Hocam burda iguana biz miyiz kim bu iguana [emoji1787][emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam burda iguana biz miyiz kim bu iguana [emoji1787][emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toaso da da sen bile kapıldın yapma hocam..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
na buaraya yazıyorum faiz düşmez bu perşembe düşerse bence süpriz olur
15 ekimde böyle bir twit atmış Tuncer ŞENGÖZ...
-------
Tuncer Şengöz
@TuncerSengoz
Ve gene eski dostlarım hatırlayacaktır: 2006-2013 arasında borsadaki her yükselişin dövize geçmek üzere satış fırsatı olduğunu söylüyordum.
Artık dövizdeki her yükseliş, hisse senetlerine geçmek için tarihi bir satış fırsatıdır.
(Sözüm dostlara ve beni dostu kabul edenlere)
ÖS 2:06 · 15 Eki 2021·
yonca 8.85 üzerinde kalıcı olursa açıldığı bantlardan kapanış beklerim.
Salaklar 3.29 daki alisima vermedi keşke verselerdi böyle salaklik tarihi kitabına yazardım..
La stoploss teknik analiz trend kırıldı bilmem ne niye vermiyonuz la teknik analiz var hahahahahahahahahhahahahshahaaha
Türkiye'de kurun son bir ayda %10'a yakın artması nedeniyle otomobillere %3 - %5 arasında zam gelmesi bekleniyor.
Zam oranının kademeli olarak %12’ye çıkabileceği belirtiliyor.
Dünya Gazetesi
Böyle olması gerekir
tamam hepimiz ucuzun daha ucuzu olabilir tedirginliğini yaşıyoruz.
fakat büyük para sahibi isen ve uzun vadeli yatırım yapacak isen
Yanı 3-5 yıl vadeli
en azından bir kısmı ile şuan girmeleri lazım
ilerde mühtemel
şu hisse şu fiyatta idi almaya cesaret edemedik diyeceğiz.
fakat yinede işlemlerde korku hakım
Çıkışın %70 ini geri aldı kağıt. Buradan 2 dibi desek 3 çok sert abanmasi lazım la gapistir kitle %5 gelsin
almanın bedeli %25 döviz artı yılbaşına görede borsanın %10 değer kaybı...
yani böyle düşünüp yıl başında girenler %35 lik kayıptalar...
bunu göze alan girsin ben almım alanada mani olmıyayım...
döviz bakmayıp faiz bakarsak %18+10 ordada %28 lik kayıp var...
yani birikimin 3 te biri gitmiş olacaktı...
zmaansal maliyet çok fazla bizim ülkede paran pul olur...
Dolar/TL yeni rekorunu kırdı.
1 ABD Doları = 9.3086 Türk Lirası
Zaten bu yazdıklarınızdan dolayı almaları lazım diyorum.
yanı olacakların çoğu olmuş durumda
tabii risk yok denemez
biz zaten korkuyoruz
zaten bizlerden bahsetmiyorum.
geçen sene satan büyük paradan bahsediyorum
sen, ben her zaman gireriz
ama büyük para istediği tutarda her zaman alamaz ki
zamana yayması lazım
Para kazanmak iyice zorlaştı bu bist arenasında memedabi,
eskiden dollar tepe yaptığında bankalar dip yapıyordu, bizde dolları satıp dipten yonca alıyorduk, daha soona dollar biraz yatay takılırkene o sırada yonca biraz yol katediyordu, ordan yoncayı satıp tekrar dolara geçiyorduk daha sona döngü devam ediyordu. şindi bakıyorum dollar tepede ama bankalar dipte değil, enteresan
ya şimdi hep bu konuşuluyor dolar bazında ucuzuz falan bunu artık sağır sultan bile biliyor...peki yabancı neden hala satıyor? dolar bazında fiyatlar önce onları ilgilendiriyor...son 2 haftada 130 mio USD civarı satışları var...niye satıyorlar abicim ucuzsak?
sadece ucuzluk alım için yeterli sebep olamaz...ülkenin pek çok parametresine bakmak lazım bence...her şey yerli yerinde mi ya da ona yakın mı ona da bakmak lazım...
bilmiyorum yani sadece dolar bazında ucuzuz diye alırlar mı? alsınlar abi o zaman neyi bekliyorlar...
Dayi bankalardaki ipotekli mallar yüzde 200 yaptı. Bir yeniden ekspertiz değerlemesi olsa 1 trilyon kredili satılmış ev olmuş 3 trilyon. Hala risk kağıtlar tarihi dipte. Dayı adam gibi teminatlı krediler altın değerinde. İsterse odemesinler hemen nakte döner kredi Cat diye hiç sıkıntı yok.
Desperado abi haklısın ama dolları artık tınlamıyorlar gibime geliyor, zaten eskisi gibi akşam pazarı ucuzluğu da olmuyor.
Millet sıkı sıkı sarılmış mala vermek istemiyor, yabcak bişii yok, silkeleme ile olucak iş değil bu, korku lazım. kimse korkmuyor
Fasfakirler bırakın doları ucuzluğuda gözünüz zengin düğününün arefesinde gelen hediyeleri görsün. Mevlut Cavusoglunun kızına gelen hediyeler. https://twitter.com/barisyarkadas/st...cHa0JJIlw&s=19
adamlar adeta yukarı hareket istemiyor
bankaları satarken sanayı aldılar
şimdi sıra tersine harelde
5 dk lik ereğli ve garan
https://i.hizliresim.com/a01n4i7.PNG
TL deger kaybettikce ev fiyatları Maliyet artıyor araba fiyatları artıyor dayı.. ev araba roketliyor buna kredi veren de riski sifira iniyor tam ipotek ile dayiiii
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/zXeYyX.png
SON DAKİKA: Motorine 23 kuruş zam geldi.
şahlanıyormuyuz? :)
Dayı net durum analizi full adam gibi ipotekli krediler risk 0.. yakın izleme karşılik ayrılanlar hep kar kalacak durum bence budur.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Offtr yav iyi haber bekliyorumM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ecnebi ile yükseliş senaryosuna odaklanmıcan artık.
bi mal çok düşerse yerli de alıp kaldırabilir.
yerli kimi kaldırır ne kadar kaldırabilir falan bunlara bakıp
orta şekerli kazançla idare edecen.
eskiden tüpün dibi 16 dolar denirdi. şu an 13.5 dolar civarında millet iyi gitti diyor ralli diyen var hahaha onun kafa yanmış işte.
olan şu öldüm fiyatından döndü ıkın sıkın kazanabilirsen kazanırsın
yeni sistem bu.
yabancı gelse 2 3 tavan vurması lazım
yahut garan 6 larda kıstırıp 8 lere kadar durabilirsen al sana orta şekerli kazanç
sen katmer arıyon.
o galmadı.
UKRAYNA'DA DEVLET BAŞKANININ MERKEZ BANKASI BAŞKANINI GÖREVDEN ALACAĞI İDDİA EDİLDİ
bak avrupada mavrupada neler oluyor, hala şikayet ediyorsunuz...
BOFA aldığı sattığı
https://megaimg.net/i/i/ZgnY7N.png
Ünlü Menkul aldığı sattığı
https://megaimg.net/i/i/awbYjg.png
J.p. Morgan, ingiltere merkez bankası'nın faiz oranlarını kasım'da 15 bp, daha sonra şubat ve ağustos'ta 25 bp arttırmasını bekliyor..
tüm işaretler TL'de değer kaybı sürecinin hiç de öyle sonlarında filan olmadığımızı gösteriyor... Tuncer hoca yine bazı etiketleri sökecek gibi birkaç aya...
zaten bakın adamlar da ne diyor:
AK Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz: Eninde sonunda kur kendi dengesini bulacaktır
https://tr.sputniknews.com/20211018/...049935560.html
eninde sonunda :)
Bence yine iyi durumdayız, bu kadar abuklamaya millet elinde kimlikle döviz büfelerinin önünde kuyruk olmuyor, hala TL mevduat diye bir olgu var bankalarda.. şükretsinler...
Yabancı alıyormu
satıyormu
Buna bir trend gibi bakmak lazım
geçen seneki satış durumları bitti
MB rakamlarına göre Meşhur mart haftası dahıl (MB Başkanı değişimi
evet satıştalar
o hadise sonrası
iki haftayı saymaz isek 665 milyn usd alım var
evet son iki hafta
az satış
zaten şuan almaları lazımın sebebi
dolar % 10 arttı
borsada epeyce düştü
şimdi almaları gereken zaman değilmi
birde bilanco dönemi var
Evet Bir MB miz olmasa
işler kolaydı
https://i.hizliresim.com/3okhzjp.PNG
Sosyal medyada Bakan birisinin kızının düğünü ile ilgili bir video var. Gelen hediyeleri görünce aklım döndü. İncelemenizi öneririm . Siz Neler hissedeceksiniz bakalım ��