Gelinler kadını bitirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
400150 lönk denenir... GELDİ
AKBNK'da günlükçülere çıkma fırsatı verdiler, karanlık odada duruma bakacağım.
Kuşun tüylerini yolmaya çalışıyor birileri de
Hisse Spot vadeli
AKBNK 15,69 16,00
ISCTR 11,31 11,92
YKBNK 8,52 8,77
GARAN 24,98 25,65
Cübbeli geçenlerde TV'deydi. Klonlamayı sordular, insan suretinde ise biz insan muamelesi yaparız dedi beni rahatlattı.
2 arkadaşımdan dünya liderleri klondur diye mesaj da geldi, çok ihtimal vermiyorum. Putin'in yürüyüşü ve Biden'ın garip hareketlerini ona bağlıyorlar.
Yukrıdaki 2 filmdeki gibi de olabilir gerçi.
gbp 1,00 pariteye gidecek diyolar
Petkim sanayiler içinde ucuz kalmıştı.
Dünyada özellikle pandemiden sonra teknoloji firmaları uçuşa geçerken bizim firmaların , 2 3 tanesi hariç, ucuz kaldığını düşünüyorm.
Yurt içi yerleşikler 1 milyar dolarlık döviz sattı...
TCMB tarafından haftalık olarak yayınlanan verilere göre 2 Eylül ile biten haftada yurt içinde yerleşik gerçek kişilerin döviz mevduatı 677 milyon dolar azalarak 129.518 milyon dolara ve tüzel kişilerin döviz mevduatı 352 milyon dolar azalarak 82.138 milyon dolara geriledi. Yurt içi yerleşik gerçek ve tüzel kişiler 3. haftada da döviz satışını sürdürdü.
Yurt içi yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin toplam döviz mevduatı 2 Eylül ile biten haftada 1.029 milyon dolar azalarak 211.657 milyon dolar olarak gerçekleşti. 26 Ağustos kapanışında 18,1466 olan TCMB dolar alış kuru, 2 Eylül tarihinde 18,1805 seviyesine yükseldi. Böylelikle yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatının TL karşılığı, 11,5 milyar TL azalarak 3.848,0 milyar TL oldu.
Yurt içi yerleşiklerin TL mevduatı aynı dönemde 7,5 milyar TL azalarak 3.402,2 milyar TL olarak gerçekleşti. Böylece 2 Eylül ile biten haftada yurt içinde yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin toplam mevduatı içindeki döviz mevduat payı değişmeyerek 53,1% oldu.
Toplam mevduatlar içindeki döviz payı 2014 yılı başındaki %33 seviyesinden yıllar itibariyle artış göstererek 2 Eylül 2022 itibariyle 53,1%'e yükseldi.
BMD Araştırma
Bizim Menkul Değerler A.Ş.
bmd.com.tr
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
https://i.hizliresim.com/i8unfbz.png
TA cı iki tarafıda takip eder ilk resimde bu formasyonu gören azdır bu yüzden sordum.
yöne göre oyun kurar 2 taraflı para kazanır.
sadece zamanlama ve oyunu okuma önemli.
neymiş oyunun içinde TA varmış .:)
AKBNK'da garip işler beklediğim gibi devam ediyor. Bu sefer spotçu sıkıştırma var gibi.
Biz kuşun tüyünü yolduk heriflerde benim türkcelin
kontürünü yürüttü iyi mi :)
TCELL aşağıda hacim az.
Muhtemelen Türkcell kendi ADR'lerini aldı geçen gün, bugün KAP açıklaması yok, ama öyle niyetleri olduğunu açıklamışlar daha önce.
https://i.hizliresim.com/18fjb0g.jpg
Borsa kaybedicez kazanıcaz , akşama Fenerbahçem de kazansa benim için duble olur.:)
bence akbankta içeriden bir satış var...
aileden olabilir...
Vadeli makası en cazip ISCTR ve YKBNK
Biri AKBNK' dan çıkıp diğerine geçiyor da olabilir.
Aile vs ters işlem yaptığında vergi incelemesi vs bitiriler bence. MKK'da fiili dolaşım oranlarını takip ediyorum.
SPK çok yakından inceliyor, habersiz aldın, geri alımda en iyi fiyattan aldın garip kuralları var.
BBHT de artık hacim hisse vadelilere kaydı dediler. Endeks cazibesini kaybetmiş olabilir, herif ayarlıyor endeksi, ama hisse bazında oynamak içeriden bilgisi olana daha cazip olabilir.
AKBNK karanlık odada en düşükten kapanır bu gidiş ile iyi ki dikkat ettim yoksa sıfırlanmıştım.
Akbank bizimde bugun yaramiz sistem al demiyo refleksi aliyoz bedava :)
Zararina kapadim
AKBNK 12 milyar TL hacim var eksi. Hacimde birinci.
SPK el atmalı bu işe.
Banka dışında bu işleri yapmaları çok zor. Bankaları kontrol edebilirsin ama diğerlerinin bir kaç gün içinde başlarına ne geleceğini sadece Allah bilir.
ABD bankalarının karları 2.çeyrekte yüksek faiz geliriyle %7.8 artarak 64.4 milyar dolar çıktı - FDIC
Bakalım hangisi ilk önce devreyi kestirecek
AKBNK ABD fiyatı 15,11 oradan tepki gelebilir.
Karanlık odadan önce alıp karanlık oda da satılabilir. Genelde %2-3 ABD daha pahalı oluyor.
Herif devre kestiremedi.
Bugün kü en yüksek rakkamı not alalım 4032 belki grandsupercycle 5.etiketi olarak ilerleyen günlerde yapıştırır bizim grafikçi arkadaşlar
İşc yi tavandan şortlayalım mı belki karanlık odada bozulur ariston abi
AKBNK vadelisi doğru gördüysem dipten 30 kuruş kadar kalktı, spot tam tepki veremedi gibi.