666 neden’’ şey ‘’ aslan gibi ismi var onun ismini zikredince gelir filan diye mi endişe var 3 harfli denmesi gibi muhahhaha
Belkide geldi gitti farkında bile değiliz :)
Printable View
666 neden’’ şey ‘’ aslan gibi ismi var onun ismini zikredince gelir filan diye mi endişe var 3 harfli denmesi gibi muhahhaha
Belkide geldi gitti farkında bile değiliz :)
Geri alım city satarken ve doların ateşi yükselmişken olmaz niye çünkü city'nin 100 milyon dolarlık malını alacaksın oda dolarını alıp dışarı çıkaracak.O vakit sen kendi ayağına sıkmış olursun.Yani doları yükseltici etki yapablir.Ama yerli satıcının malları geri alıma konu olabilir.(Tahmine dayalı şahsi görüşlerimdir)
Harbiden pis bir banka bu.
http://share.matriksdata.com/Images/...1810514799.png
Bankacılık endeksinin 3.75 + olduğu günde sadece + 1.9 yükseldi mabad zoruyla. Bunu da not ettik.
Yeni gelinler Ciko ve secbulu da yedi :)
Ciko birakti gitti, secbul dunyaya kustu tavanin %1 oldugunu ogrenince.
"yedi" yerine "igfal etti" diyeecktim de secbulu kizdirmayayim diye dusundum.
"yeni gelinler Ciko ve secbulu da igfal etti". Muahahahahah.
Secbul onu satmaz, isterse 1 yıl sürsün satmaz, öncesinde alım zamanı ve yeri için hazırlık yaptı. Ama bu ülkede, imf gelecek, vaz geçtik gelmiyor, tekalifi milliye var her an gelebilir, bekletiyoruz, iş bankası aslında sizin hiç olmadı, her an atmleri ile bu bankayı alırız diyor alamıyor. Tabi bu devasa manüplasyonları en zirvedeki isimler yatırım finans ve katar fonları için yapadursun, ky mal almasın, almaz da. Çoğunluk böyle, bir süre sonra 106 bin endeks olursa, 5,50 den gelir ucuz kalmış diye halkbank alır. :)
Bilemiyorum KIZILDAG. secbul baba borsada biraz comez gibime geldi. Burasi varanta viopa ve bilumum kumarhanelere benzemez. Yiyecek icecek bile servis etmeden sey ederler adami.
Bence tam tersi. mesela borsaya ilk gelen neyin ne olduğunu anlamaz, dalar ve öğrenir. Ama vobu varantı gören biri %1 senet kazancına %100 kazanc gibi bakabilir. Oh mis kafam rahat arkası sağlam gibi görüşler ile. Çünkü bu diğer mecra tam bir kumar. Mesela forex için biri şöyle yazmış ; "benden foreks hesabı istiyorlar, en yakın loto bayisinin adresini vererek onlara hayatlarının en büyük iyiliğini yapıyorum" demiş.
3 4 yıldır hulkun alım yerini bekliyordum.
4.69 hesapladım bunca zaman içinde. Daha iyi alım yeri hesaplayabilen olur ise okuyalım öğrenelim. 4.72 maliyetim. Oda aman bir kaç kuruş hata vardır diye.
Biraz heyecanliyimdir kusura bakmayın viop etkisi yüzünden. [emoji173]..
Borsada onemli olan kazanmaktır. Kazanan kişi hep haklıdır. [emoji41]
Noldu sahalara mi indin kulagini cinlatinca???
Nerden aldin degil de ne kadar kazandirdi daha onemli benim icin. Trade yapiyorsan zaten en dipten de almis, en tepeden de satmissindir. Ben hem tasiyorum hem trade yapiyorum mesela.
http://share.matriksdata.com/Images/...1459362049.png
Alacaklar, vergiler ertelenmiş..
Yakında tümden silerler borçları...hahahah
Baldırı çıplak kamunun kamburbankı...
İyi ki vermişim
Gitti onca zaman...yazık
Trade yapmıyorum yaparsam yazarım. [emoji106]. Ama uykum var gündüzleri ara ara genelde yatıyorum. Yorgun oluyorum. [emoji173]
Hulkdaki varlığımin hepsi trade diyebilirim. Diğer marketlerde ne kazandı isem.
Hulk şu aralar diğer senetler gibi gitmez çünkü onlarin çoğu tepki hareketinde. Biz ise yeni bir uzun devasa trendin başındayız bence. Ufak ufak başlayacak. Hepimize zayıf gibi gelecek bence.
Şimdi buradan 120 bin endeks, 5,90 dolar olur mu, olursa sen seyret. Ama siz siz olun gördüğünüze duyduğunuza okuduğunuza inanmayın. Bir kalem bir kağıt, hesap yapın. Kendi hesabınıza güvenin. Bilanço açıklanmasına 1-2 gün kala aracı kurumların tahmin yapması gibi borsa dolar olmaz. Bu aracı kurumlar ikinci çeyreği, üçüncü çeyreği tahmin etsinler. Buradan yani 6,999 dan dolar almakta riskli, 102 binden endeks almak da riskli. Yine akibeti bilinmese de, petrolden ucuz, sudan biraz pahalı HALKBANK görünüyor.
Kalem kağıt alıp hesap ederken incelemeniz gereken kilit isimleri yazayım : S400-Swap-Covit-Petrol-Dow-Fed-QE4-QE4,5-9 Haziran-Atm den çekilen para-Ertelenen faizsiz krediler- yeni krediler- daha daha yeni krediler- kamu bankaları-varlık fonu-...........
Bankalar yine tırt....
Enteresan artık hulktada milyon lotlar dönüyor takasta bu artış neden olaki:)
Herifcioglu g.tunu yırtıyor milleti bezdirmek için ama yemezler, azdan az çoktan çok gider, milyon lotlari olan dayilarin zaman ve faiz maliyeti yok mu? Dün milim milim çık, bugün diğer bankalarin in iki katı düş... He kardeş. Resmen milletin psikolojisine oynuyor aylardir, eminim sırf yatirimci psikolojisi için uzman bir birimleri bile vardir bunların. Bu kadar g.tunuzu yirttiginiza göre hedef 50 lira falan sanırım ben artık ikna oldum;)
ANKARA, Turkey (AP) — Turkey has dispatched a planeload of personal protective equipment to support the United States as it grapples with the coronavirus outbreak.
A Turkish military cargo carrying the medical equipment took off from an air base near the capital Ankara on Tuesday, the state-run Anadolu Agency reported. It was scheduled to land at Andrews Air Force Base near Washington later in the day.
A top official said Turkey is donating 500,000 surgical masks, 4,000 overalls, 2,000 liters (528 gallons) of disinfectant, 1,500 goggles, 400 N-95 masks and 500 face shields.
Turkey has sent similar medical equipment aid to a total of 55 countries — including Britain, Italy and Spain — in an apparent attempt to improve its global standing by positioning itself as a provider of humanitarian aid in times of crisis.
“We pledge to help our friends and allies in need to the best of our ability and stand in solidarity with nations around the world at this difficult time,” said Fahrettin Altun, the presidential communications director.
The U.S. ambassador to Turkey, David Satterfield, issued a statement thanking Ankara for the donation.
ABD'ye sey yardimi yapmisiz. Yapilanlar cok dogru benim gorusumce. Ulkenin itibarini yukseltiyor uluslararasi arenada.
Jihadi leaders are telling their militants that the coronavirus is their friend, a fellow soldier of Allah, and that is good news for us.
Umarim maskesiz arkadaslik yaparlar. Sapir supur yalarlar birbirlerini. Muahahahaha.
Hayrola bahriyeli, bir yaramazlik mi var?
http://share.matriksdata.com/share.a...04291253510458
Endeks mide bulandırıcı...