Daha önce olmuşu var :)
https://youtu.be/uiaY1a2jTSg?si=zrWYspxixyhAko6J
Printable View
Daha önce olmuşu var :)
https://youtu.be/uiaY1a2jTSg?si=zrWYspxixyhAko6J
Grafik çok pis oldu
Dayı
VOB yapmayın
https://i.hizliresim.com/ifmw46n.jpg
Bu grafiyi göre dayı anahtar gidebilir direk potansiyel olarak
Ya 1.2 1.2 yukarı hazirlik ya 4. Dalga dalacak bilemiyorum niye cinki teknik analiz diye birşey yoktur
Ahahahha
Adamlar 70 yıldır aynı şekilde zulüm katliam yapıyor dur diyen mi oldu. İngilizler vermiş toprağı nasıl bir pazarlıklar var bilemiyoruz belki İran düşmanlığını bekçi olarak duruyor orada bilmiyoruz. Ben borsaya ara verdim gibi daha yeni uyandım camiye geldim. Uykum bazen ağır oluyor o yüzden geceye hisse ile girmiyorum
ruslar öyle demiyor, kremlindeki kaynaklarım kim 3.dünya savaşı başlatacakmış, var mı onlarda öyle daşşak diye ajite ediyolar amerikalıları, bize de siz önden girin biz arkanızdayız uraldan altaylara kadar bütün rusya arkanızda diye gaz veriyolar.. reis yemez bu ayakları
stanbul’da uçaklar 100’üncü yıl provası için alçak uçuş yapacak
Milli Savunma Bakanlığı, Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul Boğazı'nda yapılacak geçit töreninin provasına başladı. Bugün ve yarın İstanbul semalarında savaş ve gösteri uçaklarının alçak uçuş yapacağı duyuruldu.
SOZCU.COM.TR
Erdogan saat 15 te aciklama yapabilir. Somali cumhurbaskani ile bulusacak. Yine israile giydirir. Somalili adam musluman zaten.
Görüyorsun dayı mümkün değil başarmak şimdi long açsan gidip dibi kirabilir açmasan yükselen diplerle sımsıkı dimdik bir alış gelebilir
VOB neden yapılamaz canlı heyecanlı sımsıkı dimdik
cok bariz short pozisyon .... bu endeks su sıralar kalkmaz bilancolar da islemiyor buyuk siyasi olumlamalar olmadan nanay bence ekranı kapatın tatile cıkın kasım sonuna dek :)
Bu sefer de 7600 kirilirsa endeks geri gelemez vakit kalmadi saat short icin calisiyor. 7600 altinda kalinirsa 7400 hedefe girer.
desiderius erasmus "tatlı gelir yaşamayana savaş" diyor.
ne zaman abd'li yahudi ulusal güvenlikçiler yeşil kuşak diye diye siyasal islamı icat etti, ortadoğu tam cehenneme döndü. önceleri bir tık daha iyiydi. müslüman kardeşler, el-kaide, işid, hamas şu bu derken ortadoğu tam bataklık oldu. bizim başımıza musallat olanlar zaten ortada.
şimdi bireysel olarak gitmek isteyen tabii gidebilir. ona bir şey diyemeyiz.
Bazı kesimler bilmez, Türk ün vuruşgan evlatlarını
Savaştan kaçmayan tek millet olabilürük, suriyeli kaçar arap kaçar ingiliz kaçar yunan kaçar amarikalı kaçar ama Türk savaştan kaçmaz.
Yabcak bişii yok genlerimizde mevcut bu durum.
Atatürk ne diyor,
Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcuttur.
Demek ki kanımız da var bu durum.
Başımızda ki haydin savaşa dese,
Çoğunluk gider diye düşünüyorum.
Tohatlı abi geçen gün buraya bi arkadaş vehbi koç un yazlığa giderken buzdalabını da götürdüğünü yazdı sonra müdürü yazlığa buzdalabı göndermiş vehbi koç ta kızmış işime ne karışıyorsun diye sonra müdürü de demiş ki, efendim sizin yazlığa buzdalabı götürdüğünüz duyulursa biz nasıl yazlıkçılara dolap satıcaz demiş. O da aferin diyip telifunu kapatmış.
Koç nasıl zengin oldu, büüüle iş bilen müdürleri sayesinde :)
Demem o ki,
Bu bölgede hakim güç biz olmalıyız, taaa kıtalar arası gelip elin adamı burda top koşturursa yarın bizede karışır.
Burda filistinli yi falan düşündüğümden değil, ülkemin bekası için masaya yumruk vuruyorum
Sofor yine kamyonu ucurumun kenarina getirdi.Atlamayi.dusunuyor gibi. 7600 un alti kan kirmizi gorunuyor. Soforun kararini bekliyoruz.
Delikli tüfek çıktı.!!
Mertlik bozuldu.!!!
-57 milyar dolar kasadaki.!!!
İğneden ipliğe ithal.!!!
Bütçen açık.!!!
Sürekli cari açık veriyorsun.!!!
Yani.!!
Dışarıya göbekten bagımlısın.!!
Dış güçlerden .!!
Borç döviz arama turları.!!
El etek öpme gezileri.!!
Papaz Robinson olayı.!!
Hala hafızalarda.!!
Bop eş bakanını.!!!
AB Köpek kulübesinde bekletiyor.!!!
İsveç natoya üye olamaz.!!
Masalları.!!
Sonuç: isveçin NATO üyeliği onaylandı.!!
AB hayalleriyle uyutuldun.!!
Nassla idare edeceğiz.!!
Derken.!!!
Enflasyon patladı.!!
Arap, Hamas, Bedevi hayranlığı!!
İle.!!!
Ülke ateşe atıldı.!!
Hayaller Paris.!!!
Gerçekler.!!!
Afrika.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Sohbet odlarından edindiğim izlenim üstadlar stop olamamış, aniden gelişmeler oldu.
Artık uzun vadeli düşünmeli vs deniyor
Üstadlar stop olamamış ise ahali de aynıdır.
Hacimli düşseydik herkes stop olurdu yeni trend daha sağlıklı olabilirdi.
Haydii palaciimm haydiii ..yeter bu kadar oyaladığın ..kan kusturdun mayıs tan beri ..çiz tavana bakiimmmm :kahkah:
Hafız grafikte herşey var bir üni ersite gibi ..
Yükselen dip mi ararsın yarı yıl formasyonu mu ararsın regresyon düşen mi ararsın
Hhahahahaa
https://i.hizliresim.com/48t4qns.jpg
Şimdi bu grafik nereye gider şuan assa gidiyir
Evet
Canlı canlı
Mümkün değil bilmek niye ele ahhaha
Yetiş america bank of gelse yukarı gider
Bele essa gidiyor
Görüldüğü üzere bi tanem
Asla basaramazsiniz
Bu mevsim pek grip mevsimi değil ama çok hasta görüyorum nedense ..bende de dünden beri hafif bir boğaz yanması var ,önce sigara dan dır dedim ama giderek gıcık etmeye başladı ..öksürük yok hapşırık yok ,ağrı yok ..gidip bi test yaptırayım ..
Hasta olanlara da büyük geçmiş olsun ,acil şifa diliyorum..sağlıktan ötesi boş :)
Hayvan gibi sımsıkı dimdik Alim.gelse işte budur ahhahaha demiştim diye grsfikciler müşteri çekecek niye ele
Vade sonu olmasi shortcular icin avantaj. Herkes biliyor ki 7000 endeks kasimda gorulecek. Normalde 9500 ler bekleniyordu. Ruzgarin yonu degisti.
Dibi kırıyor işte bele bu işler.
Eğer bugünü 7920.00 altında kapatırsa 4. hafta kırmızı olacak -yani hemen hemen tüm Ekim ayı kırmızı ..
Şimdi 7902
Dibi kırarak dalga tamamlanmış olabilir.simdi sımsıkı dimdik bir dalga bekliyoruz ana dibi kirmadan yetiş ya bankofamiriki yohsam suyun içindeyis
Krediler açılınca oyuncular tekrar girer.
Geçen sohbet odasında bir büyük hisseye başka oyuncu da destek için girdi dediler. Tabi sohbet odasında konuşulana göre işlem riskli ama görüntü orada güçlü gözükmeye çalışıyorlar.
7870.00 ..Sevgili ALPER tüyoyu da verdi online ..gene değerlendiremedik ..:oleyo:
Bugün hem dibi hem tepeyi o işaretledi sanki...:kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...65#post6606365