yok adaya veda etti :)
Printable View
Bende öyle düşündüm, yeni longlar olsa %2 üzeri primliydi,
https://i.hizliresim.com/8gsw5xo.PNG
C.N. Bulls & Bears
@BULLSBEARS2016
·
1d
Dolara 20 30 faiz havada ucusuyor geldigimiz hal bu.....
Bugün Sasa yi iyi kullanıyorlar...endeks için...
aslında seçmenin sinan veya zafer partisinin ne derse o tarafa pek yığılma olacağını sanmıyorum, sinana oy verenler ilk iki cumhur adayını beğenmedikleri için verdiler, ha yine sandığa gider mi, ya da giderse o anda karar verir bence
Bu Zafer partisi kurulduğundan beri söylüyorum bunların iktidarın kuklası olduklarını... Ama somuç olarak yığınla tecrübesiz genci ve 3-5 aptal yetişkini kandırdılar mı? Evet... Gayet başarılı bir şekilde kendilerine verilen rolü oynadılar... Aynısı İnce içinde geçerli... KK kazanınca İnce ve bu arkadaşların ipi dizilir mi, bakalım... Uzunca bir süre devlet el değiştirmez, el değiştirmeden de bu bunları satar mı(ince yi sattı biraz kasetleri çıkartmakla tehdit ederek), göreceğiz...
adam tepki oylarından cumhurbaskanı yardımcılıgını kaptı...
yağdanlık gibi gezer yanında artık...
KK nın etrafındaki çoğu CHP li salon siyasetçisi, sahaya inemeyen toplumu etkileme imkanı olmayan hatta negatif etkileyen tipler.
Bunu kendi çabalarıyla değiştirenler İmamoğlu ve Yavaş olmuşlardı daha önce. Bu seçimde de Sarıgül Ezzincan'da CHP'ye %36 oy getirdi. Elazığ'da da chp adayı için iyi çalıştığı söyleniyor.
Demekki çalışınca oluyormuş. Seçimler birçok kişi için sosyal medyadan ibaret değil.
Herkes gerçek oynuyor, bende sanal viop yapayım. Koç long, kozal short girdim.
Partisini bırakıp karşı tarafa geçen o kadar çok siyasetçi var ki.
Listesi uzar gider.
Bütün iş ikna yöntemlerini iyi bilmekte.
S.O. M.I Ü.Ö bu 3 lüyü kripto AKP li sayıyorum.Kullanıldılar bittiler.Görevleri bu kadar dı.2 sene içinde en az 2 sine RTE AKP rozeti takar.
Sinan Ogan Cumhuru destek verecem desin. Viop gittiği yönün tersinden poz açacam....
Sanki Fed açıklama yapacak korkmayın bu kadar S.O açıklama yapacak :)
Benim tanıdığım Oğancılardan 5 kişinin 4'ü kesin Kılıçdaroğlu biri ise kararsız. Bence bu açıklamanın seçim üzerinde pek bir etkisi olmayacak. Hem Oğan'ın partisi bile yok. Aldığı oylar iyi parti ve zafer partisinden gelen tepki oyları ve çok az da olsa mhp seçmeni ... Tahtacılar da bu durumu kullanıp burda milleti ütmeye çalışıyorlar.
ABD Türk evine saldırı olmuş ...camlar kırılmış...son dakika...
S.O bakanlık istemem cumhurbaşkanlığı yardımcılığı istemişti RTE seçilirse Fuat oktay yerinemi geçecek :)
ulan memleketin düştüğü duruma bak.
Sinan oğan cumhura desteğini açıkladıktan sonra borsayınbiraz aşağı verip sonra yatay yukarı bir hareket bekliyorum. Tersi olursa ki sanmıyorum .bankalarla sınırlı bir hareket olur . Yalnız adamların tüm ülkeyi böldükleri yetmemiş gibi borsadaki kağıtları da" bizden ve bizden değil " diye böldüler ya helal olsun.
sasa sorulmuş bu akşam bölünecek bademlerde son rütusları yapıyor kuşla beraber endekse etkisi 20-25 puan arası idi gün içi
S.O cumhur a desteğini açıklarsa faiz sebep enflasyon neticedir teorisini savunmaya başlayacak mıdır acaba?
Bir takım maddeler sıralamış idi o da vardı o maddelerin arasında.
İkna mı edildi acaba bu garabet ekonomik kararlara.
Hayret ki ne hayret kimse bu tezin çöktüğünü ısrarla seçim propagandası yapmadı.Yada yaptı da ben mi farketmedim.
Herkes memnun herhalde alınan kararlardan muhalefet de dahil.
Dağılmışlar kim nereye verirse
Tarafsız kalir. Ümit Özdağ ile KK 18de gorusecekmis
ne uzattın be abi...
Sinan Oğan:
Almayı beklediğimiz oy oranı yüzde 9 ile yüzde 16 arasındaydı.
Havaya girmiş.
Sanki%20 oy almış
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Semih â*ï¸â*ï¸â*ï¸
@DH_Altin
·
22 May
Matematik sorusu:
Oğan(Erd +1) = ?
Konuşur tabi... Seçimden sonra yok...
Ogan eşek gibi Erdoğan ı destekleyecek...nedenini sormayın...