Şu an yurt dışı app. Mesela face ve tweeter.
Printable View
Tüm dünya bazında zaten .
Facebook Twitter Whatsapp vs hepsi için geçerli vatandaşlık numarası gibi birşey de olacak tabi ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...459ece13e1.jpg
Pasta long diyor sanki. Dolar shortladık bakalım doları burdan sert vermeleri gerekiyor. Swap hamlesinin hiçbir etkisi olmadı. Acaba gerçek etkisini saklıyorlarmı acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
George Orwell 1984 ve Hayvanlar Çiftliği romanını nasıl yazdı acaba, ilham geldi diyenler var. Akıl mantığı takip edersen olacak olan değişmez.
40 bin kontrat kadar long açılmış
Pardon iş yatırımı patlatmışlar
Shorttu
İşyat artık flat:))
Bence pasta mükemmel...[emoji173]
ariston abi. swap hamlesi sence işe yarayacakmı. şu ana kadar bir belirtisi olmadı. normalde anlık bile olsa bi düşüş gelirdi dolara. acaba tepeyi geçti gibi yapıp çakacaklarmı doları aşağı. ne dersin. bu kadar sınırsız para piyasada dolaşacakken bizde niye dolar kuru bu seviyelerde olsun. senin görüşün nedir abimm...
“we don’t have a king,” cuomo said on nbc's "today. “we have a president. that was a big decision. we ran away from having a king, and george washington was president, not king washington. so the president doesn’t have total authority.”
Ny valisi Cuomo
Ok, teşekkür ederim. Ben yanlış bakmışımMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar günlükte 7 kollu şamdan yapmış.
Masonik şifre vermiş 7 ye gitçem diye.
hergün komplo, hergün paranoya, pisikoya bağlandık.
Heryerden bir işaret çıkacak diye bakınıp duruyoruz. :he:
Ek 24734
Yani diyor ki TRUMP allah degil. Her ne kadar karantinayi kaldirin desede toplum sagligi ne ise onu yapacagiz. O allah mi lan.
Dolar 6.81 olmus. Euro da 7.47
Iyi iyi yukselsinler. Euro 10 olsun mesela
Çekirgeler basacakmış,gıda alın:)
Onu bilemiyorum .
İnstagram Facebook Twitter vs çoğu gerçek adıyla paylaşım yapıp fotoğraf paylaşmıyor mu
Sosyal medyaya ne oluyormus. Cin e mi donuyoruz
Dostum... Göz göre göre batıyorsun... Pegasus dediğimiz kağıt 85 lerden satış yemeye başladı ve ve vatandaş aldıkça 60 lara indi... Tam bu sırada corona davası çıkınca adam taban taban gitmeye başladı... Eminim ki ky ların çoğu 60-40 arasında alım yaptı... Oradan da fırsat bu fırsat diyerek 23 lere kadar bastılar ve bu alanların hesapları patlattılar ve son olarak da daha aşağıya inecek diye korkan ky 23 ve 40 arasında ters pozisyon aldı, yani kısa ya geçti... O nedenle kağıt tavan tavan gidiyor...
Son olarak thy ve pegasus içi boş hisseler değil kesinlikle... 85 lerden 23 e indi diye şirket batmış anlamına gelmiyor kesinlikle. İşin özü adamlar psikolojiden iyi anlıyor
İşyatı patlatmışlar
Evet kardeş
dolar altın borsa faiz (tahvil) 4 ü birden yükseliyor.
"Aslan, ceylan, sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa ormana yangın geliyor demektir." Afrika Atasözü
Bir insan bir şey istiyor ise mutlaka onu istemeyenler de vardır, yoksa isteme istememe olayı olmazdı. İnsanlar beni başkaları tanısın, beğensin veya dikkat çekeyim diyordur, demek başkaları da var beni kimse bilmesin istiyor olabilir. Çok sevdiğim bir kaç kişi var fotoğraflarını koymuyorlar, oysa arada sosyal medyadan takip etmek iyi olurdu.
Bir de ünlü olmak veya dikkat çekmek isteyenler için şablon ifadeler verilir, bunları yaz ertesi gün polis seninle ilgilenir diye, sonra parasızdım yalnızdım benimle ilgilenen olmayınca bu sözleri yazdım suç olduğunu bilmiyordum pişmanım dersin.
Bu arada adam Ankara ara beni bul dedi, adamı buldular.
https://www.youtube.com/watch?v=KbaZn6u1K1w
Evde Hayat Yok Borsada Hayat Var :drunk:
Biz düşmüyoruz diye Dow bile düşemiyor valla...
Demek ki bankalarda diğerleri gibi yükselse şimdi 106 bin olabilirmiş.
Hacim rekoru sadece trend bitiminde değil, bir trendin bitip diğerinin başladığı zamanlarda da kırılır. Önemli olan hacimin nerede, ne zaman ve nasıl olduğudur...
Yaşar erdinç çok kişiyi batırmıştı zamanında. Bence şu an ki ortama odaklan. Ona göre yönünü belirle. Olay bu kadar basit yani...
gün boyu algılar ile iyi oynanmış :)
106xxx longlar ile devam.... 112 altı stop....
algılarrrr...... :)
Ak ve ykb sınırda
herhangi bir aracı kurum bir sürü müşteriye sahip..endeks kontratlarındaki pozların gelişimini diğer başlıca kagıtlarla beraber değerlendirmek lazım.. aracı kurum dağılımına bakıldığında net poz nedir onu anlamaya çalışmak lazım ki bu da imkansıza yakın.. hatta çoğu zaman "market neutral " poz açarlar.. yani sen long veya short sanırsın ama adamlar aslında nette 0 bile olabilir.. örneğin endeks short pozları karşısında 5-6 hisseden long olsa ve poz büyüklüğünü ona göre ayarlasa nette sıfır bile olabilir gerçekten.. bu noktada pozu açanlar endeksin beta'sından değil endeksin (veya karşısındaki hisselerin) alpha'sından faydalanmayı amaç edinmiştir.. tipik hedge fund stratejileri..
Bistte bankalar yükselmiyorsa yalancı bahar derim
Uçmayan şirketler kapanan şirketler hergün tavan yapıyorsa
Hergün para üstüne para koyan bankalar yerinde sayıyorsa
3 vakte yakın patlar korona 1-2 ayla bitecek bir virüs değil
Dow 24 bini geçerse bizim vadeli 118 i geçer.... Kısadaki arkadaşlar dikkat edin...
Para kaybetmek çok kötü bir şey... İstemem kimsenin kaybetmesini