Printable View
O değilde,acep bu yaptıkları 5 misli iç-dış borcu neden dile getirmiyor ?.şunu yaptık,bunu yapcez hep,ülkenin .içine ettiler hep vıdı,vıdı,acaba bu ülkenin ne günahı vardıki ?...%30'lan ülke idare ediyorlar,bakalım seçim için ne dümenler peşindeler,sanırım seçimi iptal edebilir,işte o zaman işler karışır !!!
Borsa mızıka çalıyor,zaten merkez toplantısına göre herşeyi dizayn ediyorum ona göre pozisyon açıp,kapatıyorum nasıl olsa alıştık,daha doğrusu bizi alıştırdılar.
Bence,Borsa'da ki düşüş;Boop eş başkanına ,yeni ödevlerini kabul ettirmek için, Önden dayak ziyafeti çekiyorlar..
Ha, Parmağında bir alyans,limanda birkaç gemicigi olanlar hariç ,tabii..!!
eşimin SAMSUNG GALAKSİ J 8 tel.i arızalandı.bilmem ne parçası değişecekmiş.
600 tl para istediler..
ne dersiniz
Benzer olay benim başıma geçen hafta geldi,eşimin,daha önce bir kez değiştirdiğim cep tel. ekranı tekrar çatladı bende ortalama fiyatlı yeni telefon aldım,astarı yüzünü kurtarmıyor ancak yinede parça garantisi falan veriyorlar mı diye bir sorun siz değiştirmeye karar vermeden önce...
Korona virüs haritası güncellendi , il bazlı artık iki doz aşı olanların yüzdeleri gösterilecek .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e558e09bc3.jpg
Dow -902
S&P -2.65%
Türkiye etf -2.88%
S&P Global, Çin hükümetinin zor durumdaki gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group'u kurtarmak* için herhangi bir doğrudan destek sağlamasını beklemediklerini bildirdi
Citigroup analisti Judy Zhang, Pekin yönetiminin Evergrande Group'un* yarattığı krizin ülke için "Lehman Anı" olmasını engellemek için adım atacağına inandıklarını belirtti. Ancak Zhang, bazı bankaların*kurban haline gelebileceği uyarısında da bulundu
JP Morgan, S&P500'de düşüşü alım fırsatı olarak görüyor ve ekonomide toparlanma ivmesinin hız kazanmasını bekliyor.
Günaydın
Günaydın
Günaydın
TBMM açılışınıda bay erbaş dua ile açarmı ?
o durumda muhalefet ne yapar ?
MUHALEFET NE YAPMALI ?
Evergrande Pazartesi günkü ödemelerini en az 2 bankaya yapamadı-BN/Bloomberg HT
Çin kaynaklı yeni Morkıçmı acaba:notr:
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...niyor-41899020
Çin hükümetinin boyle bir duruma izin vermeyeceğini düşünüyorum , persembe mi cuma mi ciddi bir ödemesi varmış bu yerin onu bekliyor herkes .
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart 2022'de hizmete alınması planlanan Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretinin 15 euro (yaklaşık 150 TL) olacağını duyurdu. / Yenişafak