Parayla satılırken bu kadar karmaşa yoktu :vk:
Printable View
Dolaşımdaki banknotlar :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...42519b23f5.jpg
Arada dolar gaymeyi yazmayı unutmayalım arkadaşlar, konumuz ilen hiç alakası olmasa bile öyle bir istek var.:he:
Maske yerine Vega 100 Mg deye mesaj gelmiş, eczaneye göstersem bedava verirler mi?:kahkah:
https://youtu.be/JHtAwu4rcz8
Dolar kaç oldu
Usdtry 6.88888888
bu maske işi ne beceriksizliktir ya sokakta artık giyilmekten rengi solmuş maskeler görüyorum. sms gelecekte millet maske alacak. arada bir market dışında bir aydır 600-700 metre capta dönen fare gibiyiz zaten. Bakalım daha ne konularda göreceğiz bu beceriksizlikleri. zaten iki de bir imfye gitmeyiz lan bağırışları ekonominin ebesini bellerken, pozitif bir haber arıyor insan.
https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X/ 6.89 bugun 7 yı gorecek anlasılan
6.52-6.56 ve az önce 6.86 dan dolarların 4'te 3 ü gitti. Çeyrek dolar ile yola devam.
Korona bulaştı heralde,ateşi yükseliyor. Koranada ölüm oranı yüzde 2.5 iken, 4.90 cıların ölüm oranı yüzde 100
Dolar satilir mi hic...farzet amerikada yasiyorsun...dolar satip tl alir miydin !![emoji53]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğitim hayatım bittikten sonra Devletten bir kör kuruşluk menfaatim olmadı. ( Eğitimimi ilk okuldan liseye kadar devlet karşıladı sağ olsun var olsun. Üniversitedeki kredilerimi de tek seferde ödedim)
İş hayatım boyunca en üst kademeden gelir vergisi ve sosyal güvenlik primi ödedim. Sadece bir kez MTV (otomatik ödeme aksaklığı yüzünden) üç gün geciktirdim, faiziyle birlikte ödedim, onun haricinde vergimi, elektrik paramı, su paramı hiç geciktirmedim. Arabalarımın Fenni muayenelerini her sene en az 15 gün öncesinden yaptırdım. Dört bine yakın fidan diktim ülkenin muhtelif yerlerine. Çocuklarım okurken okullarına bilgisayar aldım, televizyon aldım, bahçelerine bank yaptırdım.
Şu son kampanya hariç, devletin düzenlediği her kampanyaya karınca kararınca destek verdim.
İlk kez devlet bana ücretsiz olarak 5 tane maske verecek diye sevinçle eczaneye gittim.
Elim boş döndüm. Üstüne üstlük arabanın sağ ön lastiği inik şekilde evin otoparkında. Yarın gezici lastik servisi çağıracağım.
Dolar/TL > 6.90
Dövizi şu an yatırım aracı olarak göremiyorum.Bir nevi hava yastığının yarattığı güven hissi gibi.Olası bir kazada alınacak zararı azaltmak için.O nedenle herhangi bir satış hedefim yada fiyat değişimini çok önemsemiyorum.İlk defa bir kısmını fiziki olarak çektim.
Her şeyi siyasi propaganda malzemesi yapma gayreti, seçimlerde Dünyada hiç kimsenin yapamadığını yaptık, a. a. kadar adet maskeyi bedava dağıttık deyecekler!
Maskenin maliyeti 14 kuruş, yahu 25 veya 50 kuruştan fazla fiyata satılamaz deyın, vatandaş alsın.
Başvurumdan bu yana 9 gün geçti, 9 gündür ben virüsten bağışıklımıydım?
https://i.hizliresim.com/HXo75c.jpg
Yalan söyleyeni XXXmi?
Usdtry 6.898989
Euro fasülya 7.5 lira
Dolar endeksi yine 100 sınırında 99.94
Hani bayramlarda el öpüp de şeker bekleyen, el öptükten sonra da sadece el öpenlerin çok olsun nasihatiyle uğurlanan kısa pantolonlu çocukların hayal kırıklığı ve tarifsiz hüznü içindeyim.
Ne kadar da önemliymiş beş maske be. :(
Meselenin maske olmadığını hepimiz biliyoruz. Mesele vatandaşlığımızın değeridir.
6.9069 vurdu çekti.
Bu maske işinin en kolay çözümü,belediyelere toplu gönderim ve onların dağıtması da......koyun kurt ile gezerdi niyet başka başka olmasa......
50 Yıl sonra sen 2070 ay bu CeHaPe varya camileri kapattı, cumaları kıldırmadı, göstermelik VIP cuma kıldırdı, bay Kemal 32 milyon SMS dedi derler, yiyecek milyonlarca sığır çıkar!
Mesele maske meselesi değil. Evimde hanımla beni idare edecek kadar 3-5 tane maske var. Yıkayıp durulayıp kullanıyoruz gerektiğinde.
Mesele vatandaşlığın değeridir. Ne yazık ki, vatandaşlığımın değeri verilemeyen beş maske kadarmış.
Madem maske yok, bari sms gönderme.
Ben de 3 maske var.
Havalandırıp dönüşümlü kullanıyorum.
Yapacak bir şey yok.
Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah
Mapusa sığmaz eyvah
M. Erdem
Hadi belediyelere, bilhassa CeHaPe'li belediyelere prim yaptırmayalım deniyor, bunun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz.
20 Milyon maskeyi zincir marketlerde satışa çıkart yangin bir sönsün, ondan sonra ne yaparsan yap!
Kime ne diyorum ben, gebersek umurlarında olmaz bunların.
Usdtry 6.8844
Klasik aşağıda doğru sarkıtma zamanı.Çıkışlar küçük çubuklarla düşüşler birkaç dk lık uzun çubuklarla oluyor.Yani suni hareketler.
Acaba hanımın cep telefonuna gelmiş olabilirmi deye baktım, Vodafone faturası gelmiş maske yerine aq.:vk:
Bırakın belediyeye dağıttırmayı, şu anda herhangi bir kargo firmasıyla elinde maske olan birisi dostuna- arkadaşına gönderemez. Kargo beyanında maske yazamaz. Yoksa fişini yazarlar. Bütün bu (aksaklık ) işlemlerin sorumlusu , iktidara kadar sızan fetöcülerdir !! Amaçları iktidarı halkın gözünden düşürmek, beceriksiz konumuna sokmaktır !! İşte bu yüzden Fetö mücadelesi sonuna kadar sürecek ve torbanın ağzı kapatılmayacaktır.
Milletin adamı, milleti için kefen giymiş bir reis , vatandaşına bir kaç maskeyi vermeyecek mi ? Kendisine '' gönderdik efendim '' diyenlere güvenmek durumunda.
Arkadaşlar son kez ingiliz kraliçesi için dikkat diyorum. Sonra neden haber vermedin olmasın :)) Şu anda Gbp/ usd paritesi en güzel yerde. Yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel çalışmamdır.
Haaa... Bu arada konumuzlan heç alâkası olmamasına rağmen, dolar gayme kaç kaat oldu arkadaşlar?:oleyo:
Malum Mustafa bey kızıyor, illa dolar gayme yazılacak deye, konuylan ne ilgisi varsa?:kahkah: