilişkin provokatif sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili soruşturma başlattı
İnternet kısıtlandı, halk hastane sistemine ulaşamadı: Kayıtlar yapılamıyor
ANLIK FAİZLER
piyasalar nasıl tepki veriyor...
http://flashresim.com/upload/MTVlNTkwZWQzNTZmOGY.png
Erdoğan: Rejim unsurları türkiye için meşru hedeftir, ateş altına alınacaktır-trt haber
Erdoğan: (erdoğan-putin görüşmesi) soçi muhtırası'na uymaya mecbur bırakılmasını bekliyoruz-trt haber
erdoğan, idlib'de bir an önce kalıcı ateşkes ilan edilmesini istedi-trt haber
Kremlin: Türk askerleri idlib'de gözlem noktalarının dışında olmamalılar
*kremlin: Rusya, gözlem noktalarındaki türk askerlerinin güvenliği için mümkün olan her şeyi yaptı
EPGİS: 29/02/2020 tarihinde geçerli olmak üzere benzinde 34, Motorinde 31 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşti
Sosyal medyaya erişim yavaş yavaş düzeliyor ..
ABD dow -938
Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde İdlib’de Türk askerine yönelik saldırıyı kınadığını bildirdi
BBC, İran'da yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 210 olduğunu duyurdu
Ons altın -4.23%
Brent -3.77
Meclisteki 4 partiden ortak açıklama
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a14eee864b.jpg
Erdoğan son bir kaç saatte Macaristan Başbakanı Viktor Orban , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen , Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov , Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda görüştü.
THY, 1 Mart'ta İtalya'ya yapacağı bazı seferleri virüs salgını sebebiyle iptal etti / CnnTürk
Milli Savunma Bakanlığı : MSB: Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza Rejim tarafından düzenlenen topçu saldırısında 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede ateş altına alınan Rejim hedefleri vurulmaya devam edilmektedir./ Son dakika
Türk Hava Yolları(THY), korona virüs nedeniyle 1 Mart tarihinde İtalya’ya gerçekleştirilecek bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu
THY basın Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Son dönemde, İtalya’da görülen yeni tip korona virüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle bu ülkeye düzenlediğimiz uçuşlarımızda bazı düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre; aşağıda uçuş numaraları belirtilen 1 Mart tarihli İtalya seferlerimiz iptal edilmiştir.