Nerde kalmıştık? Devamke
Ddkkmde 18net oran var mi hala:oleyo:
Printable View
Nerde kalmıştık? Devamke
Ddkkmde 18net oran var mi hala:oleyo:
Denklem şu olur,
Hdp nin büyük kısmsı rte ye gider, rte den bıkan ve mencüek oy veren mhp lier v ed bir kısım akp liler bu tarafa kayar. Burda düğüm chp nin rahatsever seçmenidir. Bir faşist! Irrkçı!ya oy vereceme otururum evimde derse suya yazı yazarız.
Soğan sadece hdp olmasın kk yi desteklerim diğer şartlarım önemsiz bile dese, hdp rte ye gider, zaten hdp siz kk kabulde etmez, hdp herşeye rağmen Soğan ı içine bile sindirse, hdp l i ittifaka Soğana rağmen seçmeni oy vermez, Soğanlı kk na bir kısım hdp li ve kominist oy vermez. Yani kk 2. Turda imkansız ötesi.
Piyasalar birkaç güne uyanır.
Bu seçimde toplumsal uzlaşma sağlanamamıştır.
Dolayısıyla
https://i.hizliresim.com/1ts5yvp.png
Yine seçimden önce Depremzedelerin vakıf dernek evlerine yerleştirildiklerini ve 1200 km kendi aracı ile gidip AKP ye oy vereceklerini de yazmıştım..
Tüm bu girdilere rağmen İktidarın %25 den başlayan yükselişi tepki yükselişi olacağını SP-Deva-Gelecek partilerinin bu yükselişe direnç olacağına inanıyordum ki maalesef hem Muhalif kanadın bazı seçmenlerinin tercihi hemde bu kesimin öngördüğüm direnci gösterememesi bana bayağı pahalıya mal oldu...
Borsada aldığım poz bana bu gün için ve ilerisi için ciddi zarar yazdıracağı kesin.....
Borsacıları kesiyorlar. Arada bir iki bıçakta bize geliyor.
Dünün kazananları toplam %0.2 oy ile 33-34 milletvekili çıkaranlardır.
Burada bulunma sebebimiz para konusunda bilgi alışverişi yapmak.
Şimdi şöyle düşünün.
100 bin dolara ortak iş kuruyoruz. Bende 200 dolarcık para var. Gerisi diğer ortaklardan. Ama ben diyorum ki kardan %15 alırım. Bunu kabul eden patronun, ya birinci derece akraba olması lazım, ya geri zekalı olması lazım, ya da diğer tarafın elinde büyük bir şantaj malzemesi kaseti vb olması lazım.
Acaba hangisi?
Tarih için buyuk kolaylık olacak, meselâ Mısırın 80 yıllık tarihini say deseler, Nasır, Sedat, Mübarek, Sisi diye sayarım, bir tek arada Mursi paraziti çıktı, Türkiyede artık böyle kolay tarihli olacak gibi.:oleyo:
Patronu geç bir de buna onay veren yönetim kurulu üyeleri (seçmen) var.
Patron bu saydıklarınızdan herhangi birisi olabilir. Bilemem. Peki ya bunu gördüğü halde onay veren seçmene ne diyelim? :kahkah:
Şu şekilde seçime giden partinin normal bir ülkede bırak 25-30% almayı, barajı geçememesi gerekirdi.
LGBT işinin moku çıktı. Kadın yarışmalarına katılıp hepsinde birinci oluyorlar. Sözde aydınlarımızın yorumu ne acep bu konuda? Her moka yorum yapıyorlar ama bu konuda sus puslar. Nerede kadın hakları?
Transgender Wrestler Mack Beggs Destroys Competition - Becomes Texas Girls Wrestling Champion Again
https://www.bjjee.com/articles/trans...ling-champion/
Şöyle bir video var deseler şaka yapıyorsun derim..
Ama gerçek ne yazık ki.bu adama oy verdi millet kurtuluş için..
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...GcZFP45Bg&s=19
seçimin kaybeden en geniş seçmen kitlesi gençler ve emekliler olacak...(tabbi ki kişisel fikrim)
emekliler ne bu seneki 15.000 tl'lik bayram ikramiyesinden oldular...2000 tl ile yetinecekler...
en düşük emekli maaşı 7.500 tl' yapıldığıi için temmuz zamımıdan büyük bir kesim faydalanamayacak..
yine gençlere çok güzel vaadler verilmişti...
o da başka bir bahara kalacak gibi...
https://eksisozluk1923.com/entry/152425771
Kaynak vermemiş ne kadar doğru bilmiyorum.Alıntı:
ysk acikladi, bir aday cekilir ise , sinan ogan ikame aday olarak secime girebiliyor.
mesela rte de cekilebilir o zaman sinan ogan vs kilicdaroglu olur.
o yüzden ilk 2 aday 2. tura giriyor , ancak birisi cekilirse 3. aday secime giriyor..
kilicdaroglu bu hareketi yaparak ülkeyi kurtarabilir..
O da 20:00'a kadarmış... Yani 5 dakika içinde çekildi çekildi ... :kahkah:
https://twitter.com/umaydoktrin/stat...01709980291074
Net olan şu, kk çıkıp siyaseti bırakıyorum demeli, bu kdr yenilgi ile birde seçmenin karşısına 2. Tur için mi çıkacak? Adama sorarlar geçen seçim kaç mv vardı şimdi kaç var diye. Sonra demokrasi koltuk fln derler.
Yav geç geç, geç bunNarı
Chp nin başına İlhan cihaner geçmeli
Şimdi allah korusun da kaza geçirdin kanaman var ölmen an meselesi.En yakın hastaneye götürdüler bir doktor geldi işinin ehli değil,ekipman yetersiz,personel sıkıntılı kan merkezinde kan yok,ama en yakın adam gibi hastane dört saatlik mesafede oraya yetişmen de çok zor.Ne yaparsın,hastanenin yetersizliği ,doktorun acemiliği vs düşünmeden orda mı ameliyatı kabul edersin,yüzde doksan ölüm riskini alıp yola mı düşersin.Meral mommy nin dediği gibi ölüm sıtma arasında kaldık kk ya destek olduk.Yoksa bu forumda kimse salak değil.Acı olan artık olayın boyut değiştirmesi,bu yönetimle ve bu sistemle gelecek kriz bizi destabilize eder,çok şey olur.Önümüzde örnekler var,eskiden ülke vasfında olup da şu anda o vasıftan çıkan ırak ,suriye,lübnan,ukrayna ,venezuela,arjantin gibi örnekler var.Hayırlısı diyelim artık.KK görevini yerine getirdi ,millet bize muhalefet görevi verdi der kenara çekilir.Bizim tek şansımız imamoğluydu olmadı.Neyse çok canım sıkkın daha fazla yazmak istemiyorum.14 gün daha bekleyelim bakalım,çıkmadık candan umut kesilmez
Aslında reis bu memlekete en uygun adam.Çoğunluğa en çok benziyen adam o.Halk kendine yakını seçti,çok da şaşmamak lazım.Halkın liyakat dürüstlük adalet hak hukuk derdi yok ki,reis az bişi ulufe dağıttı acıları hafifletti,aman memleket elden gidiyor diye de az bişi milleti korkuttu olay bitti.Bizim halk bu kadar işte yapacak bir şey yok.Talebin olmadığı yerde arz da olmaz.
Çok güzel bir özet.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekşi sözlükte biri yazmış.
1. Turda kim seçilsin isterseniz ona oy verirsiniz.
2. Turda kim seçilmesin isterseniz diğerine oy verirsiniz.
2 Turlu seçimin mantığı budur.
Sudan ve haiti polisine eğitim verirken uluslararası standartlardan bahsederdik, sorarlardı, sir, is it like this in your country?
Mecburen derdik, these are internanational lavs an rules, of course it is not totally like this.
Yani ekşi sözlükte geçen tamamen gelişmiş ülkelere özgü bir 2. Tur anlayışı. Burası olmuş ortadoğu. Ortadoğuda uluslararası standartlar geçersizdir.
Yüksek limitli kredi kartlarında nakit avans ve kuyum harcaması menkul kıymet kapsamına alınmış. Doktor bu ne demek 🤔
Vergi gelecektir belki bu tür bir alıma.Onun hazırlığı olabilir.
16 mayıs itibari ile yüksek limitli kredi kartlarıyla çekilecek nakit avanslarla alakalı olacakmış... Öncekileri zahmet olmazsa cortlatmasınlar da 😀. Yine bir basacak ilave düğmeler bulmuşlar... Ula heyvan gibi nakit avans çektim ne zamandır
Kuyum harcamasına girdiyse elveda 12 ay taksit elveda 1.36 faiz. Sonraki ekstrede taksitsiz geri ödenir bankaya.
Bunun olacagından emin olduğumdan cuma gecesi 90bin lira 12 taksitli nakit avansı atmıstım cebe.
Rte ali babacana tekrar ekonomiyi teslim eder mi, ederse babacan kabul eder mi, ederse uluslararası piyasaların tepkisi ne olur?
Erdoğan kasayı kimseye vermez.Göstermelik vitrine mehmet şimşeği koyacaktı artık gerek kalmadı.Batı zaten erdoğan orda durdukça hiç bir devlet görevlisinin kimliğini umursamaz .Patron reis oldukça para girişi zor.
İyi güzel de sayın forumdaşım, hak hukuk liyakat gibi yuvarlak lafları bir kenara bırakırsak, KK ne vaat etti ki?
En basitinden, ekonomik krizden çıkış adına küresel sermayeye sırtını dayamak dışında bir çözüm sundu mu mesela? Oysa bütün dünyada korumacılık rüzgarlarları iyiden iyiye esmeye başlamışken çok farklı vaatler ve açılımlar ile seçmeni yakalayabilirdi..
Kuşkusuz bu örnekleri çoğaltabiliriz. Dolayısıyla bu noktada bu millete müstehak yaklaşımı çok da doğru değil .. muhalefet gerçekten çok kötü bir seçim kampanyası yürüttü..
uygulama yarından itibaren geçerli olacak deniyor