Çok doğru.
Varsa öyle biri, yüce divanda vatana ihanetten yargılanmalıdır.
Printable View
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
·
27d
ÖZEL | TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz gönderildi.
2 telefonunda bylook olduğu söylenen bu federasyon başkanının bu yaptıklarını RTE nasıl görmüyor hayret ediyorum ,
depremden çıkmış bir ilin takımına bu yapılır mı
Gülben yine tweet attı
PETKOMA laf yok.:)..
Tamam gecici olarak mokoko olmuş..Ama içinde TÜPRAŞ olan bir varlıktır. Nasıl ki 2 sene önce TÜPRAŞ 2 yıl yattı ama petkm ralli yaptı..işte o zaman elbette gelecek..
2-3 yıllık öngörüde -bence-en güzel getiri yapacak 5-6 hisseden birisidir.
Adamın teki sadece tek hisseye girin diyor...Yapılacak en büyük hatadır.Bence bu işin opt. değeri: 3-4 sektör ve 8-10 hissedir..
Elbette birisi Petkom.:)
yok bişey yauf nerde tavan yazmış..harunun tavan yapalım mı twitine karşı yazmış...endex zirve oley falan yazmamış yani...
Sara oğlu sac dökülmesi dahil alayi tirt, boşuna para vermeyin,dökülmeye devam ediyor,Boğazınıza yiyin..
Bizim essek ler hareket çekiyor ama akşama hep sövüyorum essoluessek lere:he:
Harun abi ile gülben ablanın arasında kaldım tarkank abi nolcuuk bizim halımız :drunk:
Cumaya kadar p100 10 bin denemesi yapacak gibi görüntü var benim kürede ,veya akşama sağ gösterip sol mu vurur
sen ne dersin Bozkurt reis
Bende mal masat yok bahriyeli abi, tüm portföyü boşaltmıştım geçen hafta, iyiki de boşaltmışız şuan geri yerine koysam kardayım yani :yahoo:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6793173
Bi süre hisse ile uğraşmıycam, aldığın düşüyor sattığın çıkıyor en iyisi vobda biraz paraları katlayıp piyasanın aklını almayı hedefliyorum :)
Zaten birinin parasını alabilmek için önce aklını almak gerekiyor :drunk:
[QUOTE=*Bozkurt;6798438]Harun abi ile gülben ablanın arasında kaldım tarkank abi nolcuuk bizim halımız :drunk:[/QUOTEharun kaldırcm dior, gülben ablada hani nerde kaldır da görek dior:kahkah:ocak söndürür böyle avrat:kahkah:
Endeks düşüyor, essekler yürüyor,inşallah dört nala gittiklerinde görürüz:)
dostum olaya yanlış bakıyorsun o zaman dediğindede bunların rasyosu var dedin...
bende uzun vadede sahiplerine bak diyorum...
biri koc grubu diğeri azeri...
ve petkm göstetgeleri berbat...
birde pazarlamacıların diline bulanmıs hisselerden uzun vadede hayır gelmez...
bak o zaman yanlıs hatırlamıyorsam petkm tuprs 6X diyordun...
şimd baktım 10x olmuş...
ş
bahriyeli dayuuu viopta ,işlem yapanları görünce hepsi birbirinden fırıldak....sen onlardan 100 adım önde olmazsan soyulursun......
bu arada bimas ta oyunlar dönüyor birileri fena sopa yiyecek.....özellikle tutuyorlar bimaş ile koç çözülürse endeks şırıl şırıl garra kuyusuna doğru yuvarlanacak......
Tavuk bile uçtu ,biz girince uyuzlugun bini bin para yaw,gerçi burdan kaparsa belki,inerse millleti yumurtlatir:)
son dakikaaaaa
Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, Ankara'nın, Rusya'dan satın aldığı S-400 füzelerini terör örgütü PKK'ya karşı yaz aylarında başlatmayı planladığı saldırı öncesinde Irak sınırına konuşlandıracağını iddia etti.
1193xx hatta 1194xx e son 1 tur daha dolandırma hakkı var
1186800--1187300 den vermesi lazım... sıkıyor vermiyor... 1189xx tende ben almam
1186800 ve 61,25 akbank lönk yazıldık bakalım
Keyfim yerine geldi, herif ibanıma reklam parası atmış emlak dayucuğum.
Yapıştır gitsin :cheers:
Teb Yatırım, Petkim için hedef fiyatını 44.17 TL’den 26.78 TL’ye indirdi.
Tavsiyesini ise “ALâ€dan “TUTâ€a indirdi.
Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş
Hızır aliyisselam diycen babacım
yanlış adamı çağrıyon
Hızır aleyhisselam kimlere görünür?
Hızır insanlara ak sakallı biri gibi ya da bir tanıdığı gibi görünebilmektedir. Hz. Hızır bazen darda olan insanlara yardım etmek için gelirken bazen de onlara bir ilim öğretmek amacı ile gelmektedir.
diyor google kütüphanesi
Ablam kim tutar seni...gogogogo olsun...:)
Endeksin tavanı kaç?
https://i.hizliresim.com/ppcqumq.PNG
Bu ablaya da kim mesaj başına para veriyorsa artık.....
Bunlar zaten borsadan para kazanmıyorlar, paraları elon musk veriyor tıklama başına
Ne kadar çok tıklanırsa o kadar primli,
SPOT da Piyasa bu kadar mallanmışken nasıl kapatacak merak ettim! Alıcı kurum sayısı çok fazla görünüyor!
https://i.hizliresim.com/p482bll.PNG