İyi akşamlar hocam yayla bugün ki durumu nasıldı acaba hedefte bi değişiklik varmı bu kadar baskı kafasını kaldırdı mı hemen baskılıdırlar
Printable View
İyi geceler Celik Hocam. Yukarıda bir arkadaş sormuştu Adese ile ilgili son durumu değerlendirebilir misiniz?
Bide Selgd ile ilgili hocam bugün 27 Aralıkta üst pazar başvurusu yapılacağı Kap haberi var. Takasdan dolayı takip ettiğim bir hisse son 2 ayda bütün satılanları tek bir kurum toplamış (A1) hemen hemen siz ne düşünüyorsunuz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam ECZYT ve Endeks yorumu rica ediyorum. Allahın selameti üzerinize olsun değerli hocam.
Celik hocam , moodys bu Gsdho nün da notunu artırmaz mi . Bu muco ve turgut kağıtları not astrada gidermi ):
Bugün HATEK iyi hareket etti 2011 de 30 tl olan ve borsadaki en ucuz kağıtlardan biri . Alımlar bugün iyiydi . Celik hocam ne düşünüyorsunuz...
Yıllık hisseler üzerinde çalışmaya başladım bittiğinde paylaşacağım
Celik hocam , şimdiden birer olarak yassanız. Bizde inceleyip alırız..
2021 hisselerinde Tborg, menderes , uşak, OYAKC, ISFIN gibi örneğin tabii bunlar varsa birini yassanız. Bizde şimdiden takip ederiz ..
Hocam PETKM 'de olanlar düzeltme midir ne diyorsunuz ??
şişe ve odas. Pegyo yarın izleyeceklerim ytd cümleten hayırlı cumalar iyi geceler
ECZYT piyasa izin verirse daha iyi olacağını düşündüğüm bir şirket.Sermaye düşük,Özsermaye mükemmel PD/DD:0,91
Bedelsiz potansiyeli,Kartal arazisinin imar beklentisi vs...Kendi görüşüme göre bir 21,10 üzeri çanak katlama olur oda 24,80 a tekabul ediyor.YTD.
Hakan hocam merhaba , pegyo %5 düştü. Burdan ortalama düşürülür mu ? Ne düşünüyorsunuz...
Mebes bey 2.31 üzerinde kalmayı başaracak mı bakarız
Luksk acaba 36 ya gider mi :)
Çelik hocam,sanel ile ilgili goruslerinizi ogrenebilirmiyim?
selamunaleykum iyi tatiller cümleten
Aleykum Selâm. Hoşgeldiniz..
S.aleykum celik hocam orge icin yorum alabilirmiyim.pd ve fk oranlari baya dusuk kalmis sanki siz ne dersiniz...saygilar
.
Celik hocam, 2021 için, ERBOS, Durdo, adel , halkbank olurmu . Bunlar yoksa bir tane daha yazarmisiniz...
Celik hocam , ısyat yazdık hem de aldik. Çok olunca kafa karışıyor tek tek olunca incelemesi daha kolay . Ben hepsini liste olarak yazarim ):):
Akşam inceleyince daha önce bir sefer listenize girmiş. Durdo yu gördüm. Misal dedim ):
mebes yazıp yazıp kaçma :):) pagyo da istifa var